- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.023
- 398
- 34
- Konu Sahibi DreamTheater_
-
Evli degilim ama bunlar aklimin bir kosesinde olacak hep;-)ama işte onu meşgul edeceksin
o 3 gün mğ 5 gün mü nasıl geçti bilemeyecek
yeni evlilik bu zaten
adam kendin yalnız hissediyor
o evdeki ortama alışkın kendini orada rahat ifade ediyor
sizi bilmem ama kızların çoğu da ay ben sıkılıyorum deyip annelerinde çok zaman geçiriyor ama onlar gündüz gittiğiiçin adamlar çok sıkılmıyor
yani evliliğin başında bu sıkıntı var
çözüm etkinlik yaramaz çocuğa gel onu yapalım gel bubnu yapalım deyip oyalarsın ya erkekleri de öyle alıştıracaksın
atıyorum Salı kv ye gittin çarşamba normal bir gün perşembeye bir etkinlik bu pazraa gitmek de olur tv de film de
yani özel para harcamaya vs de gerek yyok
internetten bak akşam hangi filmler var
tarzına uygun bir taneyi oku öğren
eşini ara aşkımmmm ne zasmandır izlemek istediğim şöyle şöyle bir film vardı
bu akşam şu kanald oynuyormuşşş yaşasın
film izlerken özel bri şey istermisin
kek yapayım mı kuruyemiş mısır bir şey istersen evde ... var sen başka istersen al da gel
akşam planı hazır
böyle böyle her geceye etkinlik
adamın kankalarını size davet et
bekar olsalar da
annesinin hoşgörmeyeceği akşam etkinliği yap ki insanın kendi evi gibisi yok hissi oluşsunnn
Hata sende hala bu evliliği devam ettirme nedenin ne?Nerden başlasam nasıl anlatsam derdimi bilemiyorum kimse yok beni anlıyacak derdimi anlatabileceğim sizlerden başka üye olup yazmak istedim çok doldum artık..
Eşim ile birbirimizi çok severek ve isteyerek aldık . fazla tanımadan ama belkide en büyük hatayı burada yaptım..
Ailem annem.. eşimi hiç istemedi hep eleştirdi görünüşü şöyle kişiliği şöyle söyle kötü şöyle şöyle... birsürü neden
Ne umutlar ne hayaller besleyerek evlendim oysa evlendiğim günden bugüne yüzüm gülmedi hep acı göz yaşı
Eşim beni anlamadı ben onu anlamadım 6 aylık evliyim henüz
Evliğin ilk zamanları bu kadar mı zor olurmuş bir çok sorunumuz oldu burda hepsini anlatmam imkansız
Ama eşimin baştan itibaren bu kadar aileci olması bu kadar anneci babası olması bu kadar onlarn derdine düşmesi beni artık çileden çıkarmıştı.. dayanamıyordum onlara.. sevmiyorum onları olmuyor yapamıyorum ( bir çok nedenim var kendimce) ben onlar gibi iki yüzlü değilim sabredemiyorum eşim için katlanmaya çalışıyorum olmuyor
Eşimin ailesine her gittimde yüzüm asıktı istemeden daraldm bunaldm her gittimizde kavga gürültü..kaynanamın sözleri herşey kısacası cok yorulmuştum artık
Eşim ise her defasında abarttığımı bencilce düşündüğümü bir çok şeyi dile getirdi..
Eşim istiyor ki sürekli ailesine gidelim sürekli içli dışlı olalım sürekli gelsinler sürekli onlar sürekli onlar ailesinin yanında o kadar mutlu ki.. beni ailesi olarak görmedi..
O kadar yalnızdım ki.. derdimi kimseye anlatamıyordum..
Annemle paylaşıyordum arada ( en büyük hatayı belkide burda yaptım annem her defasında beni doldurdu yangına körükle gitti beni hep arada bıraktı)..
Eşim ile son kavgamızda herşey koptu artık ve dönüm noktasındayım ben
Ben eşimin ialesi ile görüşmek istemiyorum tahammül edemiyorum onlara eşim hep gitmek istiyor hep ailesini istiyor birsürü neden
İnanın kaynanamın yüzünü görünce düşmanımı görmüşüm gibi sanki beni bu noktaya getirdiler
O eve gidince rahatsızlanıyorum
Ve eşim ile son kavgamız..
Ben: lütfen istediğin zaman ailene git gör onları cann ne zaman istiyorsa sana neden gittn demem nie gittn demem ne zaman istiyorsan cagır gelsinler ama her defasında beni sürükleme ben artık cok yoruldum yıprandım tükendim bittim..
Eşim bana seçenek sundu : Aileme gitmek istiyorsan gidersin gitmek istemiyorsan gitmessin bende yoruldum artık arada kalmaktan huzur istiyorum evimde bıktım usandım tükendim.. Bir gitmessin iki gitmessin 3. e onlarda anlarlar tüm bağlar kopar sende kurtulursun bende kurtulurum Ben gider görürüm ailemi iyi olmanızı cok istedim ama ben ne kadar istedikçe kopuldu sorunlar çıkıldı bunun başka bir çözümü yok ben yine senin ailene giderim sen iste yeter ki dedi.. Keşke uzak olsaydık herkez den .. ( eşim işine geldiği gibi davrandı hep ben onun ailesine gidersem oda benm kine gidelim dedi.. menfatt ilişkisine bindi.. ben iyi olrsam oda iyi oldu )
Ve ben şimdi düşünüyorum... ailesine gitmeye devam edersem bu sorunlar büyüyecek ben yine gitmek istemeyeceğim yine ister istemez suratımı asacağım yüzlerini görmek istemeyeceğim..
Bağlarımı koparsam eşim gitmeye devam etse( ki ona gitme görüşme deme gibi bir hakkım yok asla.. )
Belkide sürekli ailesine gitmeye başlayacak belkdie hemen hemen hergün.. Ben bağlarımı kopardığım için eşimle de belki cogu şey kopacak ve eşimde benim ailemle görüşmeyecek görüş git demeye hakkım olmayacak olamazda zaten
Ben şu an sanki dönüm noktasındayım onumde iki yol var ya bağlarımı koparacağım yoluma devam edeceğim görüşmeyeceğim o insanlarla..
Yada boyun büküp görüşmeye devam edeceğim..her zaman bu sıkıntıyı yaşayacağım
Hangi yol daha iyi hangi yol bilmiyorum cok doluyum psikolojım iyi değil beni maffettiler
Keşke bu noktalara gelmeseydik çok üzülüyorum..
Annem ise her defasnda beni arada bırakıyor bana yardım edin lütfen
kaçıp gitmek istiyordum herşeyden cok yoruldum bittim tükendim gücüm yok sanki
Demekki sadece başka sorunlar değilmi evlilik..
Eşim işinden evine evinden işine giden birisi oysa ne alkol ne sigra ne küfür ne hakaret hiç bir şey yok ama demekki bunlarla bitmiyormuş..
Ben ailesini istemedikorun yaşadkça eşi her gecen gün ailesine daha cok düşleşti..
Senin annen şöyle böyle dedikçe annesi ailesi daha cok kıymete bindi..
ve şimdi önümde iki yol var..
Ve annem cok pişmanım ona herşeyimi anlatıgım için
Ben mesafemi koydum ama yine değişmedi bir şey.
Şu an beni ikilemde bırakan ise ben görüşmesem eşimde benim ailem ile görüşmeyecek ve o zaman belki herşey çıgrından çıkacak.
Eşim ay da yılda 1 gitmeme de razı gelmiyor
ben diyorum ki sen istediğin zaman git bende arada giderm diyorum yok kabul etmiyor ya onun dediği yada tamamen kopması ..
Bazıları demiş ki tek örnek vermemişsin bu insanlar sana ne yaptı die.. evet vermedim vermek istemedim çünkü sığmaz sığdıramam
Beni maffettiler ezdiler ağlattılar yıktılar kullandılar hizmetçi gibi gördüler kıskandılar oğullarını doldurdular her gitmemde göz yaşı döktürdüler.. eşimle arama girdiler ıftıralar attılar..
görümcem evime muska yaptı.. yatağımın altından buldum bunu..
kaynanam hergün beni aradı iğneledi..
eşyalarım serildi eşyalarımı çizdiler kıskançlıklarından..
ben onun işini gücünü görmedim için evini temizlemedğim için kötü gelin oldum.. iftiralar atıldı kaynanam herkezin içinde beni rezil etti aşağıladı dalga geçti..
o kadar cok sey var ki
Evli degilim ama bunlar aklimin bir kosesinde olacak hep;-)
denedim ama eşim gördükçe sustu görmemezlikten geldi gördü sustu gördü sustu ben kocama gösteremedim görmek işine gelmedi..Ay kusura bakmada ne kadar uzatmissin ve buyutmussun yaa. Git 1 saat tahammul ediver surat yapma ne var. Sen adim at,sen guleryuzlu ol ki haksizlik oldugu zaman esinde yaninda durabilsin.
Simdi hem gitmiyosun gittiginde adamin anasina babasina surat yapiyosun daha dunku kadin kucukcuk kiz benim evimde bana surat yapıyo (yanlis anlamada oyle dusunurler diye dedim) bide uzatmissinda uzatmissin okumadim bile tam.
Azcik taktik yap huylarina git kocanda gorsun huylarina gittigini,birak hata yapan onlar olsun kocanda gorur gercegi yakında
devam ettirme nedenim ne .. çünkü eşimle aramda hiç bir sorun yok kişisel olakrak ne saygı ne sevgi ne güvensizlik ne kıskançlık hiç bir sorun yok en cok da bu zoruma gidiyor ya ailesi yüzünden bu halde olmamzHata sende hala bu evliliği devam ettirme nedenin ne?
peki sizce bu çözüm iyi mi olacak kötü mü olacak.. belkide herşey iyiye gidecek belkide kötüye..Eşin, "gitmek istemiyorsan gitme" demiş. Sen de gitmeyiver. Bu durumda o da senin ailenle görüşmeyecek ama. İkiniz de birbirinizin ailesiyle görüşmeyeceksiniz, çözüm bu.
haklısınız aileme bir daha asla bir şey yansıtmayacgm yoksa iyicei işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor.. eksik kalsınO kadar cok sey yazdım ki... yine de sildim...
Sabret ... duzelecegi varsa zaten duzelecek. Ama bekara kari bosamak kolay. Sen yuvani kurtarmaya bak. Bosver. Annenin de herseyden haberi olmasin boyle durumlarda aileler yanlis davranabiliyor.
Ben aileci bi adamla evliyim. Hatta görünüşte ayrı ama özünde birlikte yaşıyoruz ailesiyle.haklısınız aileme bir daha asla bir şey yansıtmayacgm yoksa iyicei işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor.. eksik kalsın
benim şimdi tk düşündüğüm baglarmı koparsam mı yada böyle devam et se mi bilmiyorm
eşim yapılanları hiç görmeddi hep sustu .. görmezden geldi.. mesafe koydum yetinmedi az gidiyorsn dedi başımın etini yedi.. yedikçe yedi..
oraya giderken hep acı cektmm bunu gördüğü halde sürekli gitmek istedi..
muhabbeti sınırlı yaptım muhabbet etmiyorsun oldu adım..
ve şimdi elimde fırsat var ama hangisi seçeceğimi ben inanın bilemiyorum ya hep ya hiç gibi bir şey bu
Şanslısınız ne güzelben de bunları burdan öğrendim
hayat deneyimim bu konuda az ama meslek gereği çokkkk aile içi ilişki duydum
ben mesafeli soğuğum
eşimin ailesi ile aynı şehirdeyiz 3-4 ayda bir giderim
eşim de çok aileci değil
git deyince bile zor gider işleri olunca bile yapmaz onları ben yapar o yapmış gibi sunarım
hatta derim kötü gelin oğlumuzu göndermiyor derler işini yaptırmıyor derler vs vs diye
bir yere gidilecek benim işim var siz gidin diyor yok sen git diyorla rdedim paraları yoktur parasını ben veririm de
buraya bakınca gelinler tek kuruş çıkmasın diye uğraşır ben de biizmki versin diye
Bu iftiralar eziyetler muskalar yapılırken kocan görmedi mi bunları.Nerden başlasam nasıl anlatsam derdimi bilemiyorum kimse yok beni anlıyacak derdimi anlatabileceğim sizlerden başka üye olup yazmak istedim çok doldum artık..
Eşim ile birbirimizi çok severek ve isteyerek aldık . fazla tanımadan ama belkide en büyük hatayı burada yaptım..
Ailem annem.. eşimi hiç istemedi hep eleştirdi görünüşü şöyle kişiliği şöyle söyle kötü şöyle şöyle... birsürü neden
Ne umutlar ne hayaller besleyerek evlendim oysa evlendiğim günden bugüne yüzüm gülmedi hep acı göz yaşı
Evliğin ilk zamanları bu kadar mı zor olurmuş bir çok sorunumuz oldu burda hepsini anlatmam imkansız
Ama eşimin baştan itibaren bu kadar aileci olması bu kadar anneci babası olması bu kadar onlarn derdine düşmesi beni artık çileden çıkarmıştı.. dayanamıyordum onlara.. sevmiyorum onları olmuyor yapamıyorum ( bir çok nedenim var kendimce) ben onlar gibi iki yüzlü değilim sabredemiyorum eşim için katlanmaya çalışıyorum olmuyor
Eşimin ailesine her gittimde yüzüm asıktı istemeden daraldm bunaldm her gittimizde kavga gürültü..kaynanamın sözleri herşey kısacası cok yorulmuştum artık
Eşim ise her defasında abarttığımı bencilce düşündüğümü bir çok şeyi dile getirdi..
Eşim istiyor ki sürekli ailesine gidelim sürekli içli dışlı olalım sürekli gelsinler sürekli onlar sürekli onlar ailesinin yanında o kadar mutlu ki.. beni ailesi olarak görmedi..
Annemle paylaşıyordum arada ( en büyük hatayı belkide burda yaptım annem her defasında beni doldurdu yangına körükle gitti beni hep arada bıraktı)..
Ben eşimin ialesi ile görüşmek istemiyorum tahammül edemiyorum onlara eşim hep gitmek istiyor hep ailesini istiyor birsürü neden
İnanın kaynanamın yüzünü görünce düşmanımı görmüşüm gibi sanki beni bu noktaya getirdiler
Ben: lütfen istediğin zaman ailene git gör onları cann ne zaman istiyorsa sana neden gittn demem nie gittn demem ne zaman istiyorsan cagır gelsinler ama her defasında beni sürükleme ben artık cok yoruldum yıprandım tükendim bittim..
Eşim bana seçenek sundu : Aileme gitmek istiyorsan gidersin gitmek istemiyorsan gitmessin bende yoruldum artık arada kalmaktan huzur istiyorum evimde bıktım usandım tükendim.. Bir gitmessin iki gitmessin 3. e onlarda anlarlar tüm bağlar kopar sende kurtulursun bende kurtulurum Ben gider görürüm ailemi iyi olmanızı cok istedim ama ben ne kadar istedikçe kopuldu sorunlar çıkıldı bunun başka bir çözümü yok ben yine senin ailene giderim sen iste yeter ki dedi.. Keşke uzak olsaydık herkez den .. ( eşim işine geldiği gibi davrandı hep ben onun ailesine gidersem oda benm kine gidelim dedi.. menfatt ilişkisine bindi.. ben iyi olrsam oda iyi oldu )
Ve ben şimdi düşünüyorum... ailesine gitmeye devam edersem bu sorunlar büyüyecek ben yine gitmek istemeyeceğim yine ister istemez suratımı asacağım yüzlerini görmek istemeyeceğim..
Bağlarımı koparsam eşim gitmeye devam etse( ki ona gitme görüşme deme gibi bir hakkım yok asla.. )
Belkide sürekli ailesine gitmeye başlayacak belkdie hemen hemen hergün.. Ben bağlarımı kopardığım için eşimle de belki cogu şey kopacak ve eşimde benim ailemle görüşmeyecek görüş git demeye hakkım olmayacak olamazda zaten
Ben şu an sanki dönüm noktasındayım onumde iki yol var ya bağlarımı koparacağım yoluma devam edeceğim görüşmeyeceğim o insanlarla..
Hangi yol daha iyi hangi yol bilmiyorum cok doluyum psikolojım iyi değil beni maffettiler
Eşim işinden evine evinden işine giden birisi oysa ne alkol ne sigra ne küfür ne hakaret hiç bir şey yok ama demekki bunlarla bitmiyormuş..
Ben ailesini istemedikorun yaşadkça eşi her gecen gün ailesine daha cok düşleşti..
Şu an beni ikilemde bırakan ise ben görüşmesem eşimde benim ailem ile görüşmeyecek ve o zaman belki herşey çıgrından çıkacak.
ben diyorum ki sen istediğin zaman git bende arada giderm diyorum yok kabul etmiyor ya onun dediği yada tamamen kopması ..
Bazıları demiş ki tek örnek vermemişsin bu insanlar sana ne yaptı die.. evet vermedim vermek istemedim çünkü sığmaz sığdıramam
Beni maffettiler ezdiler ağlattılar yıktılar kullandılar hizmetçi gibi gördüler kıskandılar oğullarını doldurdular her gitmemde göz yaşı döktürdüler.. eşimle arama girdiler ıftıralar attılar..
ben onun işini gücünü görmedim için evini temizlemedğim için kötü gelin oldum.. iftiralar atıldı kaynanam herkezin içinde beni rezil etti aşağıladı dalga geçti..
o kadar cok sey var ki
Cahil aileyle evlenmeseydin. Nisanli kalmadin mi?eşm ortasına razı gelmiyor hayır.. kaynanam hergün aaradı gelde işimi gücümü gör temizlk yap nasıl gelinsin sen
bunun içinmi aldık seni demeler..
her gittmde sen bir şey bilmiyorsun die ezmeler..
görümcemin kıskançlıkları evime muska yapması eşyalarımı çizmesi eşimle arama grmesi..
kaynanamın insanlar içinde beni küçük düşürmesi aşağılaması bir çok neden ben kendime yediremyrm artık
hayır cok yakındalar.. beni aileme gönderiyor öyle bir proplememiz olmadı şimdie kadar yatıyada kalmam gerekmiyor ben demek istedim ki
ben bağları koparırsam oda kopracak işte o zaman zor mu olr herşey.. bunun kararını vermeedim kendi içimde
Bence sen yinede iyi olmaya çalışan zaten sen mutlu oldukça eşine ve KV ne batacaktir mutluluğun bi yanlışları olsa alttan alttan laf şok birden iyi ol anlatabildim mi bide sana iş yaptırmaya çalışırlarsa hasta ol yanı . mesela bugün bu işi yaptm şu gün şu işi yaptım hastayım duramiyom ağrıdan . felan işte zaten sen iyi olursan KV gelmeden bi sure sonra rahatsız olacaktır ..Nerden başlasam nasıl anlatsam derdimi bilemiyorum kimse yok beni anlıyacak derdimi anlatabileceğim sizlerden başka üye olup yazmak istedim çok doldum artık..
o kadar cok sey var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?