• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Sabah: 1 dilim sebzeli ekmek+1 dilim köy peyniri+1 kırmızı biber
Öğlen:5 Izgara pirzola+ maydonoz dereotu
Akşam:Nohut
diyetisyenim yanında salata yememi çünkü limonun baklagillerdeki demir emilimini arttırdığını söyledi. Kıvırcık salata almıştım çok böcekli çıktı atmak zorunda kaldım. Biraz limon suyu sıkıp içtim.

Göğüs te sarkmaz tabi şimdi bizim sarkacak el mahkum bu kadar kilo vericez ama 6 aya kadar biraz toparlanır mis geçen gün ünlülerin diyetisyen Şeyda söyledi tv de her bünyede farklı tabi

Kan tahlillerinde bazı moleküllerin falan ayrışması vs durumları olabilir aysem25 aysem25 belki biliyordur daha iyi.
Kızlar bazı kanlar mesela farklı yerlerde yapılıyor kanların taşınması gerekiyor bazı kanlar için ise kanın pıhtılaşması gerekiyor gibi nedenlerle geç çıkıyor mesela birde bir kan sonucunun doğru tespiti için bikaç kez işlemi tekrarlamak gerekebiliyor hastanelerinde yoğunluk durumu ilede ilgili olarak uğraşlması gereken tahliller uzayabiliyor öyle biliyorum yani :)

Ya ben göğüslerimi biraz büyük buluyorum kızlar ya benı bu durum sağlık açısından da rahatsız ediyor ama ben Allah nasip ederse 2 çocuk kısa aralıklarla düşünüp göğüslerimi toparlatıcam bıngıl bıngıl sevmiyorum çocuk doğurmadan göğüslerin yapısı ıle oynanması doğru değil emzirmek açısından süt gelmeyebiliyor. bıde emzirmekte sarkıtıyor zaten ben hem zayıflayp hemde 2 cocuk sonrası ameliyat düşünüyorum

Ya ben göğüslerimi biraz büyük buluyorum kızlar ya benı bu durum sağlık açısından da rahatsız ediyor ama ben Allah nasip ederse 2 çocuk kısa aralıklarla düşünüp göğüslerimi toparlatıcam bıngıl bıngıl sevmiyorum çocuk doğurmadan göğüslerin yapısı ıle oynanması doğru değil emzirmek açısından süt gelmeyebiliyor. bıde emzirmekte sarkıtıyor zaten ben hem zayıflayp hemde 2 cocuk sonrası ameliyat düşünüyorum
Zayıflayınca küçülür biraz daha zaten. Bende çocuktan sonra düşünüyorum ama cesaret edebilirsem şimdi sopor ve kremle biraz toplamayı deniycem.

Back