• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim bitiyor :((

boşaanma. Sen çalış adam küfretsin aşağılasın çek.. bu sanırım beklenen
Evet. Toplumumuzda evlilikten beklenen bu maalesef. Üstelik evlilik terapistleri de bunu öneriyorlar. Yemin ederim erkek olsun sinek olsun diyen terapist duydum.

Evlensen bir türlü evlenmesen ayrı. Bu ne yaman çelişki kardeşim!

Erkek yapmali calismali gibi degilde bir birey olarak bir insan olarak calismali. Bu boyle surmez ki. Kimse birilerinin emri altinda agiz milletin agiz kokusunu cekmek icin can atmiyor yani. Bende sevmiyorum calismayi canim tatli gelir ama ogrenci olmama ragmen durumumuz kotulesince 40 derece sicakta havalandirmasi dahi olmayan tekstilde calistm gizlice. Sana oberim yavas yavas parayi kes. Gerekirse faturalarin cok gelmesini sagla para oraya gitsin onun kisisel ihtiyaclarini karsilayamayinca belki calisir. Kendi emegini yok etmis olacaksin ama o yok edecegine sen et. Git kendine pahali seyler al sikintiya girin. Hakaret konusunda konusmaktan anlamayan bi kocaya ne kadar sabredersin bilmem.

merhaba, burda bir sıkıntımı sizlerle paylaşarak fikir almak istedim. EŞimle 3 yıldır beraberiz 2.5 senedir de evliyiz. Eşime öyle aşıktım ki; beni kendisine bağlamak için geliştirdiği stratejileri o dönemde anlayamadım. Ufacık bir sebepten tartışma ortamı yaratır sonra bei gitmekle tehdit ederdi tabi ben kapıları kilitler anahtarlrı saklardım sırf o evden gitmesin diye haklı bile olsam özürler diler ağlardım. Bu böyle uzunca bir üsüre devam etti. Tanıştığımız günden beri işsizdi hep ben çalıştım ve hiç birşeyi esirgemedim ondan hiç bir sorumluluğunu yerine getirmedi halen de getirmiyor. Tüm faturalar, kira ve bilumum kişisel ihtiyaçlarımızı hep ben karşıladım. Kendi ihtiyaçlarımı öteledim önceliği hep ona verdim. Bazen ihtiyacı olduğundan bazense sadece gönlü olsun morali yerine geldin diye istediği herşeyi yaptım tamam dedim. Ancak artık öyle bir döneme geldim ki kendimi adeta kullanılmış gibi hisseder oldum. Bu da bende bir takım değişiklikler meydana getirdi. Her yaptığımın altında bir şey aradı. Mesela arkadaşıma gidiyorum dedim beni telefonla izlediği halde nerede olduğumu gördüğü halde sen kimleydin nereye gittin yalan söylüyorsun diye döndüğümde tartıştı küstü bana. Her küsmenin ardından içimden yavaş yavaş bir şeyler de koptu gitti. Her tartışmada küfür etti, hakaret etti, kişiliğime ağır söylemlerde bulundu bugün geldiğim noktada en ufacık sen şöylesin böylesin sözüne tahammül edemez hale geldim. Normalde güler yüzlü dışarıdan bakan çok eğlenceli olduğunu düşünür ama benim içime dert soktu resmen. Artık ben de ona cevap verir oldum. Asla küfürüm hakaretim yok olmazda ondan sadece bu huyundan vazgeçmesini istedim beni sen bu hale getiriyorsun dedi. Sen düzelmiyorsun çocuksun, ergensin, beyinsiz,gerizekalısın, bomboş bir insansın diyor ve bunu her kavgada dile getiriyor. Öyle çok üzülüyorum ki; ona artık bir işe girmesi gerektiğini sadece benim çalışmamla yetişemediğimi söylediğimde bakıyorum arıyorum. Başkasının emri altına giremem ne iş yapıcam diyor fikir sunduğumda kabul etmiyor her gün arkadaşlarıyla geziyor, dışarıda yiyor içiyor. ben ufacık şeylerin hesabını yapmak zorundayken onun her sabah kahvaltısını dahi dışarıda yapıyor olması bile rahatsız ediyor beni. İşten yorgun argın geliyorum keşke bana yardım etsen bi çorba yapsan dediğimde senin işin ne sen ne yapacaksın o zaman diyor. Her gün çamaşır yıkıyor dağ gibi ütü birikmiş durumda sırf sinirimden yapmıyorum yaklaşık 2 ay oldu. Çıldırmak üzereyim 3 senedir tüm maddi yük üzerimde hiç desteğimiz yok. eşim çalışmıyor çalışmak ta istemiyor kanaatimce. Benden her yaptığını onaylamamı, hiçbir şeyin nedenini sormamamı istiyor. Bu mümkün mü? ben hatalı mı davranıyorum? Benimle belki 100 defa konuşma yapmıştır. Konuşmalar aramızı düzeltmek için yapılmış konuşmalardı anacak içeriği sadece beni suçlayıcı yıpratıcı incitici sözler doluydu. Hakaretinden küfürden bıktım. Düzelmeme fırsat vermiyorsun bu şekilde kötü konuştuğun sürece düzelemem diyorum beni sen bu hale getiriyorsun diyor. Yani hep bi kısır döngü bıktım hayatımdan, ilişkimden, herşeyden. Çok uzun yazdım farkındayım okuyarak zahmet eden arkadaşlara çok teşekkür ederim nolur bana bir öneri de bulunun.
canım belki de çalışmadığı için ona sen baktığın için böyle davranıyordur erkekler genelde böyle oluyor çünkü gururuna yediremiyoe olabilir onun da he insan gibi düşünce yapısı içinde ne yaşadığını bilemeyiz çift olarak bi terapiye gitseniz

yemeği bile kendine pişirmiş. sizinnkini çiğmi bırakmış. kilidi açıyor kapıyımı açmıyor.
evet. doğru karar verdiniz. dünyaya bir kere geliyoruz. mutlu olmak sizinde hakkınız
şu mesajıma bakarsanız size karşı tavrım olmadığını anlarsınız

Benim de kasttettigim arkadasa enayi misin aptal misin diyen olmadi mi diye benzeri yorum yapanlar.
Bosan veya bosanma demekle ne alakasi var okypete?Ben yorum icerigiden bahsetmiyorum usluptan bahsediyorum.

kocana yaziklar olsun.. kendine yapmis yemek sana da cig birakmis bir de..anneler kizlarini bunlari yasasin diye dogurmuyor..kinamiyorum sizi, ben de cok sey yasadim ama simdi duzeldi hersey, insan bekarken, asla cekemem dedigi seyleri cekebiliyor yuvasini son safhaya kadar koruyabilmek adina..ama esinizde duzelecek umudu goremiyorsaniz yapacak birsey yok..ama yuva yikilmasina yonelik bir cevap da yazip vebal almak istemiyorum.Allah yardimciniz olsun

canım belki de çalışmadığı için ona sen baktığın için böyle davranıyordur erkekler genelde böyle oluyor çünkü gururuna yediremiyoe olabilir onun da he insan gibi düşünce yapısı içinde ne yaşadığını bilemeyiz çift olarak bi terapiye gitseniz
Bana hep sen hastasin ruh hastasisin sana koydugum teshis bu ded . Sen de gelirsen giderim ancak dedim yararimolacaksa gelecegi sirf sen rahatla diye dedi. O halde arastirr misin sgk gecen bir danisman dedi ben ugrasama dedi. Ben neden ugrasacagim? Vazgectim artik bugun kapinin kilidini acipta kapiyi acmamasi son nokta old . Benim de bahanem oldu belki bu kadar buyuk yanlislar varken ona takildim. O yuzden onun calismiyor psikolojisini caba gosterseydi ugrassaydi anlardim ama ortada hic bir gayret yok belirtisi bile yok neden onu anlamaya calisayim ki?

Benim de kasttettigim arkadasa enayi misin aptal misin diyen olmadi mi diye benzeri yorum yapanlar.
Bosan veya bosanma demekle ne alakasi var okypete?Ben yorum icerigiden bahsetmiyorum usluptan bahsediyorum.

Bazen insana acı şekilde bile söylemek daha iyi gelir. Tokat gibi çarpar suratına doğrular. Bu da o insanların üslubu. Ama bu şekilde konuşulması bile bazen iyi bile olabilir.

Bana hep sen hastasin ruh hastasisin sana koydugum teshis bu ded . Sen de gelirsen giderim ancak dedim yararimolacaksa gelecegi sirf sen rahatla diye dedi. O halde arastirr misin sgk gecen bir danisman dedi ben ugrasama dedi. Ben neden ugrasacagim? Vazgectim artik bugun kapinin kilidini acipta kapiyi acmamasi son nokta old . Benim de bahanem oldu belki bu kadar buyuk yanlislar varken ona takildim. O yuzden onun calismiyor psikolojisini caba gosterseydi ugrassaydi anlardim ama ortada hic bir gayret yok belirtisi bile yok neden onu anlamaya calisayim ki?
valla arkadaşım o zman hiç canını sıkma o mücadele etmiyora sen neden mücadele etceksin ki üstüne düşme biraz sende onun sana davrandığı gibi davran hatta istemniyorsan boşanalım diye ağzını ara ne dicek ben aslında korkuyorum da birşey demeye çünkü okuyoruz heryerde karısını öldüren kocaları fazla üstüne gtme yine de ama sen bilirsin canım gerçekten hayata bidaha gelinmiyor çocuğun da yok sanırım eşinin ailesi uzak mı yardımcı olsalar konuşmayı denesen

Bu adamı boşamak haktır ancak boşanmakta tereddütlüysen, istemiyorsan ayrılmayı sağlam dur
O dışarıda yaptığı kahvaltılar ve şahsi harcamalar için para bulamasın
Faturaları ödeme, kesilsin, elektrik,su. Kesildiğinde açtırana kadar ailenin yanına git
Kendi ailesine de rezil et, belki kafasına vura vura biraz ıslah olur
Bence değmez tabi uğraşmaya...

Bir erkek olarak karısı çalışırken yan gelip yatmak onun gururuna dokunmuyor anladım da senin nasıl bu zamana kadar zoruna gitmedi? :KK57: Yani çabalasa iş arasa bulamasa başın üstüne ama bu ne böyle? :KK12: bir de utanmadan hakaret ediyor.Sen hatalısın ki bu adamı 2 senedir sırtında taşımışsın kardeş :stop:

Kendisinden başka herkes çok meraklı sanki "başkasının emri altında" çalışmaya. Madem teşhis koyabilecek kadar psikoloji konusunda yetkin hissediyormuş kendisini, malum bir tarafını sıkıp okusaymış? Kimseye laf giydirmeye meraklı değilim ama bu kadar bencil, beceriksiz, şımarık insana da kimse dayanmak zorunda değil. Canınızı sıkmayın kimse çekemez bu adamı.

Ailesine soyledim. Ben onlardan hiç zarar kötülük görmedim ama fayda da görmedim sahsına münhasır insanlar oğlum sana kurban olsun haksız dedi annem. O kadar bi beklentim de yok zaten kimseden. 2 sene neden dayandım ben cok sevgiyle buyudum onu benim gibi görmedim tum sevgimi vermek istedim. Ailesinin eksiğini de kapatmak istedim gereksiz bir sekilde. Her gun zıruma gıttı calışmıyor olması kendimi yedim devamlı ama ona dıyemedım bir sey ima ettim yerısemiyorum dedim. Yoruluyorum dedim calışacagım dedi ama calışmadı. Acıkça soyledim bir ton laf ettı yıne ben sacmalayan boş konusan hayatında gordugu en boş insan oldum. Beni hazmedemiyorsun, mesleğimi, aile yapımı hazmedemiyorsum dedim. Sımarık kendini bilnez oldum. Ben de sustum her gun biraz daha uzaklalarak susmaya basladım. Arabamı aldım altından sattım ben zaten binmiyorumo da binmesin dedim. Onda da bi dunya laf bıktım artık yasamayan bilmez canımdan hayatımdan bezdim inanın.

Back