• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Selamlar, hafta sonunu kaçamaksın geçirdim Allah'a şükür bir çok zorluk çıktı karşıma baklavalar kebaplar atlattım ama. Pazartesiye kadar 91.6 hedefim pazartesi Dr kontrolü.

Sabah:1 yemek kaşığı buğday ruşeymi 1 yumurta 2 kaşık lor peyniri ile omlet 1 ceviz 2 tk tahin 1 tk pekmez.
Tahin pekmezi dr verdi valla çok mutluyum:KK46:
Öğlen:karnıbahar yemeği 2 yk yoğurt
Akşam:kabak yemeği 3yk yoğurt

Sıfır ekmek bu hafta içmem gereken maydonozlu detoks suyum var:kusmuk: henüz başlamadığım yarım demet maydonoz taze zencefil rendesi 1 fincan su ile blenderdan geçiricem. Yapıcam ama yarın bakalım... Ben hiç pul biber yemezdim pul biber önerdi dr bende yemeklerin yanına 1 -2 çay kaşığı koyup önce yemekleri banıp yiyorum sonra yemeğime devam ediyorum. Mide bağırsak probleminiz yoksa sizde deneyin iyi geldi gibi.

Çok mutluyum ne kadar mutlu olduğumu anlatamam 92.3 çıktım. :KK71:Yemeyince oluyor özellikle tatlı yemeyince oluyor kızlar. Cumadan beri kendi tartımla tam 1 kilo verdim ki size bi sır vereyim diyetisyene gittiğim gün ben sabah ve öğlenleri istediğimi yiyorum, akşamdan itibaren devam diyete. Herkes istediği kiloya ulaşsın inşallah. Şu 89 u haftaya görme umudum var:KK73:

Çok mutluyum ne kadar mutlu olduğumu anlatamam 92.3 çıktım. :KK71:Yemeyince oluyor özellikle tatlı yemeyince oluyor kızlar. Cumadan beri kendi tartımla tam 1 kilo verdim ki size bi sır vereyim diyetisyene gittiğim gün ben sabah ve öğlenleri istediğimi yiyorum, akşamdan itibaren devam diyete. Herkes istediği kiloya ulaşsın inşallah. Şu 89 u haftaya görme umudum var:KK73:
Senin için mutlu oldum canım motivasyonun hep böyle olur inşallah güzel haberler bekliyorum senden

kedikedi84 kedikedi84 canim supersin supersin
Senin adina cok sevindim
Darisi basima ....
Cok saldim kendimi cok
Canım önemli olan motivasyon ve kendini hazır hissetmen. Ben diyetisyene gittiğim ikl gün hiç modumda değildim ama toparladım kendimi. Bak 5 kilo verdin hadi bi 5 kilo daha.

Sabah: 1 kaşık buğday ruşeymi 1 yumurta beyaz peynir omlet 1 domates
Öğlen: 2 çinekop 1 dilim ekmek salata
Akşam: Kapuska 2 kaşık yoğurt
Bugün spora başladım 20 dk bisiklet 20 dk yürüyüş 30 mekik

Kedikedi84 böyle devam et başarısının eminim bende 89 u bi görsem diyordum gordum ve öylede kaldım çok uzadı bu iş yeni hedef 79 u görmek olmalı bi türlü ilerleyemedim

Canım böyle azimli olman çok güzel gayet güzel gidiyorsun menülerinde güzel ve düzenli Azmin daim olsun
Bende 94.5 çıktım sadece 100 gr gitmiş

Kedikedi84 böyle devam et başarısının eminim bende 89 u bi görsem diyordum gordum ve öylede kaldım çok uzadı bu iş yeni hedef 79 u görmek olmalı bi türlü ilerleyemedim
Çok sağol canım desteğin için bak yetişiyorum sana bugün 91.9 çıktım ne kadarı yağ merak içindeyim. Hadi seninde geçsin hastalığın başla tekrar.

Canım böyle azimli olman çok güzel gayet güzel gidiyorsun menülerinde güzel ve düzenli Azmin daim olsun
Bende 94.5 çıktım sadece 100 gr gitmiş
Çok teşekkür ederim elifimm diyetisyenin verdiği listeye tam uymaya çalışıyorum. Bugün çarşamba onun için tekrar tartıldım 91.9 um aylar evvel 95 tim foto atmıştım 90 a dşünce 2. Foto ile yan yana koyucam bakalım.

Kızlar ne yalan soyleyim95 le89 arasındaki fark olarak size az görünebilir ama şimdiden birçok kiyafetime girmeye başladım gorenlerde diyor çok iyi nasıl zayıfladın falan insan mutlu oluyor ama daha dar gelen birsuru kiyafetim var en az 10 Kilo daha vermem gerek hafiflik hisside çaba çocuklarımin yanına rahatça eğilip ayakkabılarını giydirip kalkabiliyirum bu bile çok iyi bisey benim için esimde kilo lu çünkü sen egil ben egil tartışıyorduk

Kızlar ne yalan soyleyim95 le89 arasındaki fark olarak size az görünebilir ama şimdiden birçok kiyafetime girmeye başladım gorenlerde diyor çok iyi nasıl zayıfladın falan insan mutlu oluyor ama daha dar gelen birsuru kiyafetim var en az 10 Kilo daha vermem gerek hafiflik hisside çaba çocuklarımin yanına rahatça eğilip ayakkabılarını giydirip kalkabiliyirum bu bile çok iyi bisey benim için esimde kilo lu çünkü sen egil ben egil tartışıyorduk
Hiç az olur mu 6 kilo dile kolay şu 1 haftada verdiğim 2 kilo bile çok fark ettim hafifledim resmen düşünsene bi 10 kilo daha verdiğimizi 5 yaş gençleşicez resmen.

Sabah : buğday ruyseymli beyazpeynirli omlet 2 kaşık tahin 1 kaşık pekmez yarım domates
Öğlen: 3 çinekop 1 dilim ekmek kinoalı salata
Akşam: kapuska 3 kaşık yoğurt

Back