- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 133
Ben sizin kadar güçlü değilim... şuan 15 yaşındaki kız çocuğu gibi oturup ağlıyorum....
Esiniz sabah gidip aksam geliyorsa bu kadar korkmaniza gerek yok.evde ugraslar yapin halk egitim kurslarina gidin calisin..boyle boyle bi yere kadar cogumiz gurbetteyiz..Merhaba kızlar, henüz 7 aylık evliyim... evlilik stresi düğün telaşı derken herşeyde stres yaptım.... sonra kaynana kavgası derken 3 ay eşimle ayrı kaldık ailemin yanına geldim.... sonra eşimle oturup konuştuk aramız düzeldi.. herşey güzel gidiyordu.. şimdide anksiyete-panikatak-depresyon 3 lüsü nüks etti... evde yalnız kalamadığım için ataklar daha da fazlalaştı.. eşim istersen biraz ailenin yanına kal dedi.. aileme 6 saat uzaklıkta bir şehirde yaşıyorum... evlendiğim şehirde hiç kimsemiz yok bir tane arkadasım bile yok... şuan 3 haftadır annemlerdeyim... ama hala evlendiğim şehire gitme korkusu sardı beni.. ya evde yalnız atak geçirirsem korkusu sardı. Özellikle regl yaklaşırken öyle kötü oluyorum ki anksiyeten telaşım tavan yapıyor.... allahtan eşim anlayışlı biri beni anlayabiliyor.. ama bu halimize çok üzülüyorum.. off offf..... ailenizden uzakta başka şehire evlenen kızlar nasıl alıştınız? Kaç ayda alıştınız ??? Çok zormuş gurbete gitmek anneden babadan ayrılmak ama bir şekilde alışmam lazım bunu biliyorum.. çünkü benim kurulu düzenim sevdiğim adam o şehirde... ama işte alışamadım o şehire..( arkadaslar kelime hatası olduysa özürdilerim.. şuan gerçekten çok stresliyim)
Benim durumumu yazmışsin aynen. Bende de sosyal fobi var anksiyete ye ek. Sevdiğim kişinin gözlerine bile bakamıyorum . O derece arttı artıkDestek aldım psikiyatriye gittim... ilaçlarımın dozunu yükseltti.. antidepresanlar bilirsiniz ki doz arttırımında çokça vucutları zorluyor... haklısın ailemin yanında kaldıkça düzelemem... ama orda da hergün ağlamaktan gözümde yaş kalmadı... baştan bu duruma eşim anlam veremiyordu... ama o da anladı artık anlayışlı davranıyor...
Ben evliyim canım bi de düşün... allah düşmanımın başına vermesin böyle birşeyyyBenim durumumu yazmışsin aynen. Bende de sosyal fobi var anksiyete ye ek. Sevdiğim kişinin gözlerine bile bakamıyorum . O derece arttı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?