Evliliğim düzelir mi bitmeli mi

Senin ailen ona hediye almak zorunda degil ,getirilen sey zaten eve alinmistir .hadi senin ailen hediye gwtirdiginde esine senin annene babana o ne aliyor .bence tamamen ailesiyle kiyasliyor ve senin ailenin zenin uzerine dusen ,seni dusunen tavri onun canini sıkıyor.
Onada ananasi babasi alsin kiskaniyorsa

Eşinizin bu hareketlerini kişilik özelliği, şımarıklık ya da çocukluk olarak görmüyorum ben. Eşinizin ciddi bir psikiyatrik problemi var bence. Terapinin falan sorununuzu çözeceğini düşünmüyorum. Boşanın ya da boşanmayın demek çok iddialı geliyor bana ancak böyle biriyle aynı evde çocuğunuzu büyütmek istiyor musunuz, bence önemli olan bu sorunun cevabı.

İyy cok gıcık biri.
Ailenize hiç bir sey söylemeyin insanları rahat bırakın artık.
Herkesi kendi ailesi düşünsün, nazlasin.
Ailesinden değer görememiş tipler azıcık değer görünce böyle şımarır saçmalar ne yazık ki.
Bence gönlünü fazla eglemeye alistirmissiniz b.ku çıkmış.
Valla çocuk olunca lohusalik falan delirir insan bu ne be!?

Adamı çıkışa davet edip dövesim geldi o kafadan çıkamamış. Eşini kıskanmak nedir yahu. İlk defa duyuyorum. Kıskançlık on yaştan sonra bitmiyor muydu. Psikoloğa gitsin bu. Siz idare edeceksiniz onu belli ama çocuğunuz da böyle biri olarak ileride adam düzelmezse

Helal olsun eşinize insan olmak başka meziyet...

Eşiniz öküzün salağın önde gideni. Aileniz neden ona hediye alıp nazlasın onların oğlu mu. Evet enayilik siz de aynı karşılık verseydiniz.
Doğum parası muhabbeti de iğrenç gerçekten.
Tatlış bir aileniz var çekmeyin bu öküzü. Keşke ilk yıl o lavgalarınıxda barıştırmasalardı.

İlk yıl evden ayrılmalı kavga geçirenleri barıstırmamak lazım. Sonra iki üç yıla bir çocuk yapıp sonra da bosanıyorlar

Hasta insana hastasın denecek yaa. Masumlar apartmanında da her gelen onlara uyum sağlıyordu . Biri çıkıp sacmalamayın dese düzelirlerdi. İyice beter hale gelmişlerdi en son. Deyin yani acık açık

Oturup konuşun.Bu tavırların olgun,aile babası olacak bir adama yakışmıyor,sana olan saygımı kaybediyorum,ailem hediye alsa bir kusur almasa başka bir kusur buluyorsun,onlar geldiğinde seni gözlemlemekten,yine neye bozuldun diye düşünmekten yoruldum deyin.Düzelmek için birşeyler yap çünkü başa dönüyoruz ve hamile olmam elim kolum bağlı anlamına gelmez diye aba altından sopa gösterin bence.
Ay ben şiştim burda ya,tam sopalık

Eşiniz kişisel gelişimini tamamlayamamış biri. Böyle bir insanla uğraşmak çok zor. Çocuklarımın babası aklıma geldi. O da böyle nankör biriydi. Benim ailemi sürekli eleştirir,yaptıkları şeylere ağzının ucuyla teşekkür ederdi. En güzel yıllarım onun dengesizliklerini dengelemeye çalışmakla geçti. Ailem gelince ya da biz onlara gittiğimizde bir şeye kulp takıp alınır diye ödüm kopuyordu. Stresten kafamda saç kalmadı. Allah yardımcınız olsun.

Bu durumda ayrılmak en doğru karar gibi duruyor. Bende 2 yıllım evliyim buna benzer farklı sorunlar yaşıyorum boşanmayı ciddi anlanma düşünüyorum.

Her defasında nasıl alttan aldın ya, ben patlardım evet beni daha çok seviyorlar yeter beni kıskanma çocuk musun sen diye yüzüne yüzüne söylerdim.
Ailene söylerken nasıl söyledin ya kocam siz bana bir şey alınca kıskanıyor vs vs ay insan ne diyeceğini bilemez utanır.

Okurken çok özür dilerim hakret etme amaçlı demiyorum ama konu sahibine baktım erkek profili sandım. Yani kocanız kadın gibi trip atıyor. Bunu kadınları veya kocanizi aşağılamak için söylemiyorum. Ama bu bir triptir ve daha çok kadınların yaptığı bir triptir. Ben mesela tabi ki ciddiyetle değil ama kayınvalidem oğlunu övdüğü zaman hep onu öv zaten diyorum şakayla. hatta dün of biraz beni övün hep seni mi ovcez dedim birlikteyken ama güldük. Hatta kayınvalidem aşırı abartıyor oğullarını ovmelerini bazen de ciddi bir şekilde annen neden sürekli sizi övüyor beni de bir anne yetistirdi ama böyle ovunmez zoruma gidiyor abartıyor artık dinlerken bunaliyorum diyorum. burda eşim suclu değil ama söyleniyorum işte benim de kimbilir nerde yaram var. Ama hiçbir zaman kavgaya dokmedik. Eşinizin hiç normal bir davranış değil yani.

Sonuçta onun ailesi de kendi oğullarına özel bisey almıyorlar mi ne saçma. O zaman sen de surat assan anlar belki. Tam tersi mutlu olması lazım ama bi eziklik var heralde. İyi bir dille konuşarak çözersiniz gibime geliyor. Alınan hediyeyi red mi edeyim falan diyebilirsiniz. Acaba onun ailesi hiç bisey almıyor onu mu kıskanıyor..

Hanilesin çok takma ama eşin baya sorunlu
Ruh hastası muhtemelen
Bebek doğsun 3. Aya gelsin o ara boşa bunu düzlemezse

Ahahahhddss sizinki çok normal sanki
Kadın olunca böyle araya girmek normal mi oluyor sanki
Adamın da kim bilir ne yarası var o zaman deyip geçsin mi konu sahibi yarası olan gitsin bir uzmana bence

Ahahahhddss sizinki çok normal sanki
Kadın olunca böyle araya girmek normal mi oluyor sanki
Adamın da kim bilir ne yarası var o zaman deyip geçsin mi konu sahibi yarası olan gitsin bir uzmana bence
Kadın olunca bu tarz şakayla karışık tripler evet bence normal oluyor. Genelde bunu kadınlar yapıyor. Usandirmadan yaparsan derdini bile anlatabilirsin o derece. Neyin duyari bu anlamadım ama eşinin yaptığını kadın veya erkek yapsa da normal değil. Ama benim anlattığım şey çok normal mükemmel değil çünkü kimse ama normal olabiliriz. ve bu normal. bizim ilişki dinamigimizde en azından normal. Bu davranışım hayatımıza mal olmuyor çoğu zaman da gülüyoruz bu yüzden normal. Gece gündüz bunu yapmıyorum ben de normal bir insanım. Ama bir erkeğin bunu yapması ve tartışmaya yol açması normal değil. Umarım anlatabilmisimdir.

Merhabalar öncelikle evliliğim düzelir mi dşye sormuşsun o sizin bileceğiniz iş ama muhtemelen kolay kolay ayrılmazsınız çünkü daha herşey yolun başındayken bu ve benzeri durumlar için ayrılmamışsınız ama bunca senelik deneyimlerimden bu döngü bu şekilde devam eder. Ben den size nacizane tavsiye siz hemen affetme yoluna gitmeyin beraber bir bir kaç seans terapi almayı almazsa dönmeyeceğinizi söyleyin hatta ailenizin yanındayken bir kaç seans terapi alın terapist bireysel görüşmeyi teklif edecektir mutlaka yoksa bu döngü hep böyle devam eder olan arada kalan çocuğunuza olur. İnsanlar hatalarını fark etmeden değişmezler dönüşmezler. Bunu da biz etrafında olan insanlar başaramaz. Profosyonel destek almanız gerekir.

Kendi ailesinden bu şekilde değer görmediği için komplekse girmiş demekki onu düşünüp onun için böyle şeyler yapılmadı hiç.
Ailenin sana değer verişi onu özgüvensiz hissettiriyor seni de kıskanıyor bu hediyelerin altında ezildiği için.
Eşin küçük bir çocuk gibi davranıyor tedavi olması gerekir belki ama sende psikolog değilsin ,üstelik hanilesin travmalarına uzman insin.Canım çok geçmiş olsun 2.bebek için düşünse miydin acaba ? Şaka şaka sağ Salim kucağına alırsın inşallah .)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…