- 10 Ağustos 2015
- 504
- 799
- 33
- 34
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #3.121
Ben oyle 30 40 kilo verenlere soruyorum da o kadar zayfladıktan sonra feci şekilde sarktığını söylüyorlar içi bomboş fos ve sarkık :/// kremlere boşuna para harcama canım spor etkili olur.Zayıflayınca küçülür biraz daha zaten. Bende çocuktan sonra düşünüyorum ama cesaret edebilirsem şimdi sopor ve kremle biraz toplamayı deniycem.
Bence fotoda o kadar da degilsin ilk haline bakarak inanilmaz degsiim var supersin nazar degmesin nisanda 70 olursun bu gidisleTaşekkür ederim var değişim 80 olunca daha iyi olacak inşallah. Ya sırtımda koca bi yağ tabakası var ensemde, çok garip duruyorum arkadan
Vucudumuz ne kadar degisiyo dimi sporda yaptigin icin inanilmaz sıkılasmissin sanki 20 kg farkediyo bunu da soylemek istedim bi 10kg daha verince vucut hatlarin iyice belli olacak insallah...Takipteyim seni yalniz degilsin ...Eki Görüntüle 1915903
Yeni halim budur. Hala kilo vermem gerek vücudu şekle sokmam gerek. Aynadan çekince daha zayıf çıkıyorum. 89.2 yim şu an. Yukarıda da eski halim var.
Okuyorum ama yorum yazmıyordum bundan sonra misafirliğe gelirimVucudumuz ne kadar degisiyo dimi sporda yaptigin icin inanilmaz sıkılasmissin sanki 20 kg farkediyo bunu da soylemek istedim bi 10kg daha verince vucut hatlarin iyice belli olacak insallah...Takipteyim seni yalniz degilsin ...arada sirada benim topigime de ugra kiz hep ben hep ben olmuyo ama :)
Özellikle ağırlık kızlar butterfly diye ağırlık egzersizi çok yararlıBen oyle 30 40 kilo verenlere soruyorum da o kadar zayfladıktan sonra feci şekilde sarktığını söylüyorlar içi bomboş fos ve sarkık :/// kremlere boşuna para harcama canım spor etkili olur.
Anladım canım sağolKızlar bazı kanlar mesela farklı yerlerde yapılıyor kanların taşınması gerekiyor bazı kanlar için ise kanın pıhtılaşması gerekiyor gibi nedenlerle geç çıkıyor mesela birde bir kan sonucunun doğru tespiti için bikaç kez işlemi tekrarlamak gerekebiliyor hastanelerinde yoğunluk durumu ilede ilgili olarak uğraşlması gereken tahliller uzayabiliyor öyle biliyorum yani :)
MaşallahBenım bir arkadasım aynı gün burun estetiği ve göğüs ameliyatı olmuştu çok güzel oldu
Beklerim her zamanOkuyorum ama yorum yazmıyordum bundan sonra misafirliğe gelirim
Ya videoları falan güzel gaza getiriyor ama 2 gündür intersport ta intersport baydı. Resmen bedava vermişler kadına o da reklam yapıp duruyor.Kızlar günaydın canlarrrkedikedi84 ya ben eceye bayılıyorum yaaa bizde biran önce hedefe ulaşalım kendımıze bakım kısmına geçelimm
Ya videoları falan güzel gaza getiriyor ama 2 gündür intersport ta intersport baydı. Resmen bedava vermişler kadına o da reklam yapıp duruyor.
Her yatıp kalkarken takvimi açıp haftada 1 kilo verirsem ne zaman 65 olucam diye hesaplıyorum. Sonra her ay 5 kilo versem falan devamlı bi hesaplama halindeyim.
Bugün 88.7 yim sonunda.
Gittim bugün yok bi de yarın var. Haftaya zumba+yüzmeye devam. Bel ve diz rahatsızlığı olanlar için çok sakıncalı eliptik, spor hocasıyla konuştum belimde fıtık falan var sakın dedi. Aynen kadın aslında çok vakit ayırıyor bu işe bi yerlerden artı sağlaması doğal. Ama valla takdire şayan bi azmi var kadının. İlk videolarını falan izledim neymiş ne olmuş. Ve onun yediklerini gördükçe ben hayatta o diyetisyen ile yapamam diyorum. Çok az yiyor.Hahahaha sesli güldümm :))) bedava vermemişlerdir ya heralde bilmiyorum da yani gerçi eliptik olmasaydı olmazdı falan yazmış videosuna saçma geldi herkes eliptikle zayıflamıyor ki doğru söylüyorsun ben bugun kaşlarını ücretsiz yaptrdığını düşünüyorum mesela..ama çok güzel zayıfladı ya çok fazla takip ettiğm kişiler var ama bu kadın çok güzelleşti farklılaştı dün zumbaya gittin mi yazmamışsın sporuda yapsan kesın verirsin 5 kilo.
Aynen canım bende o kadar aşırı sıkı yapamam kahvaltı da yoğurt ananas cok az ya :/Gittim bugün yok bi de yarın var. Haftaya zumba+yüzmeye devam. Bel ve diz rahatsızlığı olanlar için çok sakıncalı eliptik, spor hocasıyla konuştum belimde fıtık falan var sakın dedi. Aynen kadın aslında çok vakit ayırıyor bu işe bi yerlerden artı sağlaması doğal. Ama valla takdire şayan bi azmi var kadının. İlk videolarını falan izledim neymiş ne olmuş. Ve onun yediklerini gördükçe ben hayatta o diyetisyen ile yapamam diyorum. Çok az yiyor.
Hergün hesaplarsan canım psikolojin bozulur bence bende öyleydim şuan durdu 68 kg sabitim oluruna Bırak fakat kendinide salmaYa videoları falan güzel gaza getiriyor ama 2 gündür intersport ta intersport baydı. Resmen bedava vermişler kadına o da reklam yapıp duruyor.
Her yatıp kalkarken takvimi açıp haftada 1 kilo verirsem ne zaman 65 olucam diye hesaplıyorum. Sonra her ay 5 kilo versem falan devamlı bi hesaplama halindeyim.
Bugün 88.7 yim sonunda.
Ece kim canım merak ettim kusura bakma bilmiyorumKızlar günaydın canlarrrkedikedi84 ya ben eceye bayılıyorum yaaa bizde biran önce hedefe ulaşalım kendımıze bakım kısmına geçelimm
Canım güzel kararlar almışsın geriye uygulamak kalıyor bence start verGunaydin kizlar
Iki gun once 99.5 olan kilom bugun 98
Ben yine kararlar aldim.
1-aksam beş ten sonra yemicem.ayca kayanin yazisini okudum ve denedim iki gun iyi geldi.cok acikirsaniz balli sut icin demis .vucut uykudayken sindirimle ugrasmayinca kendini onariyormus.
2-ayda bir tartilcam .cunku tarti bi gosterge degil her zaman. Kilo verince hissetmek istiyorum artik.
Ayda iki kilo yeterli basari olarak kabul edicem.
Bakalim hayirlisi.
Gunaydin kizlar
Iki gun once 99.5 olan kilom bugun 98
Ben yine kararlar aldim.
1-aksam beş ten sonra yemicem.ayca kayanin yazisini okudum ve denedim iki gun iyi geldi.cok acikirsaniz balli sut icin demis .vucut uykudayken sindirimle ugrasmayinca kendini onariyormus.
2-ayda bir tartilcam .cunku tarti bi gosterge degil her zaman. Kilo verince hissetmek istiyorum artik.
Ayda iki kilo yeterli basari olarak kabul edicem.
Bakalim hayirlisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?