Merhaba, çok uzun zamandır yazamadım. Eşimle boşandık ancak sonrasında ağladı sızladı yalvardı yakardı bir ton söz verdi ile girdi haftasonu izin yapmaksızın çalıştı ve bu 3 ay sürdü. Bu süreçte görüştüm onunla annemler asla müsade etmiyoruz dedikleri halde. Onun ailesi çok arkamda durdu, beni tekrar istemeye geldiler bu süre zarfında bana önceden çektirmiş olduğu kredileri maaşını elinden alarak 3 ay ödedim. Gerçekten değişmiş gibiydi. Babam asla mutlu etmez seni ama sen ille istiyorum diyorsan yaşa ve gör dedi nişan taktık :) değişip değişmediğini görmek için zaman kazanmak istedim ayrı evlerde yaşadık. 11 sene önce üni. Yi kazanmış ama ailesi göndermemiş af çıkmıştı torba yasadan faydalandı okula başladı arada gitti geldi. Ailesi araba aldı ona, para göndermeye başladı. Siniri devam etti hakaretleri de ve artık bende ona hakaret eder hale geldim. Ailesi sizi destek olacağız kiranızı ödeyeceğiz dedi. Bdnim ailemde okulu bitene kadar destek olacaktı ama bu benşm zoruma gitti ve Temmuz a tekrar nikah günü almıştık ki annesiyle konuştum çok zor günler geçirdim kaygılarım var dedim aramızda kalsın dedim herkese söyledi. Eşim küstü bana senle konuştuk ama arkamda durmadın dedi beni rezil ettin insanlara fursat verdin maddi sıkıntımız yoktu tek sıkıntı sensin dedi. Nikah Martta olacaktı ama okulu Yurt dışındaydı şimdi git gel zır olacak ben orda kalsam 2. Dönem daha dopru olur dedi ailesini ikna ettim nikahı Temmuza erteledik ve gitti. Gittiğinde mesaj attım evlenmek istemiyorum diye 1 ay aramadı açmadı tekefonlarımı babamda aradı babasını bu iş bitti oğlunuz işsiz, kariyeri yok hiçbşrşeyi yok bir dd kızımı bu kadar üzüyor dedi ve nişanı bozdu. Ben eşimi tekrar aradım artık beni istemediğini benim herşeyi tükettiğimi benimle o topun altına bir daha girmek istemediğini söyledi