- 10 Ağustos 2015
- 504
- 799
- 33
- 34
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #3.081
Ben son zamanlarda bir ileri bir geri çok yaptım ondan hala aynı yerlerdeyim diyete haziran ayında başladım istikrarlı devam etseydim şimdi bu kilodan on kilo daha aşağıda olurdum bunada şükür diyelim inşallah o eksikleri de görücezelifimm39 sende daha dikkatli olursan kısa zamanda 90 lardan kurtulacaksin eminim
Yok yok çok iyi gidiyorsun. Yavaş vermek en iyisi. Daha sağlıklı hem.Ben son zamanlarda bir ileri bir geri çok yaptım ondan hala aynı yerlerdeyim diyete haziran ayında başladım istikrarlı devam etseydim şimdi bu kilodan on kilo daha aşağıda olurdum bunada şükür diyelim inşallah o eksikleri de görücez
Eki Görüntüle 1849868
Arkadaşlar işte acı gerçeğim ve ben aynaya bakınca kendimi böyle görmüyorum ama Fotoğraflarda kendimi tanıyamıyorum. Daha mı yiyim daha mı yani bu hale gelmişim, yetmedi mi bir anlık aldığım zevk değer miydi bunlara? Şu resme bakmaya bile tahammülüm yokken dışarıdan hep böyle görülüyorum işte insan kendine dışarıdan bakamıyor, ayna görünce Kafanı çeviriyorsun oluyo bitiyo, ama buyum işte buyum!!!
5 kiloda bir yükleyeceğim resmimi. Şu an 95.5 kiloyum.
ÖlçülerimYukarıdakiler geçen sene ölçülerim şimdi 94 kiloyum ölçüler 117-97-121 iç bacak 70 kol 40
Evet toparlanmış biraz ama daha yolum var dediğin gibi keşke 100 kilo iken de foto çekseymişim. Bunlara baktıkça ne halde olduğumu daha iyi idrak ediyorum.Toparlanmissin en azından biraz kedikedi84 bunada şükür 5 kilo daha versen tam şekle giricen ondan sonra fit olmak için artık zayıf görünmek için uğraşıcaz
Maşallah canım baya fark var hadi azimle devam inşallah sporu arttır sende evde koşu bandın da var yapsana baya iyi oluyorÖlçülerim
27 Temmuz 2015- 97 kilo:118-102-122
23 Temmuz 2016- 94 kilo:117-97-121 iç bacak 70 kol 40
23 Kasım 2016- 89.2 kilo: 112-93-116 iç bacak 67 kol 33
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?