- 23 Mart 2015
- 5.676
- 11.889
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu ona soyledigimde kendin git benim ihtiyacim yok diyecek kadar at gozluklu biriDaha biraz zamaniniz var bebek gelene kadar. Aile terapisti önerin tek gitmek istemiyorsa
Cok agir kavgalar da ettik zamanindaYa Allah aşkına şu adamın poposunu kaldırıp durmayın.
Açıklama yapmaya bile gerek yok.
Ne bu ergen gibi hareketler.
Bunca zaman net bir tavır cizmemeniz hata olmuş taviz tavizi doğurmus malesef.
Bir destek almalı gerçekten eşiniz tamam her erkeğin biraz erkeklik gururu dediğimiz şeyi hissettirdiği olur ama çoğu zarar bu dediğiniz gibi tuhaf hareketler başka bir boyuta geçmiş artıkSurekli de birsey almiyorlar ki
Ilk zamanlar aileme kalmaya giderdim dondugumde cantama harclik koymus olurlardi bende pazarda falan harcardim
O bunu bile sorun ediyordu
Bende gurur yapiyor sanardim aileme de soylerdim ailem de biz sizin aileniziz tabiki yardim edecegiz icimizden geliyor diyorlardi ona da soylediler bunu zamaninda
Neyse ailem sorun oldugunu gorunce bu gibi seyleri biraktilar bu sefer de iste bebek olunca kimse eli bos gelmez artik ama x marka bez olsun demeye basladi
Bende sinirlendim bu ikimizin cocugu kimsenin bez vesaire alma zorunlulugu yok dedim hem zamaninda insanlarin burnundan getirdin simdi de siparis mi vereceksin dedim
Hani bi duruşu olsa anlicam da bi oyle bi boyle
Bunu ona soyledigimde kendin git benim ihtiyacim yok diyecek kadar at gozluklu biri
Bende oyle yaptim saniyordum 2 sene agzini acmadi baya surundurmustum o zamanlar agladi sizladi simdi tekrar basa sardi ama ben cok yoruldumValla benim kocam bana karşı böyle bir tavır yapsa Allah yarattı demem onu benzetirim. Bir daha ağzını açamaz. Bu ne böyle haset fesat pislik. Bunu koca diye bir dakka daha yanımda tutmam. Ruh hastası ya
Yani kusura bakma ama boşa gitsin bu velet beyinli herifle mi uğraşacan işin gücün mü yok. Hamileysen de hamilesin yapacak bir şey yok yani bundan ne baba olur ne koca. Adam değil kiBende oyle yaptim saniyordum 2 sene agzini acmadi baya surundurmustum o zamanlar agladi sizladi simdi tekrar basa sardi ama ben cok yoruldum
Tüm mesajları okudum ama buraya takıldım ben. Anne karnında bile hissediyorlar ve doğup belli bir yaşa gelince çocukta sıkıntılarınızdan kaynaklı hasarı gözünüzle görüyorsunuz. İki yaşında bir erkek çocuk annesiyim eşimden bir ay önce boşandım. Zorlandım mı evet zorlandım. Ama çocuğumda yaşanılan şeylerin travması oluşmuş ben bunun izlerini görüyorum. Hamile iken eşim üstüme yürüyordu korkuyordum. Çocuğum en ufak kavgadan korkan bir çocuk. Ağlar ve susmaz. Size söyleyeyim hamile de olsam o evi terk etmem gerekirdi kendim için yada eski eşim için değil çocuğum için gitmeliydim belki de daha iyi olurduk. Şimdi çocuğum için terapi alabileceğimiz iyi bir yer araştırıyorum. Kendinize buradan isterseniz bir pay biçin derim. Bu arada sağlıkla gelsin herşeyin en huzurlusu ve hayırlısı sizinle olsunEn korktugum sey strese girip sütümün etkilenmesi
Bebegimin bunu hissedip huzursuzlanmasi..
Benimde gozlerim dolu dolu oldu inanin..Bu arada durumlarımızda bazı benzerlikler var. Benim eşim de düzelir gibi davranmıştı ayar vermiştim yada öyle sanmışım. Hamile kalınca aynen sizin gibi ibre tersine döndü ve keşke daha önce yalvarıp yakardığı zaman aldanıp dönmeseydim dedim hep. Çocuklarımız için varız. Beş kuruşluk adamlar için bunca acı bunca sıkıntı, stres değmiyor kardeşim. Ben şuan ağlıyorum tutamadım kendimi. Baya duygusalım zaten. Umarım iyi olursun
Biraz da suç ailenizde. Bıraksınlar ne b.k yiyorsa yesin eşiniz. Böyleleri kıymet mi bilirBoyle nankorlere yaranamazsin ki
Ailem elinden gelen herseyi yapardi yine de memnun olmazdi
Kurbanda kesilen et yagli diye yemiyor diye ailem buzluklarinda et varken sirf biz gidicez diye gider kasaptan alirlardi o yesin diye. Yogurdu evde mayalarlar sirf o ev yogurdu yemiyor diye marketten yogurt alirlardi yine de hassasiyetlerini anlamazdi oyle bi iyilikten bilmez
Aslinda hata bizde, sirf sorun cikarmasin diye onun istegi uzerine hareket ediyoruz adam yerine koyuyoruz daha da tepemize cikariyoruz sonradan dank etti bana
Evet yardim almaya kapaliSizimi ailenizden kıskanıyor yoksa ailenizin size olan yaklaşımını mı -aile ilişkinizi mi kıskanıyor çok anlamadım yada hepsi bir arada ama var bi kıskançlık kendi ailesinden çok değer görmediyse bunu hazmedemiyor olabilir ama merak etmeyin yazdıklarınızda sizin bir hatanız yok hiç sanmıyorum kabul edeceğini ama yardım alması lazım
Evet bende cok kez uyardim ozenmeyin biz geldigimizde dedimBiraz da suç ailenizde. Bıraksınlar ne b.k yiyorsa yesin eşiniz. Böyleleri kıymet mi bilir
Ne diyecegimi bilemiyorum gerçekten Max 5 yaş çocuk hareketleri bunlar. Bu adam baba olacak bir de yahu, yazık size ve bebeğinize. Acilen kendine çeki düzen vermesini, aksi halde farklı çözümler arayacağınızı hissettirmelisiniz diye düşünüyorumEvet bende cok kez uyardim ozenmeyin biz geldigimizde dedim
Bi makarna yapin gecin dedim
Olur mu o kadar yoldan geliyorsunuz diyorlardi mangalina kadar yapiyorlardi
Bazen kendim gidiyordum kalmaya avmye gidiyorduk orda birseyler yiyorduk "tabi ben gelince ev yemegi ama sen gidince disarda yiyorsunuz" diye küsüyordu
Sunu yazinca bile midem bulandi
Kayinvalidemle zamaninda cok ters dustukÇocuk gibi bu adamı mı avutacaksınız?
Sakın ailenizin davranışlarına müdahale etmeyin. Burada düzeltilmesi gereken davranışların sahibi eşiniz. Onu da siz düzeltemezsiniz. Adamın içi huzursuz, başkasının davranışlarıyla ilgili değil. Siz olması gerektiği gibi davranın. Aileleri kıyaslamayın. Eğer içinizden gelmiyorsa siz de kayınvalidenize mükemmel davranmayın. Kendinize dönün.
"Sen öyle hissettiğin öyle değil. Benimle bunun için tartışma." diye sakin sakin takılın.