• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim Can Çekişiyor Ailesi İle Bağlarımı Koparmalımıyım Çaresizim..

Ailesini silerek Mutlu bir ailen olmaz
Seni Nasıl ailen dolduruyorsa onu da dolduruyordur ailesi öyle düşün herkes kendi çocuğunu haklı görür
Önce onları sevmek zorunda olmadığını kabul edeceksin sonra da beraber yaşamak zorunda olduğunu daha 6 aylık evlilikte anlattıkların bence çok sıradışı değil
Sadece az şikayet et kocana annene anlatma başka birini bul dertlerini anlatacak
Mutlu evlilikler baştan sona Mutlu olmuyor maalesef bir sürü sıkıntı çekiyorsun sonra evlilik şekillenip gidiyor
Sınavın onun ailesi öyle düşün ve mesafeni ayarlayıp görüşmeye devam et derim

bu yaşadıklarınızı buradaki hanımların yüzde doksanı yaşAmıştır ben dahil. özellikle 80 sonrası doğan erkekler böyle. çok inceledim bu kanıya vardım. hepsi bağımlı bunların. evlenince de eş dost sülale evlendi de unuttu ailesini demesin diye daha da saçmalıyor. ben çok hata yaptım bu konuda. çok kavga çok yıpranma. tavsiyem ne biliyo musun? onun dediğini yap. gitmek istiyosa gidin ama ertesi gün de kendi ailene gidin. birebir. başabaş. böylece bıkacak. şimdi o inada bindiriyor. gidin görmezden gelin davranışlarını gerçekten sıkılacak bi müddet sonra

Nerden başlasam nasıl anlatsam derdimi bilemiyorum kimse yok beni anlıyacak derdimi anlatabileceğim sizlerden başka üye olup yazmak istedim çok doldum artık..
Eşim ile birbirimizi çok severek ve isteyerek aldık . fazla tanımadan ama belkide en büyük hatayı burada yaptım..
Ailem annem.. eşimi hiç istemedi hep eleştirdi görünüşü şöyle kişiliği şöyle söyle kötü şöyle şöyle... birsürü neden
Ne umutlar ne hayaller besleyerek evlendim oysa evlendiğim günden bugüne yüzüm gülmedi hep acı göz yaşı
Eşim beni anlamadı ben onu anlamadım 6 aylık evliyim henüz
Evliğin ilk zamanları bu kadar mı zor olurmuş bir çok sorunumuz oldu burda hepsini anlatmam imkansız
Ama eşimin baştan itibaren bu kadar aileci olması bu kadar anneci babası olması bu kadar onlarn derdine düşmesi beni artık çileden çıkarmıştı.. dayanamıyordum onlara.. sevmiyorum onları olmuyor yapamıyorum ( bir çok nedenim var kendimce) ben onlar gibi iki yüzlü değilim sabredemiyorum eşim için katlanmaya çalışıyorum olmuyor
Eşimin ailesine her gittimde yüzüm asıktı istemeden daraldm bunaldm her gittimizde kavga gürültü..kaynanamın sözleri herşey kısacası cok yorulmuştum artık
Eşim ise her defasında abarttığımı bencilce düşündüğümü bir çok şeyi dile getirdi..
Eşim istiyor ki sürekli ailesine gidelim sürekli içli dışlı olalım sürekli gelsinler sürekli onlar sürekli onlar ailesinin yanında o kadar mutlu ki.. beni ailesi olarak görmedi..
O kadar yalnızdım ki.. derdimi kimseye anlatamıyordum..
Annemle paylaşıyordum arada ( en büyük hatayı belkide burda yaptım annem her defasında beni doldurdu yangına körükle gitti beni hep arada bıraktı)..
Eşim ile son kavgamızda herşey koptu artık ve dönüm noktasındayım ben
Ben eşimin ialesi ile görüşmek istemiyorum tahammül edemiyorum onlara eşim hep gitmek istiyor hep ailesini istiyor birsürü neden
İnanın kaynanamın yüzünü görünce düşmanımı görmüşüm gibi sanki beni bu noktaya getirdiler
O eve gidince rahatsızlanıyorum
Ve eşim ile son kavgamız..
Ben: lütfen istediğin zaman ailene git gör onları cann ne zaman istiyorsa sana neden gittn demem nie gittn demem ne zaman istiyorsan cagır gelsinler ama her defasında beni sürükleme ben artık cok yoruldum yıprandım tükendim bittim..
Eşim bana seçenek sundu : Aileme gitmek istiyorsan gidersin gitmek istemiyorsan gitmessin bende yoruldum artık arada kalmaktan huzur istiyorum evimde bıktım usandım tükendim.. Bir gitmessin iki gitmessin 3. e onlarda anlarlar tüm bağlar kopar sende kurtulursun bende kurtulurum Ben gider görürüm ailemi iyi olmanızı cok istedim ama ben ne kadar istedikçe kopuldu sorunlar çıkıldı bunun başka bir çözümü yok ben yine senin ailene giderim sen iste yeter ki dedi.. Keşke uzak olsaydık herkez den .. ( eşim işine geldiği gibi davrandı hep ben onun ailesine gidersem oda benm kine gidelim dedi.. menfatt ilişkisine bindi.. ben iyi olrsam oda iyi oldu )
Ve ben şimdi düşünüyorum... ailesine gitmeye devam edersem bu sorunlar büyüyecek ben yine gitmek istemeyeceğim yine ister istemez suratımı asacağım yüzlerini görmek istemeyeceğim..
Bağlarımı koparsam eşim gitmeye devam etse( ki ona gitme görüşme deme gibi bir hakkım yok asla.. )
Belkide sürekli ailesine gitmeye başlayacak belkdie hemen hemen hergün.. Ben bağlarımı kopardığım için eşimle de belki cogu şey kopacak ve eşimde benim ailemle görüşmeyecek görüş git demeye hakkım olmayacak olamazda zaten
Ben şu an sanki dönüm noktasındayım onumde iki yol var ya bağlarımı koparacağım yoluma devam edeceğim görüşmeyeceğim o insanlarla..
Yada boyun büküp görüşmeye devam edeceğim..her zaman bu sıkıntıyı yaşayacağım
Hangi yol daha iyi hangi yol bilmiyorum cok doluyum psikolojım iyi değil beni maffettiler
Keşke bu noktalara gelmeseydik çok üzülüyorum..
Annem ise her defasnda beni arada bırakıyor bana yardım edin lütfen :KK43:
kaçıp gitmek istiyordum herşeyden cok yoruldum bittim tükendim gücüm yok sanki
Demekki sadece başka sorunlar değilmi evlilik..
Eşim işinden evine evinden işine giden birisi oysa ne alkol ne sigra ne küfür ne hakaret hiç bir şey yok ama demekki bunlarla bitmiyormuş..
Ben ailesini istemedikorun yaşadkça eşi her gecen gün ailesine daha cok düşleşti..
Senin annen şöyle böyle dedikçe annesi ailesi daha cok kıymete bindi..
ve şimdi önümde iki yol var..
Ve annem cok pişmanım ona herşeyimi anlatıgım için
Ben mesafemi koydum ama yine değişmedi bir şey.
Şu an beni ikilemde bırakan ise ben görüşmesem eşimde benim ailem ile görüşmeyecek ve o zaman belki herşey çıgrından çıkacak :KK43:.
Eşim ay da yılda 1 gitmeme de razı gelmiyor
ben diyorum ki sen istediğin zaman git bende arada giderm diyorum yok kabul etmiyor ya onun dediği yada tamamen kopması ..
Bazıları demiş ki tek örnek vermemişsin bu insanlar sana ne yaptı die.. evet vermedim vermek istemedim çünkü sığmaz sığdıramam
Beni maffettiler ezdiler ağlattılar yıktılar kullandılar hizmetçi gibi gördüler kıskandılar oğullarını doldurdular her gitmemde göz yaşı döktürdüler.. eşimle arama girdiler ıftıralar attılar..
görümcem evime muska yaptı.. yatağımın altından buldum bunu..
kaynanam hergün beni aradı iğneledi..
eşyalarım serildi eşyalarımı çizdiler kıskançlıklarından..
ben onun işini gücünü görmedim için evini temizlemedğim için kötü gelin oldum.. iftiralar atıldı kaynanam herkezin içinde beni rezil etti aşağıladı dalga geçti..
o kadar cok sey var ki
Arkadaşım benim evliligimi ailesi bitirdi..senin yazında sanki kendimi gördüm. .beni anlattın. .suan bosanma arifesindeyim. .ne olursa olsun sevmesini bile seviyormuş gibi yap..söz söylesinler bırak soylesinler. .duyma..gurur yapma..ben de o asamadayken kayinvalidem canavar gibi görünürdü gözüme o kadar nefret ediyordum ki onlardan anlatamam..şimdi onlara çok anlam yüklediğim için çok rahatsizim. .bosvermis olup duymamazliktan gelseydim. .gülüp gecseydim. .esini seviyorsan ve bu evliligi devam ettirmek istiyorsan onlarla iyi olmaya çalış. .Bu imtihan çok ağır. .ben yaşıyorum. .nefes almaya çalışıyorum. .her an bir hatırası var..gidip gördüğüm her yerde hatırası var..kolay değil gecmisimiz var....ailem çok sukur sahiplendi. .ama bi yanım eksik..her şeyim ilkim yok yanımda. .o yüzden çok iyi düşün. .

Oncelikle Allahim booooolllll sabir versin kardesim. Kardesim diyorum cunki ayni seyleri yasadik hatta fazlasini yasadim diyebilirim... kinayanlar varya hani baslarina gelse anlarlar ne kadr yorucu oldugunu.. bende senin gibiydim kendimden baska herkesi herseyi onemsedim deger verdim ama hicbirinden deger gormedim aglattilar itip kaktilar kendi evimden kaynana olacak insan kovdu kollarimdan tutup .. bir bardak cay doldurmamisim oda o anda esim bisey soyluyodu onunla ilgileniyodum cay bitmis doldurmamisim olan bu bunun icin nelerrr yapti o kadin bana allahindan bulsunlar.. onlar ogullarini doldurdu surekli ben sabrettim Hepsini Allaha havale ettim .. burda her yapilan yazilmiyo seni cook iyi anliyorm bende yazamiyorm herseyi ama onlar bunca seyi yapsalarda yuzlerine guldum saygisizlik etmedim esim hep onlari secti hep senin esin gibi 2..3 gune bi gitmek istedi eger gitmediysek onlari cagirdi evlerimiz yakin olmasina ragmen gidince kalmak istedi okadr canimdan bezmistimki .. senin gibi herdk mi bunu dusunerek gecirdim ne yapsamda orta yolu bulsam.bu gidip gelmeyle ilgili cunki her gittimde kavgayla donduk eve .. ahhh simdi gozumun onune geliyoda yemin olsun nefes alamicak dereceye geliyorum kimse dort duvar icinde neler yasandini bilemez... SONUCMU noldu esim hatta eski esim ailesini secti annesi oglum seni bosasin benim yanimda olsun dedi ve bu oldu bosandik ve bosanirkende nelerrrr yaptilar .. hic bise demesim seviyelerine inmedim sustum allahinizdan bulun ahimi koyma allahim yerde dedim ... simdi ne mi oldu ailesiyle kus annesine dusman ve ayri evde yasiyo 8 aydir ayriyiz hergun kapimda yalvariyo ben gordum gercek yuzlerini nasil olduda bukadar kordum seni allahin emanetini koruyamadim diyo bense korkuyorum ayni acilari yasarmiyim diye.. ben esime ailenle gorusme demedim o gorusmicem ben istemiyorm diye kapima geldi.. ha ilerdemi ne olur kesinnnn KOTU GELIN OGLUMLA ARAMI ACTI derler ben ogluyla arasina girmemek icin evimi yuvami biraktim oyle zorki oyuzden sana tavsiyem kimseyi takma esine simsiki saril elbet gorecek esin gercekleri.. benimkide anaciydi asla iki dunya bir araya gelse anasini birakmaz derdim simdi 8 aydir annesinin yuzunu gormuyo bile .. uzun oldu biliyorm ama konun cok etkiledi beni

Oncelikle Allahim booooolllll sabir versin kardesim. Kardesim diyorum cunki ayni seyleri yasadik hatta fazlasini yasadim diyebilirim... kinayanlar varya hani baslarina gelse anlarlar ne kadr yorucu oldugunu.. bende senin gibiydim kendimden baska herkesi herseyi onemsedim deger verdim ama hicbirinden deger gormedim aglattilar itip kaktilar kendi evimden kaynana olacak insan kovdu kollarimdan tutup .. bir bardak cay doldurmamisim oda o anda esim bisey soyluyodu onunla ilgileniyodum cay bitmis doldurmamisim olan bu bunun icin nelerrr yapti o kadin bana allahindan bulsunlar.. onlar ogullarini doldurdu surekli ben sabrettim Hepsini Allaha havale ettim .. burda her yapilan yazilmiyo seni cook iyi anliyorm bende yazamiyorm herseyi ama onlar bunca seyi yapsalarda yuzlerine guldum saygisizlik etmedim esim hep onlari secti hep senin esin gibi 2..3 gune bi gitmek istedi eger gitmediysek onlari cagirdi evlerimiz yakin olmasina ragmen gidince kalmak istedi okadr canimdan bezmistimki .. senin gibi herdk mi bunu dusunerek gecirdim ne yapsamda orta yolu bulsam.bu gidip gelmeyle ilgili cunki her gittimde kavgayla donduk eve .. ahhh simdi gozumun onune geliyoda yemin olsun nefes alamicak dereceye geliyorum kimse dort duvar icinde neler yasandini bilemez... SONUCMU noldu esim hatta eski esim ailesini secti annesi oglum seni bosasin benim yanimda olsun dedi ve bu oldu bosandik ve bosanirkende nelerrrr yaptilar .. hic bise demesim seviyelerine inmedim sustum allahinizdan bulun ahimi koyma allahim yerde dedim ... simdi ne mi oldu ailesiyle kus annesine dusman ve ayri evde yasiyo 8 aydir ayriyiz hergun kapimda yalvariyo ben gordum gercek yuzlerini nasil olduda bukadar kordum seni allahin emanetini koruyamadim diyo bense korkuyorum ayni acilari yasarmiyim diye.. ben esime ailenle gorusme demedim o gorusmicem ben istemiyorm diye kapima geldi.. ha ilerdemi ne olur kesinnnn KOTU GELIN OGLUMLA ARAMI ACTI derler ben ogluyla arasina girmemek icin evimi yuvami biraktim oyle zorki oyuzden sana tavsiyem kimseyi takma esine simsiki saril elbet gorecek esin gercekleri.. benimkide anaciydi asla iki dunya bir araya gelse anasini birakmaz derdim simdi 8 aydir annesinin yuzunu gormuyo bile .. uzun oldu biliyorm ama konun cok etkiledi beni
AMİN canım ....bende çok istiyorum pişman olmasını..beni Güle oynaya tatile gonderip gelme dedi..zaten durumumu başlık altında anlattım belki okumussundur..çok zordu. Bu aksam yine ağladım. .ara ara patlama yaşıyorum. .sonra geçiyor. .Burada yazılanları okuyorum. ...paylaşıyorum. .paylaştıkça hafifliyorum..senin adına sevindim..en azından esin pismanlik duyup kapına kadar gelmiş bunun verdiği huzuru bn de yaşamak isterdim.O pismanligini duymak görmek isterdim..ruhu sancısın istiyorum..Bana yasattiklarini yaşasın istiyorum..Ama emin ol donecegimden değil. .Çünkü çok yaktı canımı. .ve tum güvenimi kaybetti..geri dönüş asla..ama çaresiz kalsın ...kalsın. .Rabbim çok büyük..

ben sizin yaptığınız yolu da denedim bu seferde bana sen hiç bir iş güç bilmiyorsun nasıl gelinsin annen seni hiç eyitememiş yetiştirememiş ayıp diolar bilyomsnz
emin ol bende de benzer durum
ben zaten ödün vermiyorum su anda inanın mesafe koydm ama eşim mesafemin farkında ve bu duruma bile bıdı bıdı yapıyor.. yetmiyor ona hiç bir şey..
emin ol bende de benzer durum var. yazdıklarıma bakarsan anlarsın belki benzer hallerde olduğumuzu. eşime göre mesela ben sevmek zorundaymışım! bütün yaptıklarını unutup saygı duymam yetmiyor beyefendiye. ama unutma ki taviz verdikçe hep dahası istenecek. asla kendinden ödün verme. ben mümkün olduğunca ben müsait isem görüşüyorum. emin ol taviz versen de vermesen de hep "gelin" olarak kalacaksın/kalacağız.

Beni maffettiler ezdiler ağlattılar yıktılar kullandılar hizmetçi gibi gördüler kıskandılar oğullarını doldurdular her gitmemde göz yaşı döktürdüler.. eşimle arama girdiler ıftıralar attılar..

ben onun işini gücünü görmedim için evini temizlemedğim için kötü gelin oldum.. iftiralar atıldı kaynanam herkezin içinde beni rezil etti aşağıladı dalga geçti..
o kadar cok sey var ki

sırf aileniz ile görüşmeme ihtimali yüzünden gitmeyi süşünmeyin
kendinizi gidip gelip daha çok yıpratmayın
gidip gelmeyin, ama onları görünce hiçbir problem yokmuş gibi davranın

ama onlar eşinizi doldururken siz de boş durmayın nadir de olsa ailesinin size yaptıklarından ve onun size sahip çıkmamasını hatırlatın, ailesinin sizin mutsuzluğu için uğraştığını göre göre nasıl onun sizin ezilmesine izin verdiğini hatırlatın

Hemen hemen aynı olmasa da ben de yaşıyorum bu sorunları ve seni çok iyi anlıyorum.. bende gecen hafta c.tesi günü Anne evine geldim. 2.ci kez gelişim anne evine.. kaynanayla oturuyordum. Eşyalarımı da aldım tekrardan. Orada bırakmak istemedim. Şimdi 1 hafta zaman verildi eşim tarafı ve bizim tarafa... bakalım nolacak. Boşanmayı düşünüyorum da ama bi yandan tekrardan barısılırsa yine aynı sorunlar olacak mı ki... kafam çok karısık. Ve bende içime ata ata balon gibi oldum. Kımseyede anlatamıyorum.

Günaydın öncelikle herkeze teşekkür ederim yorumlarınız için
akşam eşim eve geldi yemek yedik biraz sohbet ettik güzellikle konuştuk
Eşim herşeyin farkında olduğunu ama onlarında ailesi olduğunu benim biraz alttan almam gerektiğini bazen heye diyip geçmem gerektiğni dile getirdi..
Bana senin annende bana bir çok laf etti söz etti ben senin hatrın için sustum cevap vermedim heye diyip geçtim sana yansıtmadım bile..
Seni anlıyorum herşeyde haklısın... yinede seni zorlamıcam görüşmek istemessen görüşmessin istersen görüşürüz onlarda evime gelirlerse gelirler gelmezlerse gelmezler bunun daha orta yolu yok dedi..
Evet eşim şurada haklı anneminde bir çok lafı sözü oldu doğru ama eşim benim hatrım için sustu görmezden geldi,
Ben düşündümde evlilik birazda fedakarlık ıstiyor
Bende senin hatrın için görüşeceğim dedim eşime..
Ama mesafeli olarak sürekli zırt pırt değil.. yine mesafemi koruyacağım
biz artık evliyiz evliliğimize sürekli dahil etmenin manası yok iki taraf içinde bu böyle dedim..
Belli sınırlar dahlinde çizgiyi aşmadan senin hatrına dedim.. Lütfen bir daha üzerime gelme her lafında ailleni katma ben yoruldum onlar için kavga etmekten dedim
eşim çok sevindi teşekkür etti..
Bende zaten sürekli ailemle görüşmüyorum sürekli gelmiyorlar bundan sonra da daha dikkatli olacağım dedi..
İnşallah eşim sınırı korur artık inşallah birşeyleri anlar..
eğer bu seferde anlamassa o zaman tavrım cok farklı ve kararım net olacak

Hemen hemen aynı olmasa da ben de yaşıyorum bu sorunları ve seni çok iyi anlıyorum.. bende gecen hafta c.tesi günü Anne evine geldim. 2.ci kez gelişim anne evine.. kaynanayla oturuyordum. Eşyalarımı da aldım tekrardan. Orada bırakmak istemedim. Şimdi 1 hafta zaman verildi eşim tarafı ve bizim tarafa... bakalım nolacak. Boşanmayı düşünüyorum da ama bi yandan tekrardan barısılırsa yine aynı sorunlar olacak mı ki... kafam çok karısık. Ve bende içime ata ata balon gibi oldum. Kımseyede anlatamıyorum.
kaynananızla oturmanız zaten başlı başlına hata keşke baştan kabul etmeseydiniz..
madem bu noktaya gelmişsiniz ayrı ev şartı koşun eşinize yoksa yine devam edecek sorunlar ve olan size olacak.. iki göz de olsa kendi eviniz olsun.. allah sabır versn inşallah düzelir birşeyler..

kaynananızla oturmanız zaten başlı başlına hata keşke baştan kabul etmeseydiniz..
madem bu noktaya gelmişsiniz ayrı ev şartı koşun eşinize yoksa yine devam edecek sorunlar ve olan size olacak.. iki göz de olsa kendi eviniz olsun.. allah sabır versn inşallah düzelir birşeyler..

Aynen öyle bilmiyorum bakalım zaman neyi göstetecek... Umarım inşallah...inşallah...amin...

bu yaşadıklarınızı buradaki hanımların yüzde doksanı yaşAmıştır ben dahil. özellikle 80 sonrası doğan erkekler böyle. çok inceledim bu kanıya vardım. hepsi bağımlı bunların. evlenince de eş dost sülale evlendi de unuttu ailesini demesin diye daha da saçmalıyor. ben çok hata yaptım bu konuda. çok kavga çok yıpranma. tavsiyem ne biliyo musun? onun dediğini yap. gitmek istiyosa gidin ama ertesi gün de kendi ailene gidin. birebir. başabaş. böylece bıkacak. şimdi o inada bindiriyor. gidin görmezden gelin davranışlarını gerçekten sıkılacak bi müddet sonra
biliyomunusz ben sizin dediğiniz yöntemide denedim.. ama eşim asla bıkmadı neler denemedim oysa şu 6 ay sanki 6 yıl gibiydi bana..

gördü ama ne yazıkkı hiç bir şey yapmadı görmezden geldi beni suçlu çıkardı ve olan bana oldu biliyormsnz

ÇOK kötü bir durum . Arkadaşım sen görüşmek istememekté haklısın. Bence bu konuda tavrını bozma ama kavga da etmemeye çalış. Seni böyle bir sebepten bırakacaksa kendi bilir. Siz o yatakta 2 kişi değil sulalece yatiyorsunuz. Eğer esin evinin huzurunu dusunuyorsa ve seni çok seviyorsa zamana bırakması gerek. Seni çok sıkıştırırsa ya boyun egeceksin yada gerisi malum. ( Allah korusun ) hakkınizdà hayırlısı olsun.

Aslinda suan seksten baska bisey dusunmemeniz gerekirdi. 6aylik evlilikte bu kadar tukenmislik bitmislik. Bu evliligin sonu nereye gider ki boyle?

Günaydın öncelikle herkeze teşekkür ederim yorumlarınız için
akşam eşim eve geldi yemek yedik biraz sohbet ettik güzellikle konuştuk
Eşim herşeyin farkında olduğunu ama onlarında ailesi olduğunu benim biraz alttan almam gerektiğini bazen heye diyip geçmem gerektiğni dile getirdi..
Bana senin annende bana bir çok laf etti söz etti ben senin hatrın için sustum cevap vermedim heye diyip geçtim sana yansıtmadım bile..
Seni anlıyorum herşeyde haklısın... yinede seni zorlamıcam görüşmek istemessen görüşmessin istersen görüşürüz onlarda evime gelirlerse gelirler gelmezlerse gelmezler bunun daha orta yolu yok dedi..
Evet eşim şurada haklı anneminde bir çok lafı sözü oldu doğru ama eşim benim hatrım için sustu görmezden geldi,
Ben düşündümde evlilik birazda fedakarlık ıstiyor
Bende senin hatrın için görüşeceğim dedim eşime..
Ama mesafeli olarak sürekli zırt pırt değil.. yine mesafemi koruyacağım
biz artık evliyiz evliliğimize sürekli dahil etmenin manası yok iki taraf içinde bu böyle dedim..
Belli sınırlar dahlinde çizgiyi aşmadan senin hatrına dedim.. Lütfen bir daha üzerime gelme her lafında ailleni katma ben yoruldum onlar için kavga etmekten
sürekli gidip gelemem kabul ediyorsan böyle dedim
eşim çok sevindi teşekkür etti..
Bende zaten sürekli ailemle görüşmüyorum sürekli gelmiyorlar bundan sonra da daha dikkatli olacağım dedi..
İnşallah eşim sınırı korur artık inşallah birşeyleri anlar..
eğer bu seferde anlamassa o zaman tavrım cok farklı ve kararım net olacak
Onların yüzünü görmek dahi istemiyorum nefret ediyorum.. Ama bu evliliğin hattrına eşimin hatrına bir kez daha katlanacağım mesafeli bir şekilde bu seferde değişen bir şey olmassa o zaman herkez kendi yoluna..
Nerden başlasam nasıl anlatsam derdimi bilemiyorum kimse yok beni anlıyacak derdimi anlatabileceğim sizlerden başka üye olup yazmak istedim çok doldum artık..
Eşim ile birbirimizi çok severek ve isteyerek aldık . fazla tanımadan ama belkide en büyük hatayı burada yaptım..
Ailem annem.. eşimi hiç istemedi hep eleştirdi görünüşü şöyle kişiliği şöyle söyle kötü şöyle şöyle... birsürü neden
Ne umutlar ne hayaller besleyerek evlendim oysa evlendiğim günden bugüne yüzüm gülmedi hep acı göz yaşı
Eşim beni anlamadı ben onu anlamadım 6 aylık evliyim henüz
Evliğin ilk zamanları bu kadar mı zor olurmuş bir çok sorunumuz oldu burda hepsini anlatmam imkansız
Ama eşimin baştan itibaren bu kadar aileci olması bu kadar anneci babası olması bu kadar onlarn derdine düşmesi beni artık çileden çıkarmıştı.. dayanamıyordum onlara.. sevmiyorum onları olmuyor yapamıyorum ( bir çok nedenim var kendimce) ben onlar gibi iki yüzlü değilim sabredemiyorum eşim için katlanmaya çalışıyorum olmuyor
Eşimin ailesine her gittimde yüzüm asıktı istemeden daraldm bunaldm her gittimizde kavga gürültü..kaynanamın sözleri herşey kısacası cok yorulmuştum artık
Eşim ise her defasında abarttığımı bencilce düşündüğümü bir çok şeyi dile getirdi..
Eşim istiyor ki sürekli ailesine gidelim sürekli içli dışlı olalım sürekli gelsinler sürekli onlar sürekli onlar ailesinin yanında o kadar mutlu ki.. beni ailesi olarak görmedi..
O kadar yalnızdım ki.. derdimi kimseye anlatamıyordum..
Annemle paylaşıyordum arada ( en büyük hatayı belkide burda yaptım annem her defasında beni doldurdu yangına körükle gitti beni hep arada bıraktı)..
Eşim ile son kavgamızda herşey koptu artık ve dönüm noktasındayım ben
Ben eşimin ialesi ile görüşmek istemiyorum tahammül edemiyorum onlara eşim hep gitmek istiyor hep ailesini istiyor birsürü neden
İnanın kaynanamın yüzünü görünce düşmanımı görmüşüm gibi sanki beni bu noktaya getirdiler
O eve gidince rahatsızlanıyorum
Ve eşim ile son kavgamız..
Ben: lütfen istediğin zaman ailene git gör onları cann ne zaman istiyorsa sana neden gittn demem nie gittn demem ne zaman istiyorsan cagır gelsinler ama her defasında beni sürükleme ben artık cok yoruldum yıprandım tükendim bittim..
Eşim bana seçenek sundu : Aileme gitmek istiyorsan gidersin gitmek istemiyorsan gitmessin bende yoruldum artık arada kalmaktan huzur istiyorum evimde bıktım usandım tükendim.. Bir gitmessin iki gitmessin 3. e onlarda anlarlar tüm bağlar kopar sende kurtulursun bende kurtulurum Ben gider görürüm ailemi iyi olmanızı cok istedim ama ben ne kadar istedikçe kopuldu sorunlar çıkıldı bunun başka bir çözümü yok ben yine senin ailene giderim sen iste yeter ki dedi.. Keşke uzak olsaydık herkez den .. ( eşim işine geldiği gibi davrandı hep ben onun ailesine gidersem oda benm kine gidelim dedi.. menfatt ilişkisine bindi.. ben iyi olrsam oda iyi oldu )
Ve ben şimdi düşünüyorum... ailesine gitmeye devam edersem bu sorunlar büyüyecek ben yine gitmek istemeyeceğim yine ister istemez suratımı asacağım yüzlerini görmek istemeyeceğim..
Bağlarımı koparsam eşim gitmeye devam etse( ki ona gitme görüşme deme gibi bir hakkım yok asla.. )
Belkide sürekli ailesine gitmeye başlayacak belkdie hemen hemen hergün.. Ben bağlarımı kopardığım için eşimle de belki cogu şey kopacak ve eşimde benim ailemle görüşmeyecek görüş git demeye hakkım olmayacak olamazda zaten
Ben şu an sanki dönüm noktasındayım onumde iki yol var ya bağlarımı koparacağım yoluma devam edeceğim görüşmeyeceğim o insanlarla..
Yada boyun büküp görüşmeye devam edeceğim..her zaman bu sıkıntıyı yaşayacağım
Hangi yol daha iyi hangi yol bilmiyorum cok doluyum psikolojım iyi değil beni maffettiler
Keşke bu noktalara gelmeseydik çok üzülüyorum..
Annem ise her defasnda beni arada bırakıyor bana yardım edin lütfen :KK43:
kaçıp gitmek istiyordum herşeyden cok yoruldum bittim tükendim gücüm yok sanki
Demekki sadece başka sorunlar değilmi evlilik..
Eşim işinden evine evinden işine giden birisi oysa ne alkol ne sigra ne küfür ne hakaret hiç bir şey yok ama demekki bunlarla bitmiyormuş..
Ben ailesini istemedikorun yaşadkça eşi her gecen gün ailesine daha cok düşleşti..
Senin annen şöyle böyle dedikçe annesi ailesi daha cok kıymete bindi..
ve şimdi önümde iki yol var..
Ve annem cok pişmanım ona herşeyimi anlatıgım için
Ben mesafemi koydum ama yine değişmedi bir şey.
Şu an beni ikilemde bırakan ise ben görüşmesem eşimde benim ailem ile görüşmeyecek ve o zaman belki herşey çıgrından çıkacak :KK43:.
Eşim ay da yılda 1 gitmeme de razı gelmiyor
ben diyorum ki sen istediğin zaman git bende arada giderm diyorum yok kabul etmiyor ya onun dediği yada tamamen kopması ..
Bazıları demiş ki tek örnek vermemişsin bu insanlar sana ne yaptı die.. evet vermedim vermek istemedim çünkü sığmaz sığdıramam
o kadar cok sey var ki
Canım bende 3 aylık evliyim şimdi boşanmak üzereyim en azından senin eşin sana istersen aileme hiç gitme falan demiş benimki ailemi sevmiyosan kapı orada dedi üstelik balayında bana tokat attığı için boşanma noktasına geldik yine benim ailemin gözü döndü çok kötü şeyler yaşandı o benim ailemle hiç görüşmediği halde ben onunkine gittim üstelik eşim polis ben hemşireyim yoğun çalıştığımız için birbirimizi doğru düzgün göremiyoruz evde ikimiz denk gelince de kaynanama gidiyoruz yinede yaranamadım şimdi boşanmak üzereyiz bizde güya severek evlendik ne emeklerim var o evde daha 3 ayda bitti bana sevgisi nişanlıyken kul köle olurdu bana evlendik 180 derece değişti off offf benim kaderimde böyleymiş haktan hayırlısı artık

Canım bende 3 aylık evliyim şimdi boşanmak üzereyim en azından senin eşin sana istersen aileme hiç gitme falan demiş benimki ailemi sevmiyosan kapı orada dedi üstelik balayında bana tokat attığı için boşanma noktasına geldik yine benim ailemin gözü döndü çok kötü şeyler yaşandı o benim ailemle hiç görüşmediği halde ben onunkine gittim üstelik eşim polis ben hemşireyim yoğun çalıştığımız için birbirimizi doğru düzgün göremiyoruz evde ikimiz denk gelince de kaynanama gidiyoruz yinede yaranamadım şimdi boşanmak üzereyiz bizde güya severek evlendik ne emeklerim var o evde daha 3 ayda bitti bana sevgisi nişanlıyken kul köle olurdu bana evlendik 180 derece değişti off offf benim kaderimde böyleymiş haktan hayırlısı artık

Allah sabır versin hepimize.. bende öyle işte aynı 5aylık evliyim üstelik onunla ailem vermedi diye kaçtım ama düğün öncesi ile düğün sonrası arasında bayaaaa bir fark var...çok değişti evlenince.kv ile oturdum.o evde benim bi sürü masrafım oldu.herseyi ailem üstlendi.herseye. a dan z ye.maddi durumu sıfırdı.anne anne dedi.daha da bi sürü sorun problemlerrr.... alsın basına calsın. güya sevdik birbirimizi.güya larda kaldı...yaklasık 20 gündür anne evindeyim.herseyimi topladım geldim.yarın adliyeye gidicem bosanma davasını acıcam.

Allah sabır versin hepimize.. bende öyle işte aynı 5aylık evliyim üstelik onunla ailem vermedi diye kaçtım ama düğün öncesi ile düğün sonrası arasında bayaaaa bir fark var...çok değişti evlenince.kv ile oturdum.o evde benim bi sürü masrafım oldu.herseyi ailem üstlendi.herseye. a dan z ye.maddi durumu sıfırdı.anne anne dedi.daha da bi sürü sorun problemlerrr.... alsın basına calsın. güya sevdik birbirimizi.güya larda kaldı...yaklasık 20 gündür anne evindeyim.herseyimi topladım geldim.yarın adliyeye gidicem bosanma davasını acıcam.
Canım yaa Allah yardımcımız olsun bende eşyalarımı topladım geldim madem bu kadar düşkünler anasına analarının dizinin dibinde otursalardı evlenip niye bizimde hayatımızı mahvettiler daha ilk günden görümcelerim çok kıskandı beni off ya bilmiyorum artık bazen çok acı çekiyorum ama zamanla geçecek buda diyorum evlilik benim için çok önemliydi o kadar isteyenim varken ailemin istemediği bu adamla evlendim pişmanlık hayalkırıklığı kalp kırıklığı ne bileyim Allah'a havale ediyorum hepsini Allah bildiği gibi yapsın:(

Canım yaa Allah yardımcımız olsun bende eşyalarımı topladım geldim madem bu kadar düşkünler anasına analarının dizinin dibinde otursalardı evlenip niye bizimde hayatımızı mahvettiler daha ilk günden görümcelerim çok kıskandı beni off ya bilmiyorum artık bazen çok acı çekiyorum ama zamanla geçecek buda diyorum evlilik benim için çok önemliydi o kadar isteyenim varken ailemin istemediği bu adamla evlendim pişmanlık hayalkırıklığı kalp kırıklığı ne bileyim Allah'a havale ediyorum hepsini Allah bildiği gibi yapsın:KK43:

Aynen canım aynen o kadar isteyenim vardı ki.kaçmadan birgün önce bile isteyenim gelecekti ben reddettim bir hiç uğruna.ailemin sözünü dinlemedim etmedim inanmadım.babam o kadar araştırmıştı şuan ki eşimi.olumsuz şeyler duymama ragmen burnumun dikine gittim.kocaman bir HİÇ uğruna..yazık yazık..Allah a havale ettim.görümcelerden ben peeeeh peeeehh denilecek kadar çektim kıskanclık hersey herbisey. 5ayı 5 yıl gibi cektim.evlilik mi baska bir sey mi yasadım hic bilmiyorum.tüm bunlar yana.nereye gitsek kv ile giderdik.kv ile oturdum.1 ay gecti dügünden sonra.kendi kendime ben nerdeyim demeye basladım.sonra günden güne hersey su yüzeyine cıktı ve tek bildigim birsey var.daimi.AİLEM çok haklıymıs basından beridir...ve keske yapmasaydım bu hataları.olan oldu.bir rüzgardı gecti gitti...napalım canım :KK14::KK14:

Evliligin ilk zamanlari zor gecer ama sizinki boyle ilk zaman sorunu degil gibi geldi bana
Esinin ailesiyle seviyeli sekilde mesafeli gorusun bayramdan bayrama gidin gelin yeter
Yani bence de ben de ilk zamanlar dahasik gidiyordum ariyordum. Baktim oturup kalktikca laflari giydiriyor artik ne arar nd soearim. Esim erse cagiririm erse biz gideriz. Hal hatir sorarsa o kadar kousurum havadan sudan. Benim esim de uzuluyor samimi olmadigima aa bence gorustugumuze siukretsin

Back