How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Evliliğim bitiyor :((

İşsiz adamla evlenirken hiç bir yakının dur demedi mi sana yahu!

Tembel herife bakıyorsun, yedirip içirip üstüne küfür işitiyorsun.

Bu hayata katlanmak için kafayı yemiş olmalısın arkadaşım kusura bakma.
Sana yapıcı bir yorum yapamayacağım.

Bir tane artısı varsa onu yaz bari herifi bitten değersiz görüyorum da şuan.

merhaba, burda bir sıkıntımı sizlerle paylaşarak fikir almak istedim. EŞimle 3 yıldır beraberiz 2.5 senedir de evliyiz. Eşime öyle aşıktım ki; beni kendisine bağlamak için geliştirdiği stratejileri o dönemde anlayamadım. Ufacık bir sebepten tartışma ortamı yaratır sonra bei gitmekle tehdit ederdi tabi ben kapıları kilitler anahtarlrı saklardım sırf o evden gitmesin diye haklı bile olsam özürler diler ağlardım. Bu böyle uzunca bir üsüre devam etti. Tanıştığımız günden beri işsizdi hep ben çalıştım ve hiç birşeyi esirgemedim ondan hiç bir sorumluluğunu yerine getirmedi halen de getirmiyor. Tüm faturalar, kira ve bilumum kişisel ihtiyaçlarımızı hep ben karşıladım. Kendi ihtiyaçlarımı öteledim önceliği hep ona verdim. Bazen ihtiyacı olduğundan bazense sadece gönlü olsun morali yerine geldin diye istediği herşeyi yaptım tamam dedim. Ancak artık öyle bir döneme geldim ki kendimi adeta kullanılmış gibi hisseder oldum. Bu da bende bir takım değişiklikler meydana getirdi. Her yaptığımın altında bir şey aradı. Mesela arkadaşıma gidiyorum dedim beni telefonla izlediği halde nerede olduğumu gördüğü halde sen kimleydin nereye gittin yalan söylüyorsun diye döndüğümde tartıştı küstü bana. Her küsmenin ardından içimden yavaş yavaş bir şeyler de koptu gitti. Her tartışmada küfür etti, hakaret etti, kişiliğime ağır söylemlerde bulundu bugün geldiğim noktada en ufacık sen şöylesin böylesin sözüne tahammül edemez hale geldim. Normalde güler yüzlü dışarıdan bakan çok eğlenceli olduğunu düşünür ama benim içime dert soktu resmen. Artık ben de ona cevap verir oldum. Asla küfürüm hakaretim yok olmazda ondan sadece bu huyundan vazgeçmesini istedim beni sen bu hale getiriyorsun dedi. Sen düzelmiyorsun çocuksun, ergensin, beyinsiz,gerizekalısın, bomboş bir insansın diyor ve bunu her kavgada dile getiriyor. Öyle çok üzülüyorum ki; ona artık bir işe girmesi gerektiğini sadece benim çalışmamla yetişemediğimi söylediğimde bakıyorum arıyorum. Başkasının emri altına giremem ne iş yapıcam diyor fikir sunduğumda kabul etmiyor her gün arkadaşlarıyla geziyor, dışarıda yiyor içiyor. ben ufacık şeylerin hesabını yapmak zorundayken onun her sabah kahvaltısını dahi dışarıda yapıyor olması bile rahatsız ediyor beni. İşten yorgun argın geliyorum keşke bana yardım etsen bi çorba yapsan dediğimde senin işin ne sen ne yapacaksın o zaman diyor. Her gün çamaşır yıkıyor dağ gibi ütü birikmiş durumda sırf sinirimden yapmıyorum yaklaşık 2 ay oldu. Çıldırmak üzereyim 3 senedir tüm maddi yük üzerimde hiç desteğimiz yok. eşim çalışmıyor çalışmak ta istemiyor kanaatimce. Benden her yaptığını onaylamamı, hiçbir şeyin nedenini sormamamı istiyor. Bu mümkün mü? ben hatalı mı davranıyorum? Benimle belki 100 defa konuşma yapmıştır. Konuşmalar aramızı düzeltmek için yapılmış konuşmalardı anacak içeriği sadece beni suçlayıcı yıpratıcı incitici sözler doluydu. Hakaretinden küfürden bıktım. Düzelmeme fırsat vermiyorsun bu şekilde kötü konuştuğun sürece düzelemem diyorum beni sen bu hale getiriyorsun diyor. Yani hep bi kısır döngü bıktım hayatımdan, ilişkimden, herşeyden. Çok uzun yazdım farkındayım okuyarak zahmet eden arkadaşlara çok teşekkür ederim nolur bana bir öneri de bulunun.
:KK57::KK57::KK57: çok bile dayanmissin bu zamana kadar...

İşsiz adamla evlenirken hiç bir yakının dur demedi mi sana yahu!

Tembel herife bakıyorsun, yedirip içirip üstüne küfür işitiyorsun.

Bu hayata katlanmak için kafayı yemiş olmalısın arkadaşım kusura bakma.
Sana yapıcı bir yorum yapamayacağım.

Bir tane artısı varsa onu yaz bari herifi bitten değersiz görüyorum da şuan.
Aileme eşimin işinin olmadığını söylemdim hoş işi vardı zaten küçülmeye gidiyorlardı kısa sure sonra battı. Tası sıksam suyunu cıkarırım dedi inandım aileme bu durumu hiç söylemdim

Eşim dun mesaj atmıstı bana yarın (bugun)istedığın arkadasınla istediğin programı yapabilirsin ben keyifsizim diye cvp vermemiştim. Bugun yarım gun diye biliyorduk tam gun olunca biz de tam çalıştık saat 16:30 da ofisin ust katındaki cafe de bir yılbaşı yemeği yedik ofis olarak bu arada beni ofis telinden aramış asagıdaydı acamadım haliyle kendi telimden nerdesin internetin neden çekmiyor diye msj attı. Ofiste olduğumu ve durumu söyledim bana yazdığı "seni ara sebebim akşam için program yapıyorsan yalana dolana entrika cevirmene gerek yok söylemen yeter" nasıl zoruma gitti anlatamam ne kadar dogru bir karar verdiğimi bir kere daha anladım

Canım o adam boşanmak istemeyecektir senin söylediğin herşeyi yalanlar kabul etmez bu durumda hakim çok zor bosar sizi... Mesajlarini kufurlerini avukatına ver elinde delillerin olsun 3 senedir çalışmadığını belirt belgelerin olsun yoksa cok zor canım o adam başına bela olur zor kurtulursun.. Benim kuzenim 3 yıldır bosanamiyor kocası herşeyi yalanlıyor kabul etmiyor sorunumuz yok diyor eşim keyfi boşanmak istiyor diyor hakim 3 yıldır mahkemeyi kapatıyor kuzenim her yil tekrar dilekçe verip mahkeme açıyor.. Canim aklında bulunsun mutlaka belgelerin olsun ispatlamak için

Canım o adam boşanmak istemeyecektir senin söylediğin herşeyi yalanlar kabul etmez bu durumda hakim çok zor bosar sizi... Mesajlarini kufurlerini avukatına ver elinde delillerin olsun 3 senedir çalışmadığını belirt belgelerin olsun yoksa cok zor canım o adam başına bela olur zor kurtulursun.. Benim kuzenim 3 yıldır bosanamiyor kocası herşeyi yalanlıyor kabul etmiyor sorunumuz yok diyor eşim keyfi boşanmak istiyor diyor hakim 3 yıldır mahkemeyi kapatıyor kuzenim her yil tekrar dilekçe verip mahkeme açıyor.. Canim aklında bulunsun mutlaka belgelerin olsun ispatlamak için
Belgem var sahidim de var Allah kuzeninize de yardım etsin bana da inş.

Eşinizin konuşup anlaşma, sorunları çözme yöntemi bu ifadelerse...
Damarına basıldığında sizi nasıl aşağılayabileceğini düşünmek bile istemiyorum. :KK43:
Damarına basıldığında ne insanlığım ne kadınlığım ne temizliğim ne diplomam ne yalancılığım ne seytanlığım gerızekalılığım hiçbirseyden anlamayan cahilliğim aklınıza gelebilecek tum kötü sözler ve kufur hiçbir sey kalmıyor. Aglıyorum haliyle bu evde aglamayacaksın yalandan timsah göz yasları bunlar bem inanmıyorum benim zekama hakaret edıyorsun böyle davranarak sen beni kandırabilecegini mi sanıyorsun diyordu bu sırada da kafama vurmuşluğu beni sarsmışlığı da var ban de ona vurdum tabi onzuna sırtına goğsüne işte böyle seviyesiz daygısız bir evlilik

Eksik biliyorsunuz. Bir taraf dava açar ve o dava dediğiniz gibi reddedilirse, dava açan taraf 3 yıl dava açamaz. Tekrar boşanma davası açmak için 3 yıl beklemesi gerekir.

Konu sahibi eşinin çalışmadığını SSK'dan ve batan işyerinin belgelerinden ispat eder zaten. Çok rahat boşanır, sorun yaşamaz.

Kafana vurmasi sarsmasi fiziksel siddet. Bir avukata gitmelisin. Bir de uzaklastirma karari cikarman senin yararina olacaktir.

Avukatin anlasmali bosanmaya ikna edebilir. Ortak edindiginiz mulk yoksa anlasmali bosanabilirsiniz. Anlasmali bosanma hemen bitiyor 5 dakikada.

ayrica evi terk etmissin neden hala bisey yokmus gibi mesaj atiyor nereye gider gidersin ona ne boyle cevap vermeye devam edersen daha cok yipratir seni

:KK43: peki neden benden önce giderdi dersiniz? eşim bana öyle bir şey yükledi ki sanki ben hiç bir işi beceremeyen iki lafı bir araya getiremeyen biriymişim gibi özgüvenimi yerle bir etti. bu soruyu da o yüzden soruyorum size ben gerçekten de öyle bir insan mıyım acaba?

Bence sen çok mantıklı bir kadınsın doğru kararı verdin adam seni bildiğin sömürüyor çok boş bir adam bu adamla daha fazla kalırsan kafayı yersin hayret bir şey madem çok değerli gitsin kendine başka enayi bulsun ERKEKSE gitsin çalışsın kadın parası yemesin :KK20: sen kendi adına en doğru kararı verdin kendini sömürtme hayattan bezdirmiş seni anası mısın baban seni elalemin adamına bak diye mi okuttu ,hatta yaptığımız nokta kör olmak sana acımayana sen hiç acıma uzak dur kendi iyiliğin için inş. şu heriften kurtulursun ayyy çok sinir oldum orda olsam adamı yollardım bu ne yaaa:KK62::KK62::KK62:

3 sene nasıl bir sabırla katlandınız bu adama?
Kusura bakmayın ama çalışmayan ve çalışmaya niyeti olmayan asaklı tipli erkeklerden daha itici bir canlı tipi yok.
Çalışkan adam çorap satar, üç kuruş kazanır yine de boş durmaz.
Köle misiniz Allah aşkına?

Eksik biliyorsunuz. Bir taraf dava açar ve o dava dediğiniz gibi reddedilirse, dava açan taraf 3 yıl dava açamaz. Tekrar boşanma davası açmak için 3 yıl beklemesi gerekir.

Konu sahibi eşinin çalışmadığını SSK'dan ve batan işyerinin belgelerinden ispat eder zaten. Çok rahat boşanır, sorun yaşamaz.

Olabilir canım kuzenim yakınımızda olduğu için ondan biliyorum iki kere dava açtı ve her ıkisindede kocası boşanmak istemediğini söyledi kuzeniminde elinde bir belgesi yoktu hakim ispat olması lazım diyip bosamadi ve davayı ikisindede kapattı yani 3 sene içinde 2 kez dava açtı ben biliyorum hatta şahitlige yazdirmisti beni ama hakim sahitligimizi göz önünde bulundurmadi vs. Sizi boşamam için 3 sene ayrı yasamaniz lazim ve bunu belgelerle ispat etmen lazim dedi hakim..

Eşiniz suan sizin gittiginize inanmıyor. Bu durumun ciddiyetini anladığında sizin pesinizden çok koşacak tutamayacgi sözler verecek sizi ikna etmek için herşeyi yapacak. Siz aslinda cok zeki bi kadinsiniz.ama aşk boyle bir sey iste ve.karsinizda gercekten cok zeki bi insan var lutfen sizi etkilemesine izin vermeyin. Neden onun karsisinda ezileceksiniz ki güçlu bi kadinsiniz ve hayat sizin neden baskasi kullansin sizin hayatinizi umarim mutlu olursunuz

Olabilir canım kuzenim yakınımızda olduğu için ondan biliyorum iki kere dava açtı ve her ıkisindede kocası boşanmak istemediğini söyledi kuzeniminde elinde bir belgesi yoktu hakim ispat olması lazım diyip bosamadi ve davayı ikisindede kapattı yani 3 sene içinde 2 kez dava açtı ben biliyorum hatta şahitlige yazdirmisti beni ama hakim sahitligimizi göz önünde bulundurmadi vs. Sizi boşamam için 3 sene ayrı yasamaniz lazim ve bunu belgelerle ispat etmen lazim dedi hakim..

Bana bu bilgiyi avukat verdi. Hatta dedi ki, dava reddedilirse, dava açan taraf 3 yıl dava açamaz. Ancak karşı taraf açabilir dedi. Belki eksik bilgi vermiştir, bilemiyorum.

ben hatalı mı davranıyorum demişsiniz evet bu adama böyle davranarak hata yapıyorsunuz. maddi yükü üzerinize almamalıydınız. alışmış sizi enayi yerine koymuş. 5 kuruş koklatmayın bence.

Back