• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Arkadaşlar bi kaç gün aktif olamayacağım eşimin babannesi vefat etti. Mümkün olduğunca yememi bozmayacağım. Yememi bozmak börek çörek ile değil öğün atlayarak olabilir. Dün akşam yiyemedim mesela.

Dur ben yazayım :KK19: alışverişten geldim strec siyah kot ve spor siyah yelek aldım gözüm alismamis ya çok dar her yerim belli sanki dedim annem yok çok güzel oldu kilolariniz bayaa gitmiş giyiminide değiştir daha genç spor giyin dedi kendisi fit ya hiç yaşlı işi giyinmez sağolsun aldım bende giydim öyle eve geldim allahım bugunume şükür gitsin kilolar gelsin ciciler

Selam kızlar nasılsınz başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin kedikedi84 kedikedi84 misafirim vardı benımde pek giremedim derken zaten giren çok olmamıs @burhan çok sevındım karar almana ISILDURU ISILDURU sende güle güle giy inşaallah ahh bide ben 80 leri görsem ne güzel olur bugün işten çıktım geldm yattım 2 de kalktm ve deli gibi acıkmısım biraz tahin pekmezi kaçırdım sanırım şekerim düşmüş reaktif hipoglisemi var bende bu yüzden 1 saat koşu bandında yürüyüp 30 dakikada eliptik yaptım süper oldu..

Yarın sabah tartılıcam bakalım. Çarşamba günü kontrolüm var Allah kısmet ederse. Çok yoruldum spor yapamadım ama hep ayakta koştur falan. Neyse bitti cumaya kadar. Hiç kaçamağım vs olmadı. Artık yatıp uyumak istiyorum.
Deftere de yazamadım yediklerimi yarın hatırlayıp yazmaya çalışıcam.

Bugün
Sabah 1 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta yeşillik 3 zeytin
Öğlen 1 dilim ızgara et
Eve kaçtığım anda yaptım yedim o yüzden salata yok.
Akşam: Ispanak+yoğurt

Günaydın. Tartıldım 88.2 yim 87 çıkarım diye düşünmüştüm ama olmadı. Çok fena yağmur yağıyor burda onun için spora gitmiycem. Evde yürüyüş yapıcam. Çarşambaya kadar Evde 87.5 çıksam iyi olur.

Selam kızlar bugün diyetisyene gittim 102,5 kiloyum artık 3200 vermişim 3 kilosu yağdan gitmiş vücudumun yüzde 52 yağ idi yüzde 49a düşmüş iyi gidiyorsun dedi diyetisyen.. ben bu 3 haftalık diyetin 2. haftası 1 hafta boyunca cozutmasaydım daha çok verırdm ama olsun verdim mutluyum 19una randevulaştık hayırlısı olsun.

Selam kızlar bugün diyetisyene gittim 102,5 kiloyum artık 3200 vermişim 3 kilosu yağdan gitmiş vücudumun yüzde 52 yağ idi yüzde 49a düşmüş iyi gidiyorsun dedi diyetisyen.. ben bu 3 haftalık diyetin 2. haftası 1 hafta boyunca cozutmasaydım daha çok verırdm ama olsun verdim mutluyum 19una randevulaştık hayırlısı olsun.
Süpersin canım :KK9::KK9:

:KK76: Wohuuu süper ya 3 kilosu yağ olması mükemmel bi şey ya. Harikasın!!!
Ay darısı başıma çarşambaya kadar 2 kiloya tamamlayamayacağım sanırım.:silah:

Süpersin canım :KK9::KK9:

Sağolun kızlarr diyetisyene sordum haftada 1 kilo iyi mi dedim çok iyi yavaş vermek en iyisi zaten dedi..doğru yoldasın devam et 3 kilosu yağdan dedi spor çok yapıyorum heralde ondan canım ama inandiğım birsey var spor alışkanlık yapıyor bugun eşimle dışardyız ve ben hemen eve gitsekte sporumu yapsam derdindeyim çok mutlu oluyorum spor yaparken maşallah tabi.. başlarda cok sıkıcı gelıyor ve canım istemiyordu şimdi süper gidiyor sizde alışın kızlar bağımlılık yapıyor

Back