• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan sevemiyorum ben mi cok abartıyorum

Komşudan arkadaş olmaz cümlesine derinden inanan biriyim. Sırf birileri ile aynı çevrede barındığımız için arkadaşlık etmek çok saçma gelir hep.😬 Öyle gelmem gitmek ağırlamak zaten bana göre bir şey değil. Hele böyle saçma sapan muhabbetler varsa.
Yorumunuza bayıldım 🌸 bence de aynı yerde yaşıyoruz diye arkadaşlık etmek zorunda mıyız. Ortalama olarak aynı eğitim, kültür, değer, kendini geliştirmişlik düzeyinde değilsek o arkadaşlık, sohbet zaten eziyet oluyor. Ben rahatsız olduğum için komşularımla ben de çok muhabbet etmem, misafirliğe gidip gelmem.

Kizlar kendimi bildim bileli böyleyim soguk bir yapim var birinin başkasının arkasindan benim yanimda konusmasi bile mesafe koymama yetiyor aşırı mi bu hareketim bilmiyorum elimde degil su şöyle dedigi anda buz gibi soğuyorum arkadaş sayim bu yuzden cok az cevrem de aşırı küçük ben binadan bes ay önce ev aldim yenidogan bir bebegim var komşularım bebek gormeye gelmek istediler tamam dedim kabul ettim ama komsular bel aşağı konusmaktan cok haz alıyorlar aksam yedinmi vs gibi muhabbetleri var benmi cok katıyım?? Bilmiyorum aşırı itici geliyor aşırıı yatak odası muahabbetleri beni sarmiyor mahrem konular ben esim hakkında misal hicbirsey konusamam hele ki yatak odasi bunu da kahkaha atarak yapiyolar evime ilk defa gelmelerinde ya bu sadece bir örnek herkese bakarim çevresi çok geniş insanlar var hosuma gider ama ne akraba ne is ortami nede komsu su muhabbetleri görünce icim almiyor 😐 bana cok sert despotsun derler genelde ama ben eşler arasında bile bir mesafenin olmasi gerektigini düşünürüm saygi açısından bilmiyorum kizlar insanlarla yıllardır uzagimdir ama hep genis arkadas çevrem olsun diye heveslenirdim yani komsularla yasim yakin diye sevinirken dedikolar bel alti muhabbetler beni baydi
Mesafe iyidir. Evet yalnız kalıyorsun ama kafan rahat. Kızım ilkokula giderken kısa bir süre işsiz kalmıştım, sınıftaki anneler görüşüyorlarmış. Beni de davet ettiler. İlk gittiğim evde kadın, fantezi geceliklerini getirip tek tek bize göstermişti. Şok olmuştum.
Bel altı muhabbetlerini girmiyorum. İlk ve son görüşmemdi.

Kizlar kendimi bildim bileli böyleyim soguk bir yapim var birinin başkasının arkasindan benim yanimda konusmasi bile mesafe koymama yetiyor aşırı mi bu hareketim bilmiyorum elimde degil su şöyle dedigi anda buz gibi soğuyorum arkadaş sayim bu yuzden cok az cevrem de aşırı küçük ben binadan bes ay önce ev aldim yenidogan bir bebegim var komşularım bebek gormeye gelmek istediler tamam dedim kabul ettim ama komsular bel aşağı konusmaktan cok haz alıyorlar aksam yedinmi vs gibi muhabbetleri var benmi cok katıyım?? Bilmiyorum aşırı itici geliyor aşırıı yatak odası muahabbetleri beni sarmiyor mahrem konular ben esim hakkında misal hicbirsey konusamam hele ki yatak odasi bunu da kahkaha atarak yapiyolar evime ilk defa gelmelerinde ya bu sadece bir örnek herkese bakarim çevresi çok geniş insanlar var hosuma gider ama ne akraba ne is ortami nede komsu su muhabbetleri görünce icim almiyor 😐 bana cok sert despotsun derler genelde ama ben eşler arasında bile bir mesafenin olmasi gerektigini düşünürüm saygi açısından bilmiyorum kizlar insanlarla yıllardır uzagimdir ama hep genis arkadas çevrem olsun diye heveslenirdim yani komsularla yasim yakin diye sevinirken dedikolar bel alti muhabbetler beni baydi
Komşu muhabbetinde yanlış anlamış olamaz mısınız?45 yaşımdayım,ne komşu ne arkadaş ortamında böyle bir muhabbete şahit olmadım. Var burada bir yanlışlık bence.

Sizin karakteriniz bu herkes yeni tanıstıgıyla iyi olamaz böyle muhabbetlere giremez belliki o arkadasların coktan tanısıyorlar muhabbetlerı var siz yemi oldugunuz ıcın sıze ters gelebılır böyle konularda şaka olsada konuşmak zorunda degılsınız herkes aynı olacak dıye birşey yok
insanlarla iyi değilim demek yerine yapısal olarak böyleyim mesafeli herkesle her muhabbeti yapmak ıstememen gayet normal sana kötü gelenler kadar iyi gelenler olacaktır

Yorumunuza bayıldım 🌸 bence de aynı yerde yaşıyoruz diye arkadaşlık etmek zorunda mıyız. Ortalama olarak aynı eğitim, kültür, değer, kendini geliştirmişlik düzeyinde değilsek o arkadaşlık, sohbet zaten eziyet oluyor. Ben rahatsız olduğum için komşularımla ben de çok muhabbet etmem, misafirliğe gidip gelmem.
Teşekkür ederim. Kesinlikle öyle. Sadece aynı binada oturuyoruz o kadar. Bu arkadaş olmak için bir sebep değil. Ha ayaküstü sohbet olur ama gerisi bana göre değil. Dediğiniz özellikler denk olsa bile benim için yine çok yorucu olur.🥲 Ben evimde sakinlik isteyen biriyim. Çoğumuz öyleyiz bence. Şak diye gelmeler sohbetler bana göre değil. Ki bu tür ortamlar laf söz kavga dargınlıkta oluyor yani. Hiç gerek yok.

15 yıllık çocukluk arkadaşımla bile eşimle olan özelimi konuşmam. Bence komşularınız seviyesiz kere seviyesiz. O ne iğrenç muhabbettir ya hu. Akşam yedin mi nedir ögğk. Bir daha evinize almayın bence. Ben de hep mesafeli davranırım insan ilişkilerinde. Bana karşı bir yanlış görünce sanki hiç tanışmamışız gibi yok sayarım. Bir de komşu momşu ay hiç uğraşamam da zaten. Bence çok çevre edinmek gözüktüğü kadar da iyi bir şey değil ya.

15 yıllık çocukluk arkadaşımla bile eşimle olan özelimi konuşmam. Bence komşularınız seviyesiz kere seviyesiz. O ne iğrenç muhabbettir ya hu. Akşam yedin mi nedir ögğk. Bir daha evinize almayın bence. Ben de hep mesafeli davranırım insan ilişkilerinde. Bana karşı bir yanlış görünce sanki hiç tanışmamışız gibi yok sayarım. Bir de komşu momşu ay hiç uğraşamam da zaten. Bence çok çevre edinmek gözüktüğü kadar da iyi bir şey değil ya.
Evet haklısınız az olsun öz olsun

Bir ara kısa süreli çalıştığım yerde mağazaya gelen bazı müşteriler tanga mı giymiş diye götünü inceleyen namus timsali bir abla vardı bunun muhabbetini de yapardı.Kendisini insan olarak severdim ama bu muhabbetleri arttıkça buz gibi soğudum.
Bunu erkek çalışanların yanında yapıyordu bir de...

Bir keresinde 40 lı yaşlardaki çalışanın penis boyu muhabbetini yapmış başka kadın çalışan.O da gelip diğer erkeklerin yanında anlatıyordu böyle konuştuk diye, erkek arkadaşlar utandılar bir şey diyemediler.Ben de ay ne iğrenç konular midem kalktı çok rahatsız oldum deyip yan kısma geçiyordum ben yapmadım ki x abla yaptı dedi muhabbeti.Gelip anlatan da sensin ama...Evli 2 çocuklu kadın bir de.Erkekler bekar ama daha ahlaklıydı o kadınlardan.

Back