• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin sevgiliyken bana söylediği yalanları öğrendim.

umarım aranızdaki pürüzler zamanla hallolur canım..
koca bir hayatını emanet ettiğin insan karşındaki, haliyle insan rencide olur böyle bir durum karşısında..
eğer gönlünü almaya çalışıp kendisini affettirme çabası içerisine girerse, yardım almanızı da öneririm..
neden bu yollara başvurduğunu çözmek gerekir.. karşındaki eşin ve onun her söylediğine şüpheyle bakmak çok rahatsız edici(doğrumu söylüyor yalan mı diye..))

Merhaba durumunuzu okudum, Allah sabır versin. Güvendiğiniz insanın sizi hayal kırıklığına uğratması zor bir durum. Arkadaşlarında olupta sizde olmayan ne varmış anlamadım. Acaba eşiniz için arkadaşlarının ne düşündüğümü yoksa onlarla geçirdiği vakit mi önemli? Belki onlardan kopamadığı için kılıbık bahanesini uyduruyordur. Oturup konuşun diycem ama onu da yapmışsınız. Eşiniz sizi kaybetmekten korkan biri sanırım sadece bu olaydaki tepkinizi anlayamıycak kadar anlayışsız. Boşanma davası açın desem böyle bir durum için yuvanızı yıkmak ne kadar doğru bilemem, bunun kararını vericek olan kişi sizsiniz. Bence şansınızı deneyin tekrar konuşun bir süre kendi haline bırakın, siz de kendinize zaman ayırın. Çalışmıyorum demişsiniz sebebini bilmiyorum ama en azından bir işe girebilirsiniz. Baktınız hayatınız yolunda gitmiyor o zaman kararınızı verirsiniz. Birçok evlilik zor zamanlardan geçiyor, aldatılanlar oluyor affediyor. Güven kazanmak zor farkındayım ama en azından çabalarsanız ilerde denememiştim demezsiniz.

çok tşk ederimyorumun için.
ben buraya boşanayım boşanmıyım diye konu açmamıştım
nasıl böyle şeyleri yaşayanlar olmuştur belki,
affedebilirmiyim nasıl tekrar güvenebilirmiyim diye sizden fikir almak için açtım.
boşanmak yoktu zaten aklımda.
ama tekrar güvenebilecekmiyim.
kendisi çabalasın diye düşünüyorum bende artık zaten
bırakıcam zamana bu güven tekrar kurulabilirmi görücem.tekrar kurabilicekmi bilmiyorum ama denicem dediğiniz gibi, zamana ve allaha bırakıcam, yaşayarak öğrenicem onuda napayım.
ama çabalamazsa bi kez daha öğrenirsem hatta evlendikten sonra söylediği bir yalanı öğrenirsem o zaman zaten konuşmaya bile değmicektir.

Son düzenleme:
umarım aranızdaki pürüzler zamanla hallolur canım..
koca bir hayatını emanet ettiğin insan karşındaki, haliyle insan rencide olur böyle bir durum karşısında..
eğer gönlünü almaya çalışıp kendisini affettirme çabası içerisine girerse, yardım almanızı da öneririm..
neden bu yollara başvurduğunu çözmek gerekir.. karşındaki eşin ve onun her söylediğine şüpheyle bakmak çok rahatsız edici(doğrumu söylüyor yalan mı diye..))

çok teşekkür ederim
evet aynen öyle rencide olmuş gibi hissediyorum beni çok iyi anlamışsınız.
çok teşekkür ederim sana ve diğer arkadaşlarıma hepinize çok teşekkür ederim.
allahta sizin dertlerinizin yardımcısı olsun.

Aldatma yalan bunlar en başından varmış bile bile
göz yummuşsun gene yum eğer evliliğini sürdürmek istiyorsan.
Bu saatten sonra yok demişin karşı çıkmışın anlamsız çünkü.

çok teşekkür ederim
evet aynen öyle rencide olmuş gibi hissediyorum beni çok iyi anlamışsınız.
çok teşekkür ederim sana ve diğer arkadaşlarıma hepinize çok teşekkür ederim.
allahta sizin dertlerinizin yardımcısı olsun.

Gerçekten sorununuza çok üzüldüm:5: İnsan bir çok yanlış yapabilir.Ama işin içine Yalan girdiği zaman herşey darmadağın oluyor.İlişki kanser oluyor.Tedavisi de gittikçe zorlaşıyor.Mikrop gittikçe vücuda yayılıyor.Yalan yalanı doğuruyor.Ve insan bir çok yanlışı da bundan dolayı yapıyor.En güzel insan boşuna dememiş "YALAN bütün kötülüklerin anasıdır" diye.Çok ciddi bir operasyon şart.Operasyon sırasında sizin ve eşinizin acı çekeceği muhakkak.Allah yardımcınız olsun.Dua edin..
Sevgilerimle.

çok tşk ederimyorumun için.
ben buraya boşanayım boşanmıyım diye konu açmamıştım
nasıl böyle şeyleri yaşayanlar olmuştur belki,
affedebilirmiyim nasıl tekrar güvenebilirmiyim diye sizden fikir almak için açtım.
boşanmak yoktu zaten aklımda.
ama tekrar güvenebilecekmiyim.
kendisi çabalasın diye düşünüyorum bende artık zaten
bırakıcam zamana bu güven tekrar kurulabilirmi görücem.tekrar kurabilicekmi bilmiyorum ama denicem dediğiniz gibi, zamana ve allaha bırakıcam, yaşayarak öğrenicem onuda napayım.
ama çabalamazsa bi kez daha öğrenirsem hatta evlendikten sonra söylediği bir yalanı öğrenirsem o zaman zaten konuşmaya bile değmicektir.

Rica ederim canım. Henüz 6 aylık evlisiniz ve bu kadar kısa sürede bu olayların yaşanması üzücü. Gerçi 6 ay değil 6 yıllık da evli olsanız değişen birşey yok.Yuva kolay kurulmuyor. Siz elinizden geleni yapında gerisine karışmayın. İnsanlar yaptıkları seçimleriyle kaderlerini şekillendiriyor. Güven meselesine gelince siz güvenmeyi istedikten sonra yapabilirsiniz. Çünkü şuan eşinizn yaptıklarına bu kadar üzülüyorsanız onu çok seviyor olmalısınız. Eşiniz eğer değişirse güveninizi de kazanmış olur.Dışardan bakınca mutlu dediğimiz insanlar aslında hangi olaylardan geçmiş oluyorda biz bilmiyoruz. O yüzden eşiniz umarım en kısa sürede sizi ne kadar üzdüğünün farkına varır ve hatasını telafi eder :)

Back