• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin sevgiliyken bana söylediği yalanları öğrendim.

ben arkadaşları için bana yalan söylediğini öğrenmişim,ve bi kaç yalanıda.Dolayısıyla toparlanamıyorum biliyor.
ben ağlarken evde üzülürken o kılıbık olmama derdindeydi dün. hala arkadaş derdindeydi.
sen istesende gitmem sen üzülüyor ağlıyorsun şu an iyi değilsin demedi. Gece yalnız kalma demedi. Arkadaş derdindeydi, kendisine kılıbık dememelerinin derdindeydi.
dün bana sen istesende bırakmam seni gitmem, seni çok fena bir duruma getirdim geçmişte yalanlarımı öğrenmenle, vs vss kendisi birşeyleri tamir etme derdinde değilde arkadaş derdindeydi, gerçek bu değilmi şu anda?

ben ona, şurdada bana yalan söyledin değilmi dediğimde inkar ediyordu,yine yalan söylemeye üşenmiyordu. ısrar edince kabul etti hep.
Böylede pişkin bir insan.
ben onunla oturup konuşmak istemiyorum artık:(
dün ben evde ağlarken üzülürken, gece uyumamışım dogru dürüst biliyor, ama ertesi gün hala arkadaşlarıyla buluşma derdindeydi. Gerçek bu. Eğer o çabalasaydı görseydim, bu diğer yalanlarıda ortaya cıkınca çabalasaydı görseydim. Yok bu adam hiçbişey yapmaz, sadece ağlama numaraları yapar yine duygu sömürüsü. Beni çok düşünüyor halleri. Düşündüğü içinmi bunları öğrenince yıkılır demedide söyleyebildi zamanında.
Naparsa yapsın artık:(

o zaman yapman gereken tek bir şey kalmıyor mu en nihayetinde olacak olan?

annemde anlar bişey oldugunu yine, üzüldüler onlarda bazı sebeplerden zaten.

gidemiyorum orayada. ayrı kalsak ne değişir bilmiyorum ki.
zor bir durumdayım.
ama dediğim gibi dün sen bu haldeyken seni bırakmam deseydi diyebilseydi, bütün bunları sana unutturucam güvenini kazanıcam vs vss deseydi kalbimi gönlümü biraz almaya çalışsaydı. Bunun yerine duygu sömürüsü hallerinde. sanki o mağdur olmuş gibi. Pişmanlık yaşadığını gösteren mağdur hallerde oynuyor:(
Ondan öncede böyle yapıyordu şu kız mevzusundan sonra senden asla birşey gizlemicem vs dedi, ailesiyle konuşma olayında bana konuştum dedi ama konuşmamış. yani çok çelişkili haller bunlar. beni anlıyomusun:( çok zor durumdayım şu anda. Çok zor durumdayım ben:( Napıcamı bilmiyorum.

Sabah kalkıp canım diyemiyorum artık sarılmak bende isterim güzel bi kahvaltı yapayım vs. ama yok yapamıyorum hep ağlıyorum odamda:( çok kötü hissediyorum kendimi

Yalanın hiçbi açıklaması yok ki:( söylemiş işte zamanında. Şu yuzden söyledim desede içimin kırgınlığı geçmiyor:( napayım nasıl düzelteyim ben. Dün gerçekten yanımda olmak isteseydi, ki rızam olmadıgı halde gitmek istedi. O kadar zor zaman yaşadıgımı görüp kendisi konuşmak isteseydi güvenimi kazandırmak için benide götürebileceği zamanlarda gideceğni söyleseydi vsss vsss gece seni yalnız bırakmıcam sözümü tutcam deseydi, yada bilmiyorum nasıl geri kazanılabilirim ben nasıl toparlıycam:(

Yalanın hiçbi açıklaması yok ki:( söylemiş işte zamanında. Şu yuzden söyledim desede içimin kırgınlığı geçmiyor:( napayım nasıl düzelteyim ben. Dün gerçekten yanımda olmak isteseydi, ki rızam olmadıgı halde gitmek istedi. O kadar zor zaman yaşadıgımı görüp kendisi konuşmak isteseydi güvenimi kazandırmak için benide götürebileceği zamanlarda gideceğni söyleseydi vsss vsss gece seni yalnız bırakmıcam sözümü tutcam deseydi, yada bilmiyorum nasıl geri kazanılabilirim ben nasıl toparlıycam:(

biraz mantıksız ama aklıma ne geldi.. sende hiçbir şey yapma. kahvaltı yemek temizlik ilgi .. hiçbirşey yapma. soracak elbet sana nelşer oluyor diye. dökülürsün. eğer yinede umursamassa boşanmaktan başka yolun kalmıyor üzgünüm.:14: hayatını cehennem edeceğine. çalışıyor musun peki?

ben bi şans vermiştim ama bu diğer yalanlarını bilmiyorum.
bunları bilsem bunları söyleyebildiğini bilsem devam etmezdim.
kendimle çelişen birşey yaşıyorum.
allah kimseye yaşatmasın. kendimle çelişiyorum, iyi davransam açıklama yapsa tamam oldu bitti unutmaya çalışıp önüme bakayım desem, kendimle çelişiyorum e bundan sonra nasıl güveniceksin yine sana söylediği bişeye nasıl inanacaksın diyor içimden birşey. çelişkide kalıyorum:(

ben bi şans vermiştim ama bu diğer yalanlarını bilmiyorum.
bunları bilsem bunları söyleyebildiğini bilsem devam etmezdim.
kendimle çelişen birşey yaşıyorum.
allah kimseye yaşatmasın. kendimle çelişiyorum, iyi davransam açıklama yapsa tamam oldu bitti unutmaya çalışıp önüme bakayım desem, kendimle çelişiyorum e bundan sonra nasıl güveniceksin yine sana söylediği bişeye nasıl inanacaksın diyor içimden birşey. çelişkide kalıyorum:(

seni madem bu kadar yıkıp geçtiyse bu yalanlar. artık devam edemiyorum diyip kendi kendini yiyorsan eğer git bir avukata o zaman. eline celb geçtiği an peşinden nasılda koşacak. o noktada ister bir şans verirsin istersen bırakırsın. tek celsede biter bağlantınız. bir karar vermelisin ki ona göre birşeyler düşünesin planlarınız yapasın. bırakırım diyorsan o zaman hayatını nasıl devam ettireceğini düşün.

biraz mantıksız ama aklıma ne geldi.. sende hiçbir şey yapma. kahvaltı yemek temizlik ilgi .. hiçbirşey yapma. soracak elbet sana nelşer oluyor diye. dökülürsün. eğer yinede umursamassa boşanmaktan başka yolun kalmıyor üzgünüm.:14: hayatını cehennem edeceğine. çalışıyor musun peki?

biliyor zaten ne yaşadığımı nasıl bir durumda oldugumu, nasıl bilmez. konuştum. sadece o zamanlar nasıl yalanı bu kadar kolay söyleyebildiğini kabullenemiyorum. bunu hakedecek ne yapmıştım bunu kabullnemiyorum ben.Evlendikten sonra söylemedi belki dediğim gibi ama öncesi beni çelişkiye düşürüyor.

bazen yapıp bazen yapmıyorum evle ilgili işleri.onlar çok umrumda değil açıkcası, çalışmıyorum.
bilmiyorum içimi nasıl tazelicem.
konuşmak isterse o konuşsun,o çabalasın zerre kadar çaba göstermicem artık. bi kez yuttum ama ben bu diğer yalanları bilmiyordum.

evet arkadaşlarım baskı yapıyordu vs diyor buda bi açıklama olamaz, yalan bu kadar kolay söylenemez , ayrıca ben engellememiştimki o hafta ben arkadaşlarımla görüşücem sen gelme deseydi dürüst olsaydı o zaman örneğin yani. bende ona göre değeri azaltırdım. Adam haftalarca görüşmememize ragmen, ben kalkıp plan yaptıgımhalde reddedebiliyorsa bilip ona göre devam ederdim. Ama dürüstlük yapmamış bana.

Son düzenleme:
seni madem bu kadar yıkıp geçtiyse bu yalanlar. artık devam edemiyorum diyip kendi kendini yiyorsan eğer git bir avukata o zaman. eline celb geçtiği an peşinden nasılda koşacak. o noktada ister bir şans verirsin istersen bırakırsın. tek celsede biter bağlantınız. bir karar vermelisin ki ona göre birşeyler düşünesin planlarınız yapasın. bırakırım diyorsan o zaman hayatını nasıl devam ettireceğini düşün.

öyle kolay olmucak maalesef. Çabalıcak benim güvenimi tekrar kazanmak için çabalarsa çabalar, kendisine bırakıcam artık, bakalım napıyor. dün akşam arkadaşlarına daha çok kıymet verdi gitmek istedi akşam onlarla olmak istedi,ben evde üzülürken mesela. İlk hatasını yaptı .Çabalamazsa da kendisi bilir. ben yine boşanmam memnun olmadıgı şeyler de olursa gider kendi mahkemeye verir. Sürünür durur. Giderim ailemin yanına. yani o kadar kolay olamaz maalesef. Herkes bedelini ödicek.

Son düzenleme:
öyle kolay olmucak maalesef. Çabalıcak benim güvenimi tekrar kazanmak için çabalarsa çabalar, kendisine bırakıcam artık, bakalım napıyor. dün akşam arkadaşlarına daha çok kıymet verdi ben evde üzülürken mesela. İlk hatasını tekrar yaptı . ben yine boşanmam memnun olmadıgı şeylerden dolayıda gider kendi mahkemeye verir. Sürünür durur. Giderim ailemin yanına. yani o kadar kolay olamaz maalesef.Herkes bedelini ödicek.

o zaman sen bir çözüm ramıyorsun. son kez yazıyorum sana. bu iş böyle devam edecek.. daha beter olmassa tabi. sen kendini harap etmeye devam et bakalım. hayatta dava açmaz. hayatta çabalamaz. sana mutluluklar

Canım yaşadığın durum zor, sonuçta güven olmadan ilişkiyi sürdürmek ne kadar sağlıklı olabilir ki...

Benim takıldığım iki nokta var.

Birincisi bu adam yalanlarını kişisel olarak değil, tüm çevresini (o çevreye de hayret ettim) organize ederek yalan söylüyor olması.

Affınıza sığınarak söylüyorum ama eşiniz dürüst ve güvenilir bir adam değil. Aynı şekilde çevreside...

İkincisi; anladığım kadarıyla söyledikleri yalanlardan dolayıda pek bir rahat kendileri...

Anlayamıyorum, bir insan böyle bir saygısızlığı nasıl aynı yastığa baş koyduğu birine yapabilir.

Nasıl olur da hayatını birleştirdiği insanı başkalarının yanında el üstünde tutacakken yerin dibine sokabilir...

Ve halen aklım almıyor, arkadaşları nasıl bu iğrenç oyunun bir parçası olduğu gibi, onun sırtını sıvazlayarak cesaret verebilir...

Ben sizin bu durumu ailenizle paylamanız gerektiğini ve hatta mümkünse bir uzmanın görüşlerini almanızı tavsiye ediyorum.

Kararlarınızı ve seçimlerinizi o yönde yapmanızı uygun görüyorum.

Bu sizin tek başınıza ve tek taraflı çözebileceğiniz bir sorun değil; çünkü bu olay kişisel değil...

neyse sağolun arkadaşlar.
dediğim gibi zamana bırakıcam artık.
üzülmicem.
kendisi tamir ederse eder, bilmiyorum tamiri olursa ancak öyle olur.
ben kılımı kıpırdatmayı düşünmüyorum.
hadi bunlar evlenmeden önceydi, ama bundan sonra tek bir yalanını yakalarsam o zaman çok daha fena bedelini ödeyecektir zaten.
şu anda düşünmek istemiyorum artık.
Tek içime sindiremediğim bu kadar güvendiğim insan bana nasıl söyleyebildi yalan o zamanlarda da..
Tek kabullenemediğim bu.
Allahtan içime ferahlık istiyorum sadece.

öyle kolay olmucak maalesef. Çabalıcak benim güvenimi tekrar kazanmak için çabalarsa çabalar, kendisine bırakıcam artık, bakalım napıyor. dün akşam arkadaşlarına daha çok kıymet verdi gitmek istedi akşam onlarla olmak istedi,ben evde üzülürken mesela. İlk hatasını yaptı .Çabalamazsa da kendisi bilir. ben yine boşanmam memnun olmadıgı şeyler de olursa gider kendi mahkemeye verir. Sürünür durur. Giderim ailemin yanına. yani o kadar kolay olamaz maalesef. Herkes bedelini ödicek.

Canım "çabalamak"tan kastın nedir bilmiyorum ama; ne kadar düzeldiğini söylese bile ona tekrar güvenebilecek misin?

Onu süründürseniz ne olacak ki... Adam seni kaybetmekten,üzmekten,kırmaktan korkmamış ki zaten...

Nasıl bir garantisi olabilir ki bu hatalarını tekrarlamayacağına dair?

Söz konusu olan yalancı bir kişilik, üstelik çevreside buna el birliğiyle yardım ediyor.

Bilemiyorum; ben sizin yerinizde olsam sanıyorum daha farklı düşünürdüm...

Canım yaşadığın durum zor, sonuçta güven olmadan ilişkiyi sürdürmek ne kadar sağlıklı olabilir ki...

Benim takıldığım iki nokta var.

Birincisi bu adam yalanlarını kişisel olarak değil, tüm çevresini (o çevreye de hayret ettim) organize ederek yalan söylüyor olması.

Affınıza sığınarak söylüyorum ama eşiniz dürüst ve güvenilir bir adam değil. Aynı şekilde çevreside...

İkincisi; anladığım kadarıyla söyledikleri yalanlardan dolayıda pek bir rahat kendileri...

Anlayamıyorum, bir insan böyle bir saygısızlığı nasıl aynı yastığa baş koyduğu birine yapabilir.

Nasıl olur da hayatını birleştirdiği insanı başkalarının yanında el üstünde tutacakken yerin dibine sokabilir...

Ve halen aklım almıyor, arkadaşları nasıl bu iğrenç oyunun bir parçası olduğu gibi, onun sırtını sıvazlayarak cesaret verebilir...

Ben sizin bu durumu ailenizle paylamanız gerektiğini ve hatta mümkünse bir uzmanın görüşlerini almanızı tavsiye ediyorum.

Kararlarınızı ve seçimlerinizi o yönde yapmanızı uygun görüyorum.

Bu sizin tek başınıza ve tek taraflı çözebileceğiniz bir sorun değil; çünkü bu olay kişisel değil...

evet bunu evlenmeden önce 2-3 aylık sevgiliyken yapıyor. Bu hafifletirmi bilmiyorum, anlamaya çalışıyorum bazen.
o zamanda güzelbir ilişkimiz vardı.
İlerleyen zamanlarda bikaç yalan daha söylemiş.
Evlenmeden önce söylemiş.
Bu hafifletirmi bilmiyorum.
Dediğim gibi düşünmek istemiyorum artık.
ben bunu geç öğrendim evlendikten sonra böyle birşey yapsa konuşmuyor olurdum zaten bunu burda bile.
sadece tekrar bu önce yaptıklarına bir şans daha verebilirmiyim güvenebilirmiyim? derdim bu. Evlendikten sonra yapmadı belkide zaten, ama bu önceki yaptıklarını hafifletirmi? içimde aradıgım cevap bu.

Canım "çabalamak"tan kastın nedir bilmiyorum ama; ne kadar düzeldiğini söylese bile ona tekrar güvenebilecek misin?

Onu süründürseniz ne olacak ki... Adam seni kaybetmekten,üzmekten,kırmaktan korkmamış ki zaten...

Söz konusu olan yalancı bir kişilik, üstelik çevreside buna el birliğiyle yardım ediyor.

bilmiyorum ben de hiçbişey bilmiyorum.
Teşekkür ederim arkadaşlar.
ben çok yoruldum beyin olarak.
allah yardımcım olsun, o uyuyor içerde hala, umrunda değil sanırım ne varki evlenmeden önce bi kaç şey söylemişim cahiilik işte diyordur rahat uyuyordur.
ama ben niye öyle rahat olamıyorum?
bilmiyorum arkadaşlar dua edin allah yardımcım olsun

canım arkadaş beklemeyi tercih ediyor..şikayetçiyse eşi gideymiş dava açmaya:68: kendini yorma derim

sanırım yine farklı yönlere çekmişsiniz konuyu suwen arkadaşım.

benim canım yanacağı için onunda canın yansın uğraşsın diye söyledim onu eger öyle bir noktaya gelirsem. öyle kolay değil maalesef yuvamı yıkmak bu yuzden konu açtım buraya zaten. nasıl affedebilirmiyim nasıl hafiflerim diye düşünüp duruyorum, oyuzden paylaşmak istedim. eger öyle birşey boşanma vs olcaksada bedelini ödesin kolay olmasın diye söyledim onuda. canım yandıgı için böyle söyledim. ama siz sanırım farklı yerlere çekmeyi daha uygun buldunuz. kendi yorma yani zaten boşanmıcakmış yutacakmış mantıgıyla idrak etmeniz şaşırttı.Lütfen
uzatmayalım zaten bencede ,sizin yorumunuzu aldım zaten tşk de ettim, yormayın kendinizi suwen arkadaşım dediğiniz gibi.

herkese tşkrler ederim.

Son düzenleme:
sanırım yine farklı yönlere çekmişsiniz konuyu suwen arkadaşım.

benim canım yanacağı için onunda canın yansın uğraşsın diye söyledim onu eger öyle bir noktaya gelirsem. öyle kolay değil maalesef yuvamı yıkmak bu yuzden konu açtım buraya zaten. nasıl affedebilirmiyim nasıl hafiflerim diye düşünüp duruyorum, oyuzden paylaşmak istedim. eger öyle birşey boşanma vs olcaksada bedelini ödesin kolay olmasın diye söyledim onuda. canım yandıgı için böyle söyledim. ama siz sanırım farklı yerlere çekmeyi daha uygun buldunuz. kendi yorma yani zaten boşanmıcakmış yutacakmış matıgıyla idrak etmeniz şaşırttı.Lütfen
uzatmayalım zaten bencede ,sizin yorumunuzu aldım zaten tşk de ttim, yormayın kendinizi suwen arkadaşım dediğiniz gibi.

herkese tşkrler ederim.

yine derken?:44:herkes çözüm arıyor.. size de yardımcı olmaya çalışanlara terslenmeyin.

yine derken?:44:herkes çözüm arıyor.. size de yardımcı olmaya çalışanlara terslenmeyin.

ne yine? si arkadaşım anlamıyorum gerçekten terslediğimide nerden çıkardınız anlamıyorum ben hiçkimseyi terslemedim, anlamıyorum nasıl bir idrak etmedir bu. şu halde bile bana bu şekilde yüklenebiliyorsun ona şaşırdım açıkcası. kk da böyle şeyler gördüğüm konu açanlara hiçyoktan yüklenenleri gördüm o yuzden yine demişimdir, şahsiyetine yönelik değil.
sizi de terslemedim zaten.
açıklamamı yaptım sadece.
kusura bakmayın terslediysemde ne diyeyim bilmiyorum.
gideyim ben.
hoşçakalın

Son düzenleme:
Merhaba durumunuzu okudum, Allah sabır versin. Güvendiğiniz insanın sizi hayal kırıklığına uğratması zor bir durum. Arkadaşlarında olupta sizde olmayan ne varmış anlamadım. Acaba eşiniz için arkadaşlarının ne düşündüğümü yoksa onlarla geçirdiği vakit mi önemli? Belki onlardan kopamadığı için kılıbık bahanesini uyduruyordur. Oturup konuşun diycem ama onu da yapmışsınız. Eşiniz sizi kaybetmekten korkan biri sanırım sadece bu olaydaki tepkinizi anlayamıycak kadar anlayışsız. Boşanma davası açın desem böyle bir durum için yuvanızı yıkmak ne kadar doğru bilemem, bunun kararını vericek olan kişi sizsiniz. Bence şansınızı deneyin tekrar konuşun bir süre kendi haline bırakın, siz de kendinize zaman ayırın. Çalışmıyorum demişsiniz sebebini bilmiyorum ama en azından bir işe girebilirsiniz. Baktınız hayatınız yolunda gitmiyor o zaman kararınızı verirsiniz. Birçok evlilik zor zamanlardan geçiyor, aldatılanlar oluyor affediyor. Güven kazanmak zor farkındayım ama en azından çabalarsanız ilerde denememiştim demezsiniz.

Son düzenleme:
Back