- 15 Ekim 2014
- 809
- 815
- 133
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #2.541
Alıntılamışsınız yeni gördüm kusura bakmayın.Şu an 93.3 kiloyum bugün diyetisyen kontrolüm var bakalım ne diyecek. Ben bu konuyu açalı 1 sene oldu hep yaptım yarım bıraktım geri aldım ama artık bırakmıycam Zaman geçiyo ben aynıyım artık 4 ay tamamen sıkıcam dişimi. Hem artık herkes kapasın çenesini ilk motivasyonum 2. Si ise her mağazadan alışveriş yapabilmek. Gel sende başla bence eğer imkanın varsa diyetisyene git ve deftere her yediğini yaz. Buraya yaz. Çok zor bi şey , dışarıdan konuşması kolay sadece yemeyeceksin o kadar diye ama yapması gerçekten çok zor. 7 kilo bile fark etti yokuş çıkarken daha az tıkanıyorum, önceden nefes nefese kalıyordum,hala var ama azaldı.
Evet daha 2 saat önce sordu ne zaman başlayacaksın diye :)95 civari en azindan 100kiloda kimse kalmadi
Hergun soruyo mu gercekten
Geçen sene benimki de resmen öyleydi başta da yazdığım gibi iş kavgaya dönmüştü artık. Öyle yapınca insan iyice daralıyor, yapasıgelmiyo. Sen kendini kafa olarak hazır hissettiğin zaman sağlığın için, güzel giyinmek için, daha rahat hareket etmek için başla. Başlamaya karar verdiğinde eğer istersen, kilomuz yakınsa tam diyet listelerimin fotolarını özel mesaj olarak atarım.Evet daha 2 saat önce sordu ne zaman başlayacaksın diye :)
1 gün somasa diğer gün muhakkak sorar
Kendisi cok fit biri heraldeEvet daha 2 saat önce sordu ne zaman başlayacaksın diye :)
1 gün somasa diğer gün muhakkak sorar
Canım bu erkekler böyle takmıcan hem yüzmek bütün vicudu çalıştırır senin koca bilmiyor sanırım bunu senin kendi başına git canım kocayı götürmeBiraz uzun olacak...
Ve spora gidemedim çok sinirliyim ya anlatmıştım hatırlar mısınız belim tutulmuştu 2 hafta önce dr bana yüz dedi. Bizim evin çok yakınına yeni bi spor kulubu açıldı yarı olimpik havuzlu fiyatta makuldu bu pazartesi yazıldık biz karı koca. Çarşamba gittik yürüyüş falan , spor hocası bize program yazacaktı. Bi daha geldiğinizde onları yaparız ama beraber mi geleceksiniz farklı olacak çünkü programlarınız dedi. Bizde bazen beraber bazen ayrı ayrı dedik. Ok dedi.
Bugün giderken dedim ki ben bugün yüzücem zaten programlarımız ayrı olacak şimdi hoca ikimizle zor ilgilenir dedim. Kocamdan cevap sen spor yapmak istemiyosun heralde!!! Çok sinirlendim ya kavga ettik ve otoparkına kadar gidip döndük. Sanki şezlongda yatıcam dedim. Yok benimle iş yapılmazmış yok bahaneymiş!!!
Çok sinirliyim çok!!!
Kuş yemi gibi bi şeyKız kinoa nedir avakado zart zurt bu dietisyenler abidik gubidik şeyleri bizi yemeyiz de öyle zayıflatır zaten diye yazıyorlar bence
Kg vermenin en zor yanida ac yatmak ..mide kucultmenin en zor yolu biz zor yoldayiz ama basariyosun tebrik ederim kimileri iste sirf bu yuzden mide kucultmek icin bicak altina yatiyor ve bi kac ay dikkat ediyor yedigine ictigineAy valla deli ederler bu erkekler insanı eve gelince çevirdi spordan kastım kardiyoydu hiç bi şey söylenmiyor sana. Eee o Zaman neden kapıdan döndük bu kadar laf saydın girdik birbirimize.
Üstüne listemde dün akşam avokadolu yumurta vardı. İkiye bölüp ortasına yumurta kır demişti diyetisyen. Yaptım bütün beyazı dışarı aktı. Bi de hiç avokado almamıştım şimdiye kadar bi de ham çıktı acı acı, akşam yemeğim resmen sırf yumurta sarısı oldu. Diyetisyene diyorum abidik gubidik şeyler vermeyin yine dayanamayıp veriyorlar. Akşam resmen aç yattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?