• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim Can Çekişiyor Ailesi İle Bağlarımı Koparmalımıyım Çaresizim..

Yani bence de ben de ilk zamanlar dahasik gidiyordum ariyordum. Baktim oturup kalktikca laflari giydiriyor artik ne arar nd soearim. Esim erse cagiririm erse biz gideriz. Hal hatir sorarsa o kadar kousurum havadan sudan. Benim esim de uzuluyor samimi olmadigima aa bence gorustugumuze siukretsin
Benim de esimin ailesiyle iliskim yok sayilir,sadece baskalarinin evinde karsilastikca konusuyoruz, benim de hakli srbeplerim var elbet, esimden Allah razi olsun bir gun beni zorlamadi ailesiyle iyi olayim diye veya goruseyim diye sagolsun
Evlenmeden once esimin yaninda degildi ailesi o nedenle kizginim, biz tek basimiza evlendik bir gun guler yuzlerini gormedik, yoksa onlardan maddiyat degil anne babalik bekliyorduk gostermediler, kac bayram gecti ben onlari hep ziyaret ettim kusur islemedim onlar benim tek yasayan annemi bir kere telefonda aramadilar bir kere evine bile gitmediler dusun
Ben de bu saatten sonra da onlara gitmem cunku benim anneme ve bana saygisizlik yapildi ,

mümkün olduğunca dol
dur hayatını. eşinle de programlar yap. onlara ayıracağın zaman kısıtlı olsun. buradaki pek çok arkadaşın dediği gibi, sakın yalnız bırakma eşini. sen öyle yaptıkça onlar daha rahat doldururlar. emin ol benim de aynıları geçti başımdan. hala da sorunlar yaşıyorum. ama kendimize ait programımız var, o program dışında kalan kısıtlı zamanlarda görüşüyoruz. hatta bazen benim şu işim var diyerek, ben işime bakıyorum. emin ol ne yapsan yaranamazsın. ama en azından kendinden çok da ödün verme.

zekaya bak eşinin programını doldur ki ailesine vakit kalmasın. sonra...
sonra da kocama ben ne yaptım ki bana kötü davranıyor diye ağlarsın.
şu içten pazarlıklılıkla adama -dayak atması haricinde o kabul edilemez- suç bulmuyorum.
şeytanın aklına gelmez, en azından benim 40 yıl düşünsem gelmez.

walla canm yaznn hepsnı okumadm ama..... tavsıyem su... ıkı tarafnda aılesyle kusluk olmaz bıgun olmzsaobur gun ewlılıgnızı etkıler aıleden vazgeclmez cnku... karsılklı gerektgnde sabır gosterıp sınırıda bılerek gorsmenz gerek dıye dusunuyorum.. bska trlu omur gecmez....

Aslinda eslerimizin ailelerini hayatimiza dahil edip etmememizi konusmak anlamsız cunku imzayi attigimizdan itibaren esimizin ailesi ile de akrabalık iliskisi kuruluyor mesele yok veya var saymak degil saygiyi mi yoksa sevgiyi mi on planda tutacagimiza karar vermek kafamizin pek uyusmadigi kayinvalide gorumce vs ile iliskide ilk siraya saygi oturmali ama kafa uyusursa ve problem yoksa sevgi ilk sirada saygı 2.sirada olabilir

Aslinda eslerimizin ailelerini hayatimiza dahil edip etmememizi konusmak anlamsız cunku imzayi attigimizdan itibaren esimizin ailesi ile de akrabalık iliskisi kuruluyor mesele yok veya var saymak degil saygiyi mi yoksa sevgiyi mi on planda tutacagimiza karar vermek kafamizin pek uyusmadigi kayinvalide gorumce vs ile iliskide ilk siraya saygi oturmali ama kafa uyusursa ve problem yoksa sevgi ilk sirada saygı 2.sirada olabilir

mantıklı.... ne kadr kavgada etsek aıle yuzunden kussekte sonu yok bnce... kendı huzurumz ıcın orta yolu bup ıdare etmkten yanayım.... tabı nrmal sartlarda yanıcok sukr cok fena bı kaynanam yok.... cok sık gorusluyo derdım bu..

KK da okuduklarimdan sonra emin oldum ki fazla aileci anaci babaci es bi tek bende değilmis aksine ne yaygın sorunmus. Yorumların hepsini okuyamadjm ama bi çoğunda arada git denilmiş ya bende yaşadığım için bu sorunları aslında tam tersi gorusteyim su kadar sureyle git yada gitme diyemem ama onerim gitmemenden yana esin bu konuda kıyaslama yapacaksa onun insanlıktan almadığı nasipsizligi gösterir onun ailesinin sana yaptıklarını senin ailen yaptı mi eziyet etti mi ki o da gorusmeyecek . Bende gitmekle gitmemek arasindaydim maalesef kötülük olmasın diye gittim ama hata etmişim ne gerek var ana onun anası babası ailesi o gorussun sen mecbur değilsin korkma iki gün doldurur beş gün doldurur sen evde sakin ordan gelince sürat yapma onlarla alakalı konuşma kotu söz hele asla deme bak goreceksin o zamanla sunu farkedecek anneme gidiyorum varsa yoksa esimi cekistiriyor eve geliyorum eşim güleryuzli tek kotu soz etmiyor demek eşim hakliymis diyecek o da mesafeli gidecek seninde arkanda olacak cesaret edip yapabilirsen ne ala Allah yardımcın olsun

Back