• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan sevemiyorum ben mi cok abartıyorum

Siz evinize o gün öyle itici komşular geliyor bel altı konuşmalar yapıyor yedinmi diye afedersiniz ama bu ne terbiyesizlik ya ben olsam o an karşı cıkardım siz sessiz kaldınız o sırada sanırım zaten onlarda giderlerdi keyifleri kaçtığı zaman evinizden isabet olurdu onlara... Ben mesela cevre edinemem kolay, kolay, edindiğim zamanlarda oldu önceleri fakat dışarda sadece, o da samimi olmamak kaydıyla hatta gidip gelmek istediler arayı sıkı tutmak için fakat ben yakın olmak istemedim samimileşiyor insan bir müddet sonra çünkü ister istemez elbet, haliyle lağubali konuşmalar başın ağrıyor ama şimdi iyiyim kim yok kimse yok cevremde başımı ağrıtan yok kendi halimdeyim ha bu kişilerde benim kızın okulundan veliler sadece. Yani olması gerektiği gibi olmalı. İstemediğin bir durumda da kenidini zorlayıp cevre edinme yollarına girmeye gerek yoktur. Bence....:KK66:

Muhabbet canlisiyim yeni kişiler yeni arkadaşlıklar severim MAHREM KONULAR ŞAKALAR Muhabbetler anında soğuma etkisi yaratıyor bence haklısınız ayrıca bu tarz seveb konuşan çevreniz olacaksa hiç olmasın

Kizlar kendimi bildim bileli böyleyim soguk bir yapim var birinin başkasının arkasindan benim yanimda konusmasi bile mesafe koymama yetiyor aşırı mi bu hareketim bilmiyorum elimde degil su şöyle dedigi anda buz gibi soğuyorum arkadaş sayim bu yuzden cok az cevrem de aşırı küçük ben binadan bes ay önce ev aldim yenidogan bir bebegim var komşularım bebek gormeye gelmek istediler tamam dedim kabul ettim ama komsular bel aşağı konusmaktan cok haz alıyorlar aksam yedinmi vs gibi muhabbetleri var benmi cok katıyım?? Bilmiyorum aşırı itici geliyor aşırıı yatak odası muahabbetleri beni sarmiyor mahrem konular ben esim hakkında misal hicbirsey konusamam hele ki yatak odasi bunu da kahkaha atarak yapiyolar evime ilk defa gelmelerinde ya bu sadece bir örnek herkese bakarim çevresi çok geniş insanlar var hosuma gider ama ne akraba ne is ortami nede komsu su muhabbetleri görünce icim almiyor 😐 bana cok sert despotsun derler genelde ama ben eşler arasında bile bir mesafenin olmasi gerektigini düşünürüm saygi açısından bilmiyorum kizlar insanlarla yıllardır uzagimdir ama hep genis arkadas çevrem olsun diye heveslenirdim yani komsularla yasim yakin diye sevinirken dedikolar bel alti muhabbetler beni baydi
Boşver ya, çevrende böyle leş tipler olacağına hiç olmasın. Ben de hiç sevmiyorum mahrem muhabbetleri. Bi zahmet karşımdakinin partneriyle nasıl ne zaman seviştiğini bilmiyim

Kizlar kendimi bildim bileli böyleyim soguk bir yapim var birinin başkasının arkasindan benim yanimda konusmasi bile mesafe koymama yetiyor aşırı mi bu hareketim bilmiyorum elimde degil su şöyle dedigi anda buz gibi soğuyorum arkadaş sayim bu yuzden cok az cevrem de aşırı küçük ben binadan bes ay önce ev aldim yenidogan bir bebegim var komşularım bebek gormeye gelmek istediler tamam dedim kabul ettim ama komsular bel aşağı konusmaktan cok haz alıyorlar aksam yedinmi vs gibi muhabbetleri var benmi cok katıyım?? Bilmiyorum aşırı itici geliyor aşırıı yatak odası muahabbetleri beni sarmiyor mahrem konular ben esim hakkında misal hicbirsey konusamam hele ki yatak odasi bunu da kahkaha atarak yapiyolar evime ilk defa gelmelerinde ya bu sadece bir örnek herkese bakarim çevresi çok geniş insanlar var hosuma gider ama ne akraba ne is ortami nede komsu su muhabbetleri görünce icim almiyor 😐 bana cok sert despotsun derler genelde ama ben eşler arasında bile bir mesafenin olmasi gerektigini düşünürüm saygi açısından bilmiyorum kizlar insanlarla yıllardır uzagimdir ama hep genis arkadas çevrem olsun diye heveslenirdim yani komsularla yasim yakin diye sevinirken dedikolar bel alti muhabbetler beni baydi
Aşırı haklısınız. Ben de böyle bi soru açmıştım kendimle ilgili. Sorun bende değil çevremdeymiş onu fark ettim. Böyle muhabbetlere girmek aşırı patavatsızlık ve genişlik. Hayır yani birbirlerinin eşlerinin yüzüne nasıl bakabiliyorlar mesela komşular çünkü illaki karşılaşılır. Utanma duygusu olmayan insandan kaçacaksın. Her şey beklenir.

Umarım evinizin bulunduğu semtin genel durumu ve seviyesi, bel altı konuşan komşularınızla aynı değildir.

Bebek görmeye gelen komşularınız bel altı konuşmalara geçtiği an "ben bu tür konuşmalardan hoşlanmıyorum vb" diyemediniz mi ?
Dedim alışırsın açarız biz seni dediler ben böyle iyiyim sevmem bel altı konuşmayı da dedim

Akşam yedin mi? Ne iğrenç ya bana da böyle muhabbetler ters geliyor. Bende sizin gibi dedikoduya bulasmaktansa arkadaşsız kalırım daha iyi derdim, diyorum da. Ama yalnizlikta zor olmaya baslamisti. Şimdi çocuğum sayesinde parka inip annelerle muhabbet edince kafama uygun olan bir iki kisiyle muhabbeti seviyeli ilerlettim. Digerleriylede sohbet ediyorum ama dedikodu başlayınca "ben tanımıyorum,yorum yapamam, bananeki onun hayatından, beni ilgilendirmez" gibi soyelenip kızıma bakmaya kalkıyorum. Anliyorlar. Şuan "biliyorum sen dedikodu sevmezsin ama.."diye basladiklarinda aynen hele şuan kafam hiç kaldırmıyor diyip kesiyorum. Amaaan alınan alınsın bende böyleyim, hep o da öyle biri diyip çektiğimiz insanlar vardı. Başkalarına bizi çeksin.

Bende sizin gibiyim.
Az insan çok huzur ayrıca bence.

Konuşmanın avamlığı,çirkinliği beni benden aldı.Evime gelip bana veya evimdeki başka bir şahısa
"Bu akşam yedin mi? " diyen kim olursa olsun kovmaktan beter ederim.Gerekirse münasebetimi de keserim.

Öncesinde insanları olduğu gibi kabul
etmeye çalışan bir insandım.
Zamanla sevgi saygı mesafe çevresinde daha mutlu ve huzurlu olduğumu hissettim.
Hayat zaten zor bir de karakterini bilmediğim farklı insanlarla daha da zorlaştırmak istemiyorum.
Artık "Az insan çok huzur" diyorum.

Bu söylediklerine imzamı atıyorum... Bir kaç yıl önce bi kurumda çalışıyordum iş (kız)arkadaşımı görüştüğüm çocukla tanıştırdım bana dediki bu kızı hiç sevmedin bakışları hoşuma gitmedi şöyle böyle kavga ettik falan sonra başka bir sebepten ayrıldık şiddete meyilli bi yapısı vardı... Biz tekrar barıştık bu süre zarfında kız bizimkinin numarasını istemiş hatta bırak zeynepzynoyu biz seninle iyi anlaşırız zaten sana yakışmıyordu bir sürü sallamış...bi gün avm ye gittik telefonu çaldı bilin bakalım kim o kız tabi ben açtım sesimi duyunca bi kal geldi ağzıma geleni söyledim kapattım...ŞAK İŞTE O ANDA DEDİMKİ İNSAN GİBİ GÖRÜNEN YARATIKLAR BENDEN UZAK CEHENNEME DİREK... O kadar rahatım ki insanlar hep yük gibi geliyor bana büyük sorumluluk yani... birkaç arkadaş ve kedim yeter .. Çevresi geniş olanlar dikkat et ya kurban ya kurtaran kişilerdir yani menfaat meselesi onun için az ama öz olsun 😉

Konuda bahsettiğiniz kişileri sevmeniz anormal olurdu gelişmemiş ve gelişmediğinin farkında olmayan insanı kim sever boş teneke tingirdar derler .Bence insan olan insan sevilir

Bir insanın gelismislik düzeyi üslubu görgüsu ve konuştuğu konulardan zaten ne olduğu belli olurki ne sevecek ne övecek ne yereceksiniz.Böyle insanlara arkadaşım demem zaten mesela ar ederim bunlarla tanışmak bile istemem yani

İnsan sevmiyorsanız burada ne arıyorsunuz o zaman?
Bende çok yakınlarım hariç sevmiyorum. Burada da insanlar kimlikleri anonim olduğundan daha açıklar, ve bu durum beni haklı çıkartıyor 🤣 iyiki her önüme çıkanı sevmiyorum diyorum

4 adet 25 kuruş da bir lira eder 1 adet 1 lira da🙃

Benimde bi akraba cocuk deniyordu (bunu da herkes biliyordu) dun denedik yok esime sunu yedirdim bunu yedirdim diye anlatiyormus
Anlattigi kisi de gelip bana ne ayip ya gelmis bana anlatiyor o an birsey diyemedim diyordu
Laf arasinda ay benim esimin o taraklarda hic bezi yoktur biz sadece cocuk icin bi araya geliriz falan diyordu şok oluyorduk
Sizinki yine komsuymus
Gorusmezsiniz olur biter
Ozel hayatini anlatanlarda var bi sıkıntı zaten

ayyy diline vurmus teyzelerden olabildigince uzak dur:) insan sevmemekle ilgilsi yok ki, böyle insanin neyini sevesin. benim tanidigim birinin babaannesinin agzindan erkek organinin ismi eksik olmazdi. yemek yerken istahin olmasin "y.rak mi yedin de doydun" falan derdi. tabii bana hic demedi ama ortamlarda böyle konusan bir kadindi. ayni su videodaki terbiyesiz teyzenin karadenizli versiyonuydu. o zamanlar ergendik komik geliyordu gülüyorduk, arkadasimin babaanne taklitleri hep masamizi senlendirirdi falan ama sonra bana bir aydinlanma geldi daha da asla gitmedim evlerine.
(bu arada yaslilikla alakasi yok, gencken de öyleymiş)
en iyisi uzak durman bence

Back