• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Ben de surunuyorum siskoluktan:KK42:

Ben de surunuyorum siskoluktan:KK42:
Ah ya bi motive edemedik seni, senin canın başlamak istemedikçe olmaz ki. Bi de şöyle mi denesek sen bu hafta hiç diyet falan takılma aklına da getirme ama haftaya bi gün belirle o zaman başlıycam diye. O gün başla, çünkü yemek yerken devamlı suçluluk duygusu, yemek ama yememem gerek diye devamlı kendi beynini de yemekle beramber yemek:deli: o çok yıpratıyo ve bıktırıyo insanı. Diyette değilsin ama diyettesin gibi bi şey. Ne dersin?

Aa çok sevinirim öyle birşey ypabilirseniz..
Ben de yedikçe yiyesim geliyor ama durmak gerek tabi.
Canım listeleri attım artık yapmak düşer sana. Hadi bakalım başlarsan burda aktif olarak bekliyorum seni. Bu arada boyun kaç şu an kaç kilosun. Çocuğun var mı? Hangi ildesin? Kaç yaşındasın?

Ah ya bi motive edemedik seni, senin canın başlamak istemedikçe olmaz ki. Bi de şöyle mi denesek sen bu hafta hiç diyet falan takılma aklına da getirme ama haftaya bi gün belirle o zaman başlıycam diye. O gün başla, çünkü yemek yerken devamlı suçluluk duygusu, yemek ama yememem gerek diye devamlı kendi beynini de yemekle beramber yemek:deli: o çok yıpratıyo ve bıktırıyo insanı. Diyette değilsin ama diyettesin gibi bi şey. Ne dersin?
Her zaman derim anlayisli hatunsun
Bi psikolog jendine kucuk amaclar edin kendine guvenin gelsin dedi
Ben de bi on kilo vereyim diye dusundum bakalim zaten cogu odem
Bakalim ...

Her zaman derim anlayisli hatunsun
Bi psikolog jendine kucuk amaclar edin kendine guvenin gelsin dedi
Ben de bi on kilo vereyim diye dusundum bakalim zaten cogu odem
Bakalim ...
:KK36: Yol arkadaşımsın. Damdan düşenin halini ancak damdan düşen anlar. İnstagramın varsa bi kadın var 102 den 69 a düşmüş ona bakıp motive oluyorum sende bi bak.
10 kilo da küçük bi amaç değil hiç.

Kedi kedi araştırdım çok fazla adette çiğ yutulursa evet doğru ama ben zaten gece bir tane yutuyorum bölerek birde ama cignemekte çok faydalı mis her gün iki tane yazmış uzmanlar çiğneyin diye

Canım listeleri attım artık yapmak düşer sana. Hadi bakalım başlarsan burda aktif olarak bekliyorum seni. Bu arada boyun kaç şu an kaç kilosun. Çocuğun var mı? Hangi ildesin? Kaç yaşındasın?
Şimdi bakabildim canım Allah razı olsun,çok çok teşekkür ederim.23 yaşındayım. İzmirde yaşıyorum,çocuğum yok. 1.70 boyum,100 kiloyum :(

Kızlar pazartesi tekrardan başladım eski diyetisyenime sadece 1200 gr almışım eski kiloma ilave. Diyetisyenimin cihazı harika vücudun heryerini tarıyor ve kol bacak karın yağ ve kas oranlarını veriyor.

Ben de 98+0 en azindan kilo almamisim sevinmedim desem yalan olur. ISILDURU ISILDURU yas dolayısıyla heralde canim ben de cok cabuk verirdim sarimsagi ben de yapicam.
Bi de ac karnina cig pirinç yutuyolarmis

Kızlar pazartesi tekrardan başladım eski diyetisyenime sadece 1200 gr almışım eski kiloma ilave. Diyetisyenimin cihazı harika vücudun heryerini tarıyor ve kol bacak karın yağ ve kas oranlarını veriyor.
Çok sevindim tekrar başlamana çok iyi gidiyodun. :spor:Gerçekten diyetisyenle daha iyi oluyo hem hesap veriyorum hem onun dediklerini yerken vicdan azabı çekmiyorum.

Back