- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #2.521
Senin için mutlu oldum canım motivasyonun hep böyle olur inşallah güzel haberler bekliyorum sendenÇok mutluyum ne kadar mutlu olduğumu anlatamam 92.3 çıktım.Yemeyince oluyor özellikle tatlı yemeyince oluyor kızlar. Cumadan beri kendi tartımla tam 1 kilo verdim ki size bi sır vereyim diyetisyene gittiğim gün ben sabah ve öğlenleri istediğimi yiyorum, akşamdan itibaren devam diyete. Herkes istediği kiloya ulaşsın inşallah. Şu 89 u haftaya görme umudum var
Canım önemli olan motivasyon ve kendini hazır hissetmen. Ben diyetisyene gittiğim ikl gün hiç modumda değildim ama toparladım kendimi. Bak 5 kilo verdin hadi bi 5 kilo daha.kedikedi84 canim supersin supersin
Senin adina cok sevindim
Darisi basima ....
Cok saldim kendimi cok
Fos şeyler yeme ama normal sebzeni etini ye geçmiş olsun toparlanınca bekliyoruz...Ailecek hastayız kızlar kış bize geldi bakalım nasıl diet yapıcam hayırlısı
Canım böyle azimli olman çok güzel gayet güzel gidiyorsun menülerinde güzel ve düzenli Azmin daim olsunÇok mutluyum ne kadar mutlu olduğumu anlatamam 92.3 çıktım.Yemeyince oluyor özellikle tatlı yemeyince oluyor kızlar. Cumadan beri kendi tartımla tam 1 kilo verdim ki size bi sır vereyim diyetisyene gittiğim gün ben sabah ve öğlenleri istediğimi yiyorum, akşamdan itibaren devam diyete. Herkes istediği kiloya ulaşsın inşallah. Şu 89 u haftaya görme umudum var
Çok sağol canım desteğin için bak yetişiyorum sana bugün 91.9 çıktım ne kadarı yağ merak içindeyim. Hadi seninde geçsin hastalığın başla tekrar.Kedikedi84 böyle devam et başarısının eminim bende 89 u bi görsem diyordum gordum ve öylede kaldım çok uzadı bu iş yeni hedef 79 u görmek olmalı bi türlü ilerleyemedim
Çok teşekkür ederim elifimm diyetisyenin verdiği listeye tam uymaya çalışıyorum. Bugün çarşamba onun için tekrar tartıldım 91.9 um aylar evvel 95 tim foto atmıştım 90 a dşünce 2. Foto ile yan yana koyucam bakalım.Canım böyle azimli olman çok güzel gayet güzel gidiyorsun menülerinde güzel ve düzenli Azmin daim olsun
Bende 94.5 çıktım sadece 100 gr gitmiş
Hiç az olur mu 6 kilo dile kolay şu 1 haftada verdiğim 2 kilo bile çok fark ettim hafifledim resmen düşünsene bi 10 kilo daha verdiğimizi 5 yaş gençleşicez resmen.Kızlar ne yalan soyleyim95 le89 arasındaki fark olarak size az görünebilir ama şimdiden birçok kiyafetime girmeye başladım gorenlerde diyor çok iyi nasıl zayıfladın falan insan mutlu oluyor ama daha dar gelen birsuru kiyafetim var en az 10 Kilo daha vermem gerek hafiflik hisside çaba çocuklarımin yanına rahatça eğilip ayakkabılarını giydirip kalkabiliyirum bu bile çok iyi bisey benim için esimde kilo lu çünkü sen egil ben egil tartışıyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?