• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim bitiyor :((

Canim benim insanlar evlenir borc olur harc olur hastalik olur dert olur. Kari koca birbirinize derman olursunuz. Ama senin esin seni resmen kullaniyor. Issizlikte bir yere kadar. Kocan işsizse sana maneviyatta destek olur. Ama buda yok ustune senden evdede hizmet bekliyor. Senin yapacagin belli once biraz cesaret gerekiyor. Ciddi bir konusma yaptinmi bosanmakla ilgili falan ? Ya toparlanir yada butun cirkefligini gosterir sana. Allahtan cocugun yok.

Fazla bile yapmisin esin icin,birak tabi.asil senin ona küsüp sitem yapacagin yerde,kendi küsüyor sana,hem suclu hem güclü..bakarmisin su sacmaliga ya..simdiye kadar eve iki kurus para sokmasin,ekmek elden su gölden,yemegi önune gelir,camasiri,utusu yapilir,adam kiligina sokulup insan icine cikartilir...ohhh ne rahatt yasam...disardan bakanda evin erkegi,adam insan sanir iste..ne bilsinler kadin almis tum yukü..madem sen evde yokmusun gibi davraniyor..sende ona onun hayatinda yokmusun gibi davran.nasil mi.onu hic umursamayarak,eve iki ekmek mi aliyorsun,bir ekmek alarak,karni doysun diye yemek mi yapiyosun,sadece kendine yapip yiyerek..onun ihtiyaclarini karsilamayarak,onun alisverisini yapmayarak..daha baskada onun icin ne yapiyorsan artik onlari yapmayarak cezalandir bakalim akli basina geliyor mu sorumsuz kocanin..
Dediklerinizi yapacağım çok haklısınız. Bu arada çok ütü yapmıyorum şimdi Allah var yapıyorum diyerek yalan söylemeyeyim.

Ayrica ailen 3 gun uzulur sanabdeatek olur gecer. Ama boyle bir hayat yasadigini bilseler daha cok kahrolurlar

Bosanin ya da bosanmayin demem ama bir erkek ,karısi çalışacak emir altına giremem diyecek kahvaltisini dışarda yapacak gezmesinden tozmasından ödün vermeyecek yok öyle bir dünya agam paşam durumları kusura bakmayın da esiniz tam bir ergen insan karısı çalışırken evde nasıl fosur fosur keyif yapar ya seven adam Kıyamaz ki...
Değil mi seven kıyamaz. Demek ki ben hiç sevilmedim

Canim benim insanlar evlenir borc olur harc olur hastalik olur dert olur. Kari koca birbirinize derman olursunuz. Ama senin esin seni resmen kullaniyor. Issizlikte bir yere kadar. Kocan işsizse sana maneviyatta destek olur. Ama buda yok ustune senden evdede hizmet bekliyor. Senin yapacagin belli once biraz cesaret gerekiyor. Ciddi bir konusma yaptinmi bosanmakla ilgili falan ? Ya toparlanir yada butun cirkefligini gosterir sana. Allahtan cocugun yok.
yaptım düzeleceğim kıymetini bilemedim sana hoyratça davrandım ama yapmayacağım artık dedi aradan 2 gün geçti ve yine aynı

Siz yeni anlamıssınız ama eşiniz sizi en basından beri kullanmış.boşanın deyıp vebalini tasıyamam ama bu adam bukadar tavızden sonra duzelirmi? Hayır

Dediklerinizi yapacağım çok haklısınız. Bu arada çok ütü yapmıyorum şimdi Allah var yapıyorum diyerek yalan söylemeyeyim.

Bir de utu yapsaydin.
Allah akil fikir ve cesaret versin sana.
Bizim yapabilecegimiz bir sey yok.
Baska erkek mi kalmadi dunya da?
Esinden iyisini kesin bulursun.
Kesin daha iyisi cikar karsina.

Erkek calisip evine bakmakla gorevlidir fakat kadin ev isi yaomak zorubda deikdir sadece esine gosterdigi mukafattir.... Allahin istedgi bu canim hic birseye mecbur deilsin eve bakmakla sorumli olan esin ve boyle bir adam benim gozumde asla adam deildir aslada boyle bi adamla evli kalmam koca dedigin sirtini guvenerek dayayacagin gozun kapali hayatini teslim ettigin kisidir ikinizde çalısabiz sorub yok ama esin calismiyosa sen ne ediceksin bu kocayi yaa emir altina girememek ne demek disarda yemek ne demek adam deil o adam asla da adam olamaz

merhaba, burda bir sıkıntımı sizlerle paylaşarak fikir almak istedim. EŞimle 3 yıldır beraberiz 2.5 senedir de evliyiz. Eşime öyle aşıktım ki; beni kendisine bağlamak için geliştirdiği stratejileri o dönemde anlayamadım. Ufacık bir sebepten tartışma ortamı yaratır sonra bei gitmekle tehdit ederdi tabi ben kapıları kilitler anahtarlrı saklardım sırf o evden gitmesin diye haklı bile olsam özürler diler ağlardım. Bu böyle uzunca bir üsüre devam etti. Tanıştığımız günden beri işsizdi hep ben çalıştım ve hiç birşeyi esirgemedim ondan hiç bir sorumluluğunu yerine getirmedi halen de getirmiyor. Tüm faturalar, kira ve bilumum kişisel ihtiyaçlarımızı hep ben karşıladım. Kendi ihtiyaçlarımı öteledim önceliği hep ona verdim. Bazen ihtiyacı olduğundan bazense sadece gönlü olsun morali yerine geldin diye istediği herşeyi yaptım tamam dedim. Ancak artık öyle bir döneme geldim ki kendimi adeta kullanılmış gibi hisseder oldum. Bu da bende bir takım değişiklikler meydana getirdi. Her yaptığımın altında bir şey aradı. Mesela arkadaşıma gidiyorum dedim beni telefonla izlediği halde nerede olduğumu gördüğü halde sen kimleydin nereye gittin yalan söylüyorsun diye döndüğümde tartıştı küstü bana. Her küsmenin ardından içimden yavaş yavaş bir şeyler de koptu gitti. Her tartışmada küfür etti, hakaret etti, kişiliğime ağır söylemlerde bulundu bugün geldiğim noktada en ufacık sen şöylesin böylesin sözüne tahammül edemez hale geldim. Normalde güler yüzlü dışarıdan bakan çok eğlenceli olduğunu düşünür ama benim içime dert soktu resmen. Artık ben de ona cevap verir oldum. Asla küfürüm hakaretim yok olmazda ondan sadece bu huyundan vazgeçmesini istedim beni sen bu hale getiriyorsun dedi. Sen düzelmiyorsun çocuksun, ergensin, beyinsiz,gerizekalısın, bomboş bir insansın diyor ve bunu her kavgada dile getiriyor. Öyle çok üzülüyorum ki; ona artık bir işe girmesi gerektiğini sadece benim çalışmamla yetişemediğimi söylediğimde bakıyorum arıyorum. Başkasının emri altına giremem ne iş yapıcam diyor fikir sunduğumda kabul etmiyor her gün arkadaşlarıyla geziyor, dışarıda yiyor içiyor. ben ufacık şeylerin hesabını yapmak zorundayken onun her sabah kahvaltısını dahi dışarıda yapıyor olması bile rahatsız ediyor beni. İşten yorgun argın geliyorum keşke bana yardım etsen bi çorba yapsan dediğimde senin işin ne sen ne yapacaksın o zaman diyor. Her gün çamaşır yıkıyor dağ gibi ütü birikmiş durumda sırf sinirimden yapmıyorum yaklaşık 2 ay oldu. Çıldırmak üzereyim 3 senedir tüm maddi yük üzerimde hiç desteğimiz yok. eşim çalışmıyor çalışmak ta istemiyor kanaatimce. Benden her yaptığını onaylamamı, hiçbir şeyin nedenini sormamamı istiyor. Bu mümkün mü? ben hatalı mı davranıyorum? Benimle belki 100 defa konuşma yapmıştır. Konuşmalar aramızı düzeltmek için yapılmış konuşmalardı anacak içeriği sadece beni suçlayıcı yıpratıcı incitici sözler doluydu. Hakaretinden küfürden bıktım. Düzelmeme fırsat vermiyorsun bu şekilde kötü konuştuğun sürece düzelemem diyorum beni sen bu hale getiriyorsun diyor. Yani hep bi kısır döngü bıktım hayatımdan, ilişkimden, herşeyden. Çok uzun yazdım farkındayım okuyarak zahmet eden arkadaşlara çok teşekkür ederim nolur bana bir öneri de bulunun.
Sorumsuz adam. Paşa torunu muymuş ne demek başkasının emri altına giremem. Eşini başkasının emri altına sokmayı biliyor ama. Ne demek yemek yapmak senin görevin ? Ne demek işsiz bi adamın dışarıda arkadaşlarıyla kahvaltı yapması? Bizim burada işsiz adamlar utancından başını kaldıramaz. Size tavsiyem annenizin evine dönün. Boşanın demiyorum ama yapın bunu. Parasiz pulsuz kalsın da nasıl ayaklariniza kapanıyor

Kendini fazlasiyla kullandirtmissin ohh ne ala sen calis kira ver fatura ode evin masrafini karsila beyfendi dusarlarda yemek yesin buna bi dur demenin zamani gelmis:stop:olmaz biyle erkek dedigin sorumluluk sahibi olycak bu ne boyle sana soyleyim bu adam degismez degismesini bekleme ya boyle surup gidicek yada mahkeme yolu

YErinde olsam kırk kere boşanmıştım. Yarın kalk, hemen avukata git, yaz dilekçeni, boşan şu pislikten. Canına kastın mı var?

Esine bakmak zorunda degilsin ,hani hasta olur, sakat olur tabiki bakarsin ama adam keyfine yiyip icip gezicek birde sen eve gelince herseyi senden bekliycek ohh ne ala memleket.Yok kuzum bu boyle gitmez sende belli sabrinin sonuna gelmissin tavrini net koy adam gibi is bulup calissin.Bir kadin evini gecindirmekle yukumlu degil.Seninki bide uste cikiyor ,hakaretler ,asagilamalar ,bence esin sana karsi komplexe girmis,kendi acizliginin farkinda ve bunu ortbas etmeye calisiyor.
Daha fazla kendini boyle ezdirme derim,onune secenekleri koy ya bu ya bu isine gelmezse seni kaybedecegini anlasin.Zaten senin gibisini zor bulur konuyu ilk okuyunca bende saka zannettim.O derece yani.

Ya havle veya kuvvetee..
Ben hayatimda bir cok sorun yasadim ama bole asalak yapili bir evlilik gormedim
Kardesim sen erkek kocan ise af buyur kadin olmus yani
Evlilik esittir eyv da adam yatamaz yatmamali hic bir kadin calismak zorunda deildir he bence calismalimidir evet ama calismak istemiyorum cocuklarimin basinda durucam dese kimse git calis diye zorlayamaz ama bir erkek evine ne olursa olsun bakmak zorunda...
Yav ne oluyoruz devir tersinemi dondu bunca konu okudum hic bu kadar sinirlendimi hatirlamiyorum sana yazik deilmi wilene yazik deilmi kardesim kendine iskence yapmaya cok mu meraklisin birde ariyorsun arayi bulmak icin
Ayril kesi likle ayril kendine bakabiilecek durumdayken yaninda bir asalak hayatini zehir zikkim edicene
Kendinebasina hur yasarsin daha iyi hic degilse sana her seyde asalayan kufur eden birisi olupta basini aritmaz

Siz ona degil o size muhtac, buyüzden ayrilamiyorum demeyin... Simdiye kadar elinizden geleni yapmissiniz... Bosanin kral gibi yasayin, zaten tüm yük sizin üstünüzdemis, bari tek kendinize harcarsiniz paranizi... Bi iyi niyet görsem tamam diycem ama yok, bosuna cabaliyorsunuz... Bikere gurur yok esinizde, adam olsunda evini gecindirsin... Cekmeyin bosa, bu sizin hayatiniz, karsilikli fedakarliklar olmazsa olmaz, zorlamayin...:KK14:

Son düzenleme:
Back