ben arkadaşları için bana yalan söylediğini öğrenmişim,ve bi kaç yalanıda.Dolayısıyla toparlanamıyorum biliyor.
ben ağlarken evde üzülürken o kılıbık olmama derdindeydi dün. hala arkadaş derdindeydi.
sen istesende gitmem sen üzülüyor ağlıyorsun şu an iyi değilsin demedi. Gece yalnız kalma demedi. Arkadaş derdindeydi, kendisine kılıbık dememelerinin derdindeydi.
dün bana sen istesende bırakmam seni gitmem, seni çok fena bir duruma getirdim geçmişte yalanlarımı öğrenmenle, vs vss kendisi birşeyleri tamir etme derdinde değilde arkadaş derdindeydi, gerçek bu değilmi şu anda?
ben ona, şurdada bana yalan söyledin değilmi dediğimde inkar ediyordu,yine yalan söylemeye üşenmiyordu. ısrar edince kabul etti hep.
Böylede pişkin bir insan.
ben onunla oturup konuşmak istemiyorum artık
dün ben evde ağlarken üzülürken, gece uyumamışım dogru dürüst biliyor, ama ertesi gün hala arkadaşlarıyla buluşma derdindeydi. Gerçek bu. Eğer o çabalasaydı görseydim, bu diğer yalanlarıda ortaya cıkınca çabalasaydı görseydim. Yok bu adam hiçbişey yapmaz, sadece ağlama numaraları yapar yine duygu sömürüsü. Beni çok düşünüyor halleri. Düşündüğü içinmi bunları öğrenince yıkılır demedide söyleyebildi zamanında.
Naparsa yapsın artık
o zaman yapman gereken tek bir şey kalmıyor mu en nihayetinde olacak olan?