• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin sevgiliyken bana söylediği yalanları öğrendim.

çok zor ve çok hazin bir durum maalesef. Ama yapılacak tek şey var canım evliliğinizden öncesini unutmak ve önünüze bakmak. Ancak bu şekilde sağlıklı yol alırsınız inşallah. Yalnız unutmuş gibi yapmayın gerçekten atın kafanızdan. Aklınıza geldiğinde yok sayın önemsemeyin geçmişi. önünüze bakın yoksa o girdap sizi içine çeker çıkamazsınız ordan. O yaşananların bir telafisi yok zamanı geri alamazsınız. Bundan sonraki hal ve tavırlarına bakın kontrolü elden bırakmayın. Sizinle girsin sosyal ortamlara sizsiz değil. Gerekirse 1 defa sabıkalı olduğunu hatırlatın ama kakınç yapmayın. Bir kaç günlük tavır alırsanız bu da yararlı olabilir ama uzatmayın büyütmeyin kendi içinizde yok sayın onun karşısında değil tek çıkış yolu bu görünüyor zamanla düzelecek diye umut ediyorum daha yolun çok başındasınız rabbim yardımcınız olsun amin

tüm arkadaşlara teşekkür ederim:(
benim güvenimi kazanma gibi bir derdi yok sanırım artık.Bi daha olmucak diyordu diyor sadece, ama bunu dedikten sonra ailenle kesin olarak konuştunmu dediğimde konuştum deyip tekrar yalan söyleyebilmiş evlenmeden bi kaç ay önce.

Dün adamın derdi arkadaşlarıydı, bana yok iş yerinde zor duruma düşüyormuşta, kılıbık bir karısından izin alamadı derlermişte. şirkette dalga konusu olacakmışta, benden izin almaya da yüzü yokmuş, affıma sığınıyormuş.Adam hala kendisinin derdinde gördüğünüz gibi.Yani rızam olmasada gidecekmiş zaten.

Sevgiliyken gece gezmelerine karışmıyor güveniyordum. İnanın güvenimi kaybetmeden önce evlenincede çıkarsın bu en yakın arkadaşınla, kafanı dağıtırsın diyordum, o arkadaşınada güveniyordum ya o zamanlar.Daha biz 6 aylık evliyiz, bekarken zaten ne zaman görüşelim deseler görüşüyorlardı iş arkadaşlarıylada, diğerleriylede. Ama güvenimi alt üst etti.Yalan herşeyi mahvediyormuş.

Kendisine aynen şöyle dedim. arkadaşların için bana yalan söyleyebiliyormuşsun, şimdi benim içinmi söyleyemiyorsun dedim.Ayrıca evlenmeden önce nişanlıyken ben seni gece bırakıp gitmem gidersem illaki senide götürürüm,sensiz bir yere gitmem diyordun dedim. Daha öncede kaç kez görüşelim demişlerde gitmemiş zaten, böyle dedi bana ki inanmıyorum, bende bu insanlar sık sık eşlerini bırakıp gece gezmelerine gidiyorsa, bu arkadaşlarında yoldan çıkmış, bu size sana normalse,ben bunu normal bulmuyorumdedim.

Ailem başka şehirde,dün gitmek istedim 1-2 günlüğüne ailemin yanına, kalktım ta burdan otobüsün kalktıgı yere gittim. Sonra düşündüm anlarlar belki diye. Taksime gittim bende akşam 7,5 tu. Bende gezecektim. 10 a kadar taksimdeydim. Sürekli aradı vs. Taksimde değilmiş başka bir yerdeymiş arkadaşları daha akşam 10 da taksime geçeceklermiş. Ben zaten taksime geçmeyecektim o saatten sonra dedi, bu da yalan. Yani ben orda olmasaydım geçecekti elbette. Ki taksimden gece 12 de ayrılsa eve gelmesi 2 yi buluyor, çok uzak bir yerdeyiz oraya. Ki ben istemiyordum gece onu evde yalnız beklemeyi, bunca reziilikten sonra güvenmiyorum artık:( önceden de sevgiliyken bana gelicem gelicem deyip gelmeyip üstüne birde kaza yaptık vs gibi yalan uydurabiliyorsa vardı o zamanda bi gizlediği demekki:(

Dönerken tek bir kelime dahi etmedim, konuşmayı da düşünmüyorum. Gelmiş bana yok üşüme yok şunu üstüne al, gece ayrı yattım, yok üstümü örtmeler. Önceden de bu kadar iyi davranıyordu yalan söylerken. Yok saymak kolay değil:( Çok zorlanıyorum. Keşke evlenmeseydim ama ben onun dışında da bu kadar kolay yalan söyleyebilen bir insan oldugunu bilmiyordum. Dediklerine koşulsuz inanıyordum. Şimdi eski o msjlara bakıyorum ,kimbilir daha hangileride yalandı.:(

Son düzenleme:
Off içim şişti...

Dünden beri yorumları, sizin mesajlarınızı okuyorum...

Yuva yıkmak kolay değil arkadaşım ama böyle giderse hem bedenin hem de psikolojin yıkılacak...

Bir süre ayrı kalın bence...

Ya da sen düşün gidersen mi kalırsan mı mutlusun, bu hayat senin...

Hakkında hayırlısı olsun..

Off içim şişti...

Dünden beri yorumları, sizin mesajlarınızı okuyorum...

Yuva yıkmak kolay değil arkadaşım ama böyle giderse hem bedenin hem de psikolojin yıkılacak...

Bir süre ayrı kalın bence...

Ya da sen düşün gidersen mi kalırsan mı mutlusun, bu hayat senin...

Hakkında hayırlısı olsun..

Kusura bakmayın uzun olmuş, rahatsız etmek istemedim.

benim psikolojim yıkıldı evet cebelleşiyorum zaten.

teşekkür ederim.

Ben dediğiniz gibi kendime zarar vermicem, o zamanlar bana söylediği diğer yalanlarıda şimdi öğrendikten sonra tabiki güvenemeyeceğim. Ama bir yere gitmek isterse gitsin arkadaşlarıyla zaten önceden de karışmıyordum güveniyordum, kafamı rahat tutmaya çalışıcam, gitsin istediği zaman. Zaten onunla tek yürek olabileceğimi düşünemiyorum, kendihayatıma odaklanmayı düşünüyorum. Bunu ona da söyleyeceğim, artık nereye istiyorsa gidebilir, ilgilenmiyorum , 3 yıl boyunca ilkdefa arkadaşlarıyla görüşmesini istemedim sadece ilkti. Ayrıca evde gece evde korktugumuda söyledim ama önemli değilmiş, Bana duygu sömürüsü yaptı rızamda olmadan gidebildi zaten.

Tekrar tekrar teşekkür ederim hepinize.

Son düzenleme:
ne kadar acı bişey ya,ailen senden uzakta sevdigimiz insan için kilometrelerce uzakta yeni bir hayata başlıyoruz.Ama yaşananlara bak. insan 6 aylık karısını bu kadar üzermi ya?Ne hakla bi de.Canım bütün yorumları okudum ve konuyu takip ediyoruz inan cok üzülüyorum.:43:

Kusura bakmayın uzun olmuş, rahatsız etmek istemedim.

benim psikolojim yıkıldı evet cebelleşiyorum zaten.

teşekkür ederim.

Hayır yanlış anladın uzunluğundan içim şişti demedim...

Üzülüyorum böyle şeyler okuyunca elim gitti gitti geldi ama konu evlilik olunca bırak gitsin denmiyor işte...

Sonuçta burda alacağın bir karara sebep olmak var...

Hayırlısı ne ise o olsun arkadaşım...

ne kadar acı bişey ya,ailen senden uzakta sevdigimiz insan için kilometrelerce uzakta yeni bir hayata başlıyoruz.Ama yaşananlara bak. insan 6 aylık karısını bu kadar üzermi ya?Ne hakla bi de.Canım bütün yorumları okudum ve konuyu takip ediyoruz inan cok üzülüyorum.:43:

canım 6 aydır bende hiçbiryere çıkmadım akşamları yalnız, burda zaten kimsem yok, istanbulda okudum ama sonra 2 yıl ailemin oldugu doğdugum şehre geri döndüm,orda yaşadım.Eşim için tekrar buraya geldim.Üstelik istanbulun bilmediğim yerlerindeyim. O sadece 6 aydır çıkmadı sevgiliyken ki gibi bekar arkadaşlarıyla yada iş arkadaşlarıyla. Evlenmişti bundan normal birşey göremiyorum ben aslında. Tabiki görüşebilir arkadaşlarıyla bunda bir sakınca yok ama ben gece eve geç gelen erkek istemedim yani evliyiz artık.
Bilmiyorum ya ben çok gerikafalıyım:( Ben ona yapmam yani bunu. Ama o istiyorsa akşamda gidebilirdi aslında ben böyle biri değilim, rahat bırakan güvenen bir insanım.Gece korksamda o mutlu olsun kafası dağılsın diyebilen bir insanım.
Ama bir yalan daha öğrenmiştim eskiden söylediği, iyi değildim o yuzden gitmesini istemedim sanırım bilmiyorum.

İnsan uyutuldugunu öğrenince agresifleşiyor inatlaşıyor sanırım.

Son düzenleme:
Cnm hayatta, ilişkilerde, evliliklerde sanıldığı kadar masum değil. Evi bulup, panjurları da pembeye boyadın mı sonsuza kadar mutlu yaşamışlarrla bitmiyor ilişkiler. O bir tek masallarda oluyor. Bende nişanlıyken eşimi hiç sıkmamama rağmen birgün bana yalanını yakalamıştım. Kısaca anlatayım. Her akşam işi bitip eve girerken eşim beni arardı. ''Hayatım, ben arabayı parkediyorum. Eve gireceğim şimdi. Haberin olsun''. Ben böyle bir izahat istemezdim. Ama o istisnasız her akşam arardı. Bir akşam aramak yerine msj çekti. İlkten uyanmadım ne olduğuna. Sonradan dank etti. Bu adam bana niye msj attı. Neyse aradım. Cnm neredesin? Araba sesleri geliyor. Yoldayım markete gidiyorum. İyi eve dönünce evden arar mısın beni? Ama ben evde değil amcamlardayım. Tamam cnm amcanlar yabancı mı oradan ara. Onların tel dış aramaya kapalı galiba. Tamam cnm o zaman ben ararım numarayı ver. Yaa aşkım... Efendim cnm ya ben aslında dışarıdayım. Çat!... 10 dk içerisinde taksiyle kapının önünde bitiverdi. Neymişş patronuyla aynı semtte oturuyoruz biz. Hadi size bir iki kadeh bişii ısmarlayayım demiş patronu. O da benim aklım kalmasın diye söylememiş falan filan... 2 hafta kadar konuşmadım. Kapımın önünde uyudu sabahlara kadar. Benim kötü bir amacım yoktu diye. Bunun ilk ve son şansı olduğunu söyledim. Çünkü bende onu yalan söylemesini gerektirecek kadar sıkmadım hiç.Sadece haber ver derdim. Neredesin bileyim. Gerisi önemli değil. Üzerinden 6 sene geçti. 4 yıldır da evliyim. Bunu ısıtıp ısıtıp önüne sürmedim. Netice de herkes ikinci bir şansı hak eder. Ve eşimde bazen beni arar ve aşkımm biz çocuklarla bir iki tek bişii atalım diyoruz.Geç gelirim ben. Siz beni yemeğe beklemeyin.Bende tabi hayatım çok uygun olur. Zaten bende bunalmıştım iyice. Annene söyle geç geleceğimizi bende kızlarla program yapıyorum hemen. Sana yemin ederim en geç 21:30-22:00 de yanımda bitiverir.Hani sen geç gelecektin derim. Sohpet sarmadı hadi kalk evimize gidelim der...
Demem o ki herkes bir şansı hak eder. Ve yeryüzünde hemen hemen hiç kimse sütten çıkma ak kaşık değil. Sevgiler de yuvalar da kolay kurulabilen şeyler değil.Ona madem bir şans verdin. Artık çokta kurcalama derim ben.

Cnm hayatta, ilişkilerde, evliliklerde sanıldığı kadar masum değil. Evi bulup, panjurları da pembeye boyadın mı sonsuza kadar mutlu yaşamışlarrla bitmiyor ilişkiler. O bir tek masallarda oluyor. Bende nişanlıyken eşimi hiç sıkmamama rağmen birgün bana yalanını yakalamıştım. Kısaca anlatayım. Her akşam işi bitip eve girerken eşim beni arardı. ''Hayatım, ben arabayı parkediyorum. Eve gireceğim şimdi. Haberin olsun''. Ben böyle bir izahat istemezdim. Ama o istisnasız her akşam arardı. Bir akşam aramak yerine msj çekti. İlkten uyanmadım ne olduğuna. Sonradan dank etti. Bu adam bana niye msj attı. Neyse aradım. Cnm neredesin? Araba sesleri geliyor. Yoldayım markete gidiyorum. İyi eve dönünce evden arar mısın beni? Ama ben evde değil amcamlardayım. Tamam cnm amcanlar yabancı mı oradan ara. Onların tel dış aramaya kapalı galiba. Tamam cnm o zaman ben ararım numarayı ver. Yaa aşkım... Efendim cnm ya ben aslında dışarıdayım. Çat!... 10 dk içerisinde taksiyle kapının önünde bitiverdi. Neymişş patronuyla aynı semtte oturuyoruz biz. Hadi size bir iki kadeh bişii ısmarlayayım demiş patronu. O da benim aklım kalmasın diye söylememiş falan filan... 2 hafta kadar konuşmadım. Kapımın önünde uyudu sabahlara kadar. Benim kötü bir amacım yoktu diye. Bunun ilk ve son şansı olduğunu söyledim. Çünkü bende onu yalan söylemesini gerektirecek kadar sıkmadım hiç.Sadece haber ver derdim. Neredesin bileyim. Gerisi önemli değil. Üzerinden 6 sene geçti. 4 yıldır da evliyim. Bunu ısıtıp ısıtıp önüne sürmedim. Netice de herkes ikinci bir şansı hak eder. Ve eşimde bazen beni arar ve aşkımm biz çocuklarla bir iki tek bişii atalım diyoruz.Geç gelirim ben. Siz beni yemeğe beklemeyin.Bende tabi hayatım çok uygun olur. Zaten bende bunalmıştım iyice. Annene söyle geç geleceğimizi bende kızlarla program yapıyorum hemen. Sana yemin ederim en geç 21:30-22:00 de yanımda bitiverir.Hani sen geç gelecektin derim. Sohpet sarmadı hadi kalk evimize gidelim der...
Demem o ki herkes bir şansı hak eder. Ve yeryüzünde hemen hemen hiç kimse sütten çıkma ak kaşık değil. Sevgiler de yuvalar da kolay kurulabilen şeyler değil.Ona madem bir şans verdin. Artık çokta kurcalama derim ben.

haklısın, bende ondan sadece haber vermesini beklememe ragmen benim eşimde gereksiz izahatler yapardı.
Ama ben ona o tek bir şans vermiştim. Kabul ettim evet söylüyorum bunu affetmesemde örtmeye çalıştım. Ama bu tek bildiğim şeye karşıydı.Eger diğerlerinide bilseydim yalanı öyle kolayca söyleyebilmiş oldugunu o zaman bilseydim o şansıda geri alırdım.

Diğer söylediği yalanları yeni öğreniyorum maalesef.
Dolayısıyla korktum ürktüm çekildim bir anda şok oluyor insan. Yani başka yalanlarıda varmış. Bu bir daha olmayacağı anlamına gelmiyor çünkü.
Evlenmeden bi kaç ay öncede ailemle konuştum deyip konuşmadığını evlendikten sonra öğrenmem gibi, örnek veriyorum yani.
O yuzden korkuyorum ürktüm daha doğrusu. kendi söylediği yalana kendiside inanmışki o hatırlamıyordu bile bana yalan söylediğini,ya da işin içinden hatırlamıyorum diyerek çıkmaya çalıştı, bu daha da ürkmemi sağladı

ve içimdeki o hissettiğim bağlılık zaten kopma noktasına gelmişti ilk öğrendiğim o kızla konuşmaları vs den ötürü. Ama şimdide gözümde kalan değeri dahada düşmeye başladı. Ben hissettiklerimin yok olmasıdan dolayı acı çekiyorum, zamanında yatırım yapmış, bir yandan kurarken o yıkacak şeyleri yerleştirmiş temelimize.
Bende ona sevgiliyken gece çıkıp gece 1-2 lerde eve geldiğinde hatta arkadaşlarla içiyoruz bu gece burda yatacağım vs dediğinde sorgulamıyordum inanıyordum ,ama bazen çok geç oldugunda merak ediyordum buda doğaldı sanırım, ama kısıtlamamıştım ki hiç. O yalanları hakedecek hiçbişey yapmadım çünkü.

Son düzenleme:
Dediğiniz gibi pembe değilmiş hiçbişey, yani o kadar çok iyi davranan zerre şüphelenmediğin bir adam, herşeyi pembeye boyayan bir adam bile hiç beklemediğin şeyleri yapmış olabiliyormuş. Sonrada sütten çıkmış ak kaşık gibi hatta süphelendiğini hissettirdiğinde de aaa sen bana güvenmiyorsun diyerek seni suçlayabiliyormuş.

Bende erkeklere güvenmiyordum, eşimden öncekilere karşı hep ben şüphelenmiştim, ama eşim hiç hissettirmeden yapmış napmışsa. Hiçbir zaman şüphe duymamıştım çünkü. Çok güzel bir taktik sanırım. Tutmuş taktik. Uyutmuş yani beni o yalan söylediği zamanlarda, inanmışım bende her ağzından çıkan lafa. O yuzden öfkeliyim sanırım zaten.

Artık dediğiniz gibi kurcalamıcam. Zamanında naptıysa kendi değerini düşürdü gözümde öğrendiğimde. Bundan sonrada napacaksa da kendine yapacak. Kendi hayatıma bakacağım. Bir eşle tek yürek olmak kolay değilmiş. Canım dediğin insan canını acıtabiliyormuş.
Acıttığı zamanda kopuveriyormuş içinden o yürek. Bir daha yerine koyamıyorsun aynısını. En çok da bu canımı yakıyor.Bir daha ne eskisi gibi güvenebiliyorsun ne de sevebiliyorsun.Onunda canı o eski beni göremediğinde yanacak yansın,
dilerim onunda canı yansın.
Bunları öğrendim. Ve hiç kimseye ama hiç kimseye güvenmemeyi.

Son düzenleme:
canım bende senin gibiyim istanbulda otururken merkezde bi yerde şimdi 2 saat uzakta bi yere evlendim ve burada hiç kimsem yok bu konuda eşimle konustum ilk basta aksam yalnız kalmktan korkarım gitme fln diye ve benim eşim sadece kardeşiyle play staion oynamaya gider ben annesindeyken o da bir iki kere mesai kalmıstı iş yerinde saat 10a kadar cok zor dayandım valla.

sadece konunu okudum canım.. diğer sayfalara bakmadım.. içim sızlıyor şu an. bizim bu sahipsizliğimiz çaresizliğimiz nedir çözebilmiş değilim. onlara mevbur gibi yaşamamız, her türlü şeyi yutmamız, hiç bir şey yokmuş gibi devam etmemiz.. hayata yalnız devam etmeye yeltenememizi sağlayan nedenler..:14:
neden allah bizi yarattı ve attı ortaya diye düşünmüşümdür hep.. çözüm yok çare yok yalnız ve kimseye güvenmeden de yaşayamayız heralde. ne yapacağız biz ya:14: çoğu zaman dünyada yalnız olduğumu düşünüyorum ve tüm bayanlarında böyle devam ettiğinden eminim

güven olmadan bir ilişkiyi yürütmek kadar zor birşey yokmuş. hadi bir kere yıkıldın ama her söylediği o küçük kafasıyla küçük gördüğü o yalanlar benim canımı çok yaktı öğrenince. Bu şekilde yürütmek zor. Yani ben burda onun için varım. Beni buraya bağlayan inanın hiçbişey yok, hata ettim, kendi hayatımı hep 2. plana attım, kendi başıma yaptıgım birşey onunla yaptıgım gibi zevk vermiyordu , hayır böyle olmamalı aslında herşeyi artık kendim için yapmalıyım. Onun gözünün içine bakarken o hiç tereddütsüz yapmış bunları. Vicdanıda sızlamamış.
Beraber güvensiz yaşanırmı. Güvenmeden nasıl yaşanır bilmiyorum. Kendi hayatımı yaşamaya çalışıcam ne kadar yapabilirsem. Zerre kadar değer vermeyi düşünmüyorum artık.

güven olmadan bir ilişkiyi yürütmek kadar zor birşey yokmuş. hadi bir kere yıkıldın ama her söylediği o küçük kafasıyla küçük gördüğü o yalanlar benim canımı çok yaktı öğrenince. Bu şekilde yürütmek zor. Yani ben burda onun için varım. Beni buraya bağlayan inanın hiçbişey yok, hata ettim, kendi hayatımı hep 2. plana attım, kendi başıma yaptıgım birşey onunla yaptıgım gibi zevk vermiyordu , hayır böyle olmamalı aslında herşeyi artık kendim için yapmalıyım. Onun gözünün içine bakarken o hiç tereddütsüz yapmış bunları. Vicdanıda sızlamamış.
Beraber güvensiz yaşanırmı. Güvenmeden nasıl yaşanır bilmiyorum. Kendi hayatımı yaşamaya çalışıcam ne kadar yapabilirsem. Zerre kadar değer vermeyi düşünmüyorum artık.

değer vermeden nasıl beraber olacaksın o adamla?? eve geldiğinde nasıl güleryüzle karşılayacaksın?? önüne yemeğini koyup kaldıracaksın? nasıl konuşup dertleşeceksin?? soğuduğun bir adamla nasıl yatacaksın?? güvenmediğin iğrendiğin bir adamı nasıl yanında gezdireceksin?? lütfen çözümünü bulursan bana da söyle:85:

sadece konunu okudum canım.. diğer sayfalara bakmadım.. içim sızlıyor şu an. bizim bu sahipsizliğimiz çaresizliğimiz nedir çözebilmiş değilim. onlara mevbur gibi yaşamamız, her türlü şeyi yutmamız, hiç bir şey yokmuş gibi devam etmemiz.. hayata yalnız devam etmeye yeltenememizi sağlayan nedenler..:14:
neden allah bizi yarattı ve attı ortaya diye düşünmüşümdür hep.. çözüm yok çare yok yalnız ve kimseye güvenmeden de yaşayamayız heralde. ne yapacağız biz ya:14: çoğu zaman dünyada yalnız olduğumu düşünüyorum ve tüm bayanlarında böyle devam ettiğinden eminim

aileler girmişti işin içine, tanışma,isteme, onca 2 yıl boyunca gösterdiğim emek sevgi, nişan vs. ÜSTELİK enim bcanımı hiç acıtmamıştı üzmemişti onca süre. Yani hep el üstündeyim. Şüphelenmem imkansızdı. Aklımın ucundan bile geçmezdi bana yalan söyleyebildiği yada o kızla nette aylarca görüşebildi bana yalan söyleyerek. Çok ağladı vssss ikna etmeye çalıştı. O zaman bırakmalıydım hata ettim. çok hata ettim. Şimdi ise daha önce söylediği bir kaç yalanıda öğrenince iyice mahvoldu içimdekiler.Korkuyorum yani.

Yani çok sevdim çok sevmiştim bir arkadaşın dediği gibi bilmiyorum yapamadım inandım ona inanmak istedim hala. O ağlamaları vs pişmanlıkları.. Evlendikten sonra sanmıyorum böyle birşey yapmamıştır herhalde. Ama yalan farklı bişey. Evlendikten sonra söyledimi bilmiyorum, ama önce söylediklerini öğrenmekte tarif edemediğim bir duygu.
Üstelik söylediklerine bile söylemedim demişti hatırlamıyorum dedi yani anlamıyorum nasıl hatırlamazdı. Sonradan itiraf etti tabiki.

Bilmiyorum arkadaşlar. Çok yorgunum beyin olarak. Dediğin gibi hep insan birisine güvenmek istiyor bir hayat arkadaşı, tek yürek olabileceğin, canın saydıgın, bir insanın olmasını istiyorsun.

En kötüsü neymiş biliyormusunuz, artık güvenemediğin yara aldığın, onca emeğin geçmişinin oldugu bu insanla beraberken o yalnızlığı yaşamakmış.Yani artık olmuyor zaten. Birşeyler sen izin vermek istemesende içinden kopup gidiyor.

Son düzenleme:
değer vermeden nasıl beraber olacaksın o adamla?? eve geldiğinde nasıl güleryüzle karşılayacaksın?? önüne yemeğini koyup kaldıracaksın? nasıl konuşup dertleşeceksin?? soğuduğun bir adamla nasıl yatacaksın?? güvenmediğin iğrendiğin bir adamı nasıl yanında gezdireceksin?? lütfen çözümünü bulursan bana da söyle:85:

Güleryüzle karşılayamıcam bir süre sanırım,Zamanla nolur bilmiyorum yani açıkcası şu an hiçbişey bilmiyorum. O ilk öğrendiğim olayı unutup herşeye devam edebildim bir süre. Hatırladıkça elbette tekrar öfkeleniyordum ama kendi mutlulugum için huzurlu olmaya çalışıyordum. Bu dediklerinide yaptım iyi davrandım.Önüne allah rızası için yemek koyuyorum. Elbiselerini yıkıyorum ütülüyorum. Onunla uyumuyorum 2-3 gündür. Bir gece gittim sokuldum ama sonra arkamı döndüm yapamadım.

Bilmiyorum ne yapacağımı nasıl, düzelebilecekmiyim, bende bilmiyorum cevabını:(
bende mutlu olmak istiyorum ama nasıl bunlar olmadı sayılıp eskisi gibi olunabilir.
Kaybettim ben sevgimi yani zorlasamda olmayacak, bunu kabul etmekte zorlanıyorum. Hiçbişey olmamış gibi iyi olmayı nasıl istemem? ama öyle olabilirmi:(

Son düzenleme:
aileler girmişti işin içine, tanışma,isteme, onca 2 yıl boyunca gösterdiğim emek sevgi, nişan vs. ÜSTELİK enim bcanımı hiç acıtmamıştı üzmemişti onca süre. Yani hep el üstündeyim. Şüphelenmem imkansızdı. Aklımın ucundan bile geçmezdi bana yalan söyleyebildiği yada o kızla nette aylarca görüşebildi bana yalan söyleyerek. Çok ağladı vssss ikna etmeye çalıştı. O zaman bırakmalıydım hata ettim. çok hata ettim. Şimdi ise daha önce söylediği bir kaç yalanıda öğrenince iyice mahvoldu içimdekiler.Korkuyorum yani.

Yani çok sevdim çok sevmiştim bir arkadaşın dediği gibi bilmiyorum yapamadım inandım ona inanmak istedim hala. O ağlamaları vs pişmanlıkları.. Evlendikten sonra sanmıyorum böyle birşey yapmamıştır herhalde. Ama yalan farklı bişey. Evlendikten sonra söyledimi bilmiyorum, ama önce söylediklerini öğrenmekte tarif edemediğim bir duygu.
Üstelik söylediklerine bile söylemedim diyor yani yine yalan söylüyor aslında.

Bilmiyorum arkadaşlar. Çok yorgunum beyin olarak. Dediğin gibi hep insan birisine güvenmek istiyor bir hayat arkadaşı, tek yürek olabileceğin, canın saydıgın, bir insanın olmasını istiyorsun.

En kötüsü neymiş biliyormusunuz, artık güvenemediğin yara aldığın, onca emeğin geçmişinin oldugu bu insanla beraberken o yalnızlığı yaşamakmış.Yani artık olmuyor zaten. Birşeyler sen izin vermek istemesende içinden kopup gidiyor.

aynen. katılıyorum. ağır yük doğrusu. ldığı hiçbirşeyi kullanmak isdtemiyorsun eve gelsin istemiyorsun senden birşeyler beklemesine katlanamıyorsun, çözüm de bulamıyorsun. anlamadığım şey şu; tamam bu adam olmaz yalanlar söyledi kırdı incitti. tamam ama yine de senle evlendiğine göre sende de vazgeçemediği birşeyler var. mutlaka var. o kıza evet yaa bana göre değil ama ne yapalım falan dememişse. yani değerli bulduğu birşeyler var demek. bunlar dünya yalanı da değil bak. yalanın iyisi kötüsü olur. sana aynı yalanları söyler gider başka kızlarla yatar kalkardı isterse. çoğu inmsanda var bu.arkadaş çevresi çok yakınıysa bazen yalan söylemek zorunda kalabilirler. bu normal. yani ona psikolojik baskı uygulamış olabilirler. bilemessin. bu gördüklerin sadece senin gördüğün okuduğun öğrendiğin kısmı. ya diğer yüzü olayın? yani demek istediğim kim bilir neler konuştuklar adamla. bilemiyorum.tek seçenek ne biliyormusun? belki düzelmesini umud ediyorsan;ki ediyorsundur. otur açık açık herşeyi anlat. zaten güvenin kalmamış kaybedecekte bişey yok. ciddi bi konuşun. açıklasın.belki ne biliyosun onunda sana açıık açık anlatacağı bir çok şey vardır. ama bu konuşmayı yaparken soğukkanlı ol ki sana herşeyi anlatmaktan çekinmesin. belkide herşeyi eskisinden iyi yapabilir. diyorsun ya evlendikten sonra yapmamıştır. sebeplerini bilmeden yargılama kimseyi. karamsar da olma insanlar nelerden döner, neleri unutur. evliliğine bir şans vermek istiyorsan herşeyi öğren. sonbrası zaten gelecektir. ama düşüneceksen doğru düşün derim. ya arkadaşları beynini yıkamaya çalıştıysa senle olmasın diye elklerinden geleni yaptılarsa?? onlara prim mi vereceksin şimdi? kimseye koz verme. kocana sahip çık ve bence otur konuş. ben bu işin ardında arkadaş zorunun olduğunu düşünüyorum. senin ciddi olduğunu anladığında kaybetme korkusu da olacak hem. korkacak baya. :70:

Güleryüzle karşılayamıcam bir süre sanırım,Zamanla nolur bilmiyorum yani açıkcası şu an hiçbişey bilmiyorum. O ilk öğrendiğim olayı unutup herşeye devam edebildim bir süre. Hatırladıkça elbette tekrar öfkeleniyordum ama kendi mutlulugum için huzurlu olmaya çalışıyordum. Bu dediklerinide yaptım iyi davrandım.Önüne allah rızası için yemek koyuyorum. Elbiselerini yıkıyorum ütülüyorum. Onunla uyumuyorum 2-3 gündür. Bir gece gittim sokuldum ama sonra arkamı döndüm yapamadım.

Bilmiyorum ne yapacağımı nasıl, düzelebilecekmiyim, bende bilmiyorum cevabını:(
bende mutlu olmak istiyorum ama nasıl bunlar olmadı sayılıp eskisi gibi olunabilir.
Kaybettim ben sevgimi yani zorlasamda olmayacak, bunu kabul etmekte zorlanıyorum. Hiçbişey olmamış gibi iyi olmayı nasıl istemem? ama öyle olabilirmi:(

elbette olabilir. bizz kadınlar duygusalız, kırılganız. en ufak bi durum bizi yıkar. ama burda önemli olan gerçekten seni kandırmaya mı çalıştı yoksa zor durumda mı kaldı. tavşan dağa küser dağın haberi olmaz. açıklamasına izin ver. yargılamadan. bilmediğin dünya kadar şey olabilir bırak anlatsın aklasın kendini.

ben arkadaşları için bana yalan söylediğini öğrenmişim,ve bi kaç yalanıda.Dolayısıyla toparlanamıyorum biliyor.
ben ağlarken evde üzülürken o kılıbık olmama derdindeydi dün. hala arkadaş derdindeydi.
sen istesende gitmem sen üzülüyor ağlıyorsun şu an iyi değilsin demedi. Gece yalnız kalma demedi. Arkadaş derdindeydi, kendisine kılıbık dememelerinin derdindeydi.
dün bana sen istesende bırakmam seni gitmem, seni çok fena bir duruma getirdim geçmişte yalanlarımı öğrenmenle, vs vss kendisi birşeyleri tamir etme derdinde değilde arkadaş derdindeydi, gerçek bu değilmi şu anda?

ben ona, şurdada bana yalan söyledin değilmi dediğimde inkar ediyordu,yine yalan söylemeye üşenmiyordu. ısrar edince kabul etti hep.
Böylede pişkin bir insan.
ben onunla oturup konuşmak istemiyorum artık:(
dün ben evde ağlarken üzülürken, gece uyumamışım dogru dürüst biliyor, ama ertesi gün hala arkadaşlarıyla buluşma derdindeydi. Gerçek bu. Eğer o çabalasaydı görseydim, bu diğer yalanlarıda ortaya cıkınca çabalasaydı görseydim. Yok bu adam hiçbişey yapmaz, sadece ağlama numaraları yapar yine duygu sömürüsü. Beni çok düşünüyor halleri. Düşündüğü içinmi bunları öğrenince yıkılır demedide söyleyebildi zamanında.
Naparsa yapsın artık:(

Son düzenleme:
Back