- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
- #3.141
İnstagramda 40 kilo nasıl gider diye bi hesap. Onun sahibi ece. Onu takip ediyoruz da ayşem25 ileEce kim canım merak ettim kusura bakma bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnstagramda 40 kilo nasıl gider diye bi hesap. Onun sahibi ece. Onu takip ediyoruz da ayşem25 ileEce kim canım merak ettim kusura bakma bilmiyorum
Anladım canım merak ettim bir bakayım bende sağolİnstagramda 40 kilo nasıl gider diye bi hesap. Onun sahibi ece. Onu takip ediyoruz da ayşem25 ile
Vay be maşallah nasılda vermiş tebrikler kadına darısı bizimde başımızaİnstagramda 40 kilo nasıl gider diye bi hesap. Onun sahibi ece. Onu takip ediyoruz da ayşem25 ile
Başınız sağolsunArkadaşlar bi kaç gün aktif olamayacağım eşimin babannesi vefat etti. Mümkün olduğunca yememi bozmayacağım. Yememi bozmak börek çörek ile değil öğün atlayarak olabilir. Dün akşam yiyemedim mesela.
Teşekkür ederim.Başınız sağolsun
Sağol Işılduru cum.@burhan kedikedi84 tebrik ederim böyle devam kızlar, kedikedi84 başın sağolsun canım Allah rahmet etsin
Çok sevindim en sonunda kırdın.Bu sabah banyoda halay çektim kilomu görünce kızlar 85.8 tey teyyy
Süpersin canımSelam kızlar bugün diyetisyene gittim 102,5 kiloyum artık 3200 vermişim 3 kilosu yağdan gitmiş vücudumun yüzde 52 yağ idi yüzde 49a düşmüş iyi gidiyorsun dedi diyetisyen.. ben bu 3 haftalık diyetin 2. haftası 1 hafta boyunca cozutmasaydım daha çok verırdm ama olsun verdim mutluyum 19una randevulaştık hayırlısı olsun.
Wohuuu süper ya 3 kilosu yağ olması mükemmel bi şey ya. Harikasın!!!Selam kızlar bugün diyetisyene gittim 102,5 kiloyum artık 3200 vermişim 3 kilosu yağdan gitmiş vücudumun yüzde 52 yağ idi yüzde 49a düşmüş iyi gidiyorsun dedi diyetisyen.. ben bu 3 haftalık diyetin 2. haftası 1 hafta boyunca cozutmasaydım daha çok verırdm ama olsun verdim mutluyum 19una randevulaştık hayırlısı olsun.
Wohuuu süper ya 3 kilosu yağ olması mükemmel bi şey ya. Harikasın!!!
Ay darısı başıma çarşambaya kadar 2 kiloya tamamlayamayacağım sanırım.
Süpersin canım
Sağolun kızlarr diyetisyene sordum haftada 1 kilo iyi mi dedim çok iyi yavaş vermek en iyisi zaten dedi..doğru yoldasın devam et 3 kilosu yağdan dedi spor çok yapıyorum heralde ondan canım ama inandiğım birsey var spor alışkanlık yapıyor bugun eşimle dışardyız ve ben hemen eve gitsekte sporumu yapsam derdindeyim çok mutlu oluyorum spor yaparken maşallah tabi.. başlarda cok sıkıcı gelıyor ve canım istemiyordu şimdi süper gidiyor sizde alışın kızlar bağımlılık yapıyorWohuuu süper ya 3 kilosu yağ olması mükemmel bi şey ya. Harikasın!!!
Ay darısı başıma çarşambaya kadar 2 kiloya tamamlayamayacağım sanırım.