Evliliğim için 35 kilo

Antidepresanlar daha çok kilo aldırmasın . Sen sıkıntılısın bu aralar belli. Niye canını sıkıyosun bu kadar? Yardımcı olabileceğimiz konu var mı? Bendabpazartesiyi iple çekiyorum çünkü o gün istediğimi yiycem. Bu kafayı değiştirmem gerek ama yapamıyorum. Tamam kilo veriyorum mutluyum ama yiyincede ayrı mutlu oluyorum. Resmen dünyevi tek zevkim yemek. Neden böyle düşünüyorum bulamıyorum...

Sagol canim anlayisin icin...
Gecen de bi sikintilar yasamistik araya sogukluk girdi yani ona göre hersey normal
Ben de kendi kendimi yiyip duruyorum. Bi de onume ne gelirse onu yiyorum. ..

Sagol canim anlayisin icin...
Gecen de bi sikintilar yasamistik araya sogukluk girdi yani ona göre hersey normal
Ben de kendi kendimi yiyip duruyorum. Bi de onume ne gelirse onu yiyorum. ..
Canım aylar önce eşimle çok kötü bir tartışma yaşadım benim eşim kızgın olunca çok kırıcı olur eşimin bana söylediklerini bir duysalar kimse inanmaz ama çok kırıcıydı sonra o dediklerini unuttu ama ben unutmadım biz bayanlar unutmayız sende onu boşver kendini düşün kilo vermek istiyorsan öncelikle kendin için ver ben önce sağlığım için sonrada kızım için kilo vermek istiyorum depresan ilaçlarına gelince onlar çözüm değil onlar sadece uyuşturur seni benim çok yakın bir arkadaşım var depresan ilaçlar kullanıyor çok iştahı açıldı geceleri içim kıyılıyor dayanamayıp yiyorum diyor baya kilo aldı ve göbek bel kısmında sanki hamile gibi oldu onun hap kullanması için çok büyük bir sebebi var 14 yaşında kızı vefat etti biz halimize şükredelim canım boş ver sen kocanı takma fazla kendin için çaba göster

elifimm39 canim cok sagol..
Peki cok kirildigin zaman bi daha o konuyu acmiyor musun
Ben her firsatta igneleyici konusuyorum icimde kaldigi icin laf sokmadan duramiyorum gerilen hep ben oluyorum oyuzden gunluk hayatim cok etkileniyor

Kizlar nasilsiniz nasil gidiyor ?
İyi gidiyor canım valla. Yarın diyetisyene gidicem. Ben daha çok verirdim diye düşünüyodum ama. Çarşambadan beri atnı kiloda takıldım. Dün spora gittim. Listeme uydum. Keşke yarına kadar 200-300 gr daha gitse diye beklemedeyim.

Cok guzel takipteyim seni yapicaksin insallh..

Kizlar nasilsiniz nasil gidiyor ?
Senin nasil gidiyo
Az once sportstvde sezer gorduk diye bi bayan vardi gozyaslarimi tutamadim.
Ben cocuk var yuruyemiyom diye aglaniyorum ya o bebek arabasiyla cocugu 18 kiloyken kosuya cikmis hergun...cocugu hadi kosmaya gidelim diye bayiliyomus. 23 kilo vermis bir yilda .kanserini yenmis..ve ilk kosu yarismasina katilinca agirlikli kosmaya alisik oldugu icin kus gibi oldum diyo yalniz kosunca odul almis
Amatör kosucu olmus simdi..yurtdisindaki yarismalara da katilcakmis
Simdi oglu 6 yasindaymis haftada bes yada alti gun spor yapıyormuş. Okul varsa is cikisi yazlarida esi ise gitmeden sabah 5.30 kalkip yapıyormuş
YANI ISTEYINCE OLUYORMUS MIZIRDANMAK ISE YaramiyormuS

evet yeterki isteyelim pes etmeyelim edecek olursak birbirimizi motive edelim ben suna inaniyorum kadinin isteyip te yapamadigi hicbisey yok ama bazen iste psikoljik nedenlerden dolayi kendimizi saliveriyoruz bu gibi durumlarda buraya girip motive olmak adina destek almak lazim bence..

Ben her firsatta igneleyici konusuyorum icimde kaldigi icin laf sokmadan duramiyorum gerilen hep ben oluyorum oyuzden gunluk hayatim cok etkileniyor
Canım ben mümkün olduğunca konuyu uzatmamaya çalışıyorum ama ne kadar başarılı oluyorum o muamma. Sen içini soğutamamışsın o konu ile ilgili. Eşine olan hırsın geçmemiş, o zaman çok kötü oluyo kapatamıyosun konuyu. Kendini yiyosun bende öyle oluyorum hırsımı alamayınca.

Canım ben evleneli dört sene oldu ilk zamanlar çok içimde büyütmez afederdim zaman geçtikçe artık bazı söylediklerini unutamıyorum biliyorum kızgınlıkla söyledi ama ne kadar kızgın olunsada o cümleler söylenmez içim unutmasada bazı şeyleri gündeme getirip huzurumu bozmuyorum çünki eşim kendini hep haklı görür onda değişen bir şey olmucanı biliyorum üzülen yine ben olucam boşveriyorum ama şuda var o kavga ettiğimiz zamanlarda kızım olmasa kimse beni bu evde tutamazdı çünki kızım mağdur olucaktı herşeyi sineme çekip oturdum eşime eskiden daha çok sarılır hep onun yanında otururdum onu sevdiğimi çok söylerdim şimdi eskisi gibi değilim o hala beni çok sevdiğini ve dışardayken beni çok özlediğini söyler hala bana çok sarılır ama benim kalbimde kırıkları çok tamir edemedi

Bugün diyetisyen kontrolüm vardı 1.4 kilo gitti 1.1 yağ diyetisyene göre92.2 kiloyum bi dahaki kontrolüm ayn 15 ine. Sanki bugün ilk kez diyete başlamışçasına bir motivasyon. Dün spora gittim bugün dinlenme...

Aa çok sevinirim öyle birşey ypabilirseniz..
Ben de yedikçe yiyesim geliyor ama durmak gerek tabi.

Kızlar slm size bi tiyo vermeye geldim gece yatmadan iki dis sarımsak yutun kilolar gidiyor iki gündür bende uyguluyorum faydasını gordum

Kızlar slm size bi tiyo vermeye geldim gece yatmadan iki dis sarımsak yutun kilolar gidiyor iki gündür bende uyguluyorum faydasını gordum
Canım diyetisyenim çorbaya bile sarımsak koydurmaya kalktı yok dedim. O kadar yaralıysa yutayım dedim olmaz bağırsak florasına zararlı yutmak ancak çiğnersen yararı olur dedi. Sen onu bi daha bi araştır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…