çok zor ve çok hazin bir durum maalesef. Ama yapılacak tek şey var canım evliliğinizden öncesini unutmak ve önünüze bakmak. Ancak bu şekilde sağlıklı yol alırsınız inşallah. Yalnız unutmuş gibi yapmayın gerçekten atın kafanızdan. Aklınıza geldiğinde yok sayın önemsemeyin geçmişi. önünüze bakın yoksa o girdap sizi içine çeker çıkamazsınız ordan. O yaşananların bir telafisi yok zamanı geri alamazsınız. Bundan sonraki hal ve tavırlarına bakın kontrolü elden bırakmayın. Sizinle girsin sosyal ortamlara sizsiz değil. Gerekirse 1 defa sabıkalı olduğunu hatırlatın ama kakınç yapmayın. Bir kaç günlük tavır alırsanız bu da yararlı olabilir ama uzatmayın büyütmeyin kendi içinizde yok sayın onun karşısında değil tek çıkış yolu bu görünüyor zamanla düzelecek diye umut ediyorum daha yolun çok başındasınız rabbim yardımcınız olsun amin
tüm arkadaşlara teşekkür ederim
benim güvenimi kazanma gibi bir derdi yok sanırım artık.Bi daha olmucak diyordu diyor sadece, ama bunu dedikten sonra ailenle kesin olarak konuştunmu dediğimde konuştum deyip tekrar yalan söyleyebilmiş evlenmeden bi kaç ay önce.
Dün adamın derdi arkadaşlarıydı, bana yok iş yerinde zor duruma düşüyormuşta, kılıbık bir karısından izin alamadı derlermişte. şirkette dalga konusu olacakmışta, benden izin almaya da yüzü yokmuş, affıma sığınıyormuş.Adam hala kendisinin derdinde gördüğünüz gibi.Yani rızam olmasada gidecekmiş zaten.
Sevgiliyken gece gezmelerine karışmıyor güveniyordum. İnanın güvenimi kaybetmeden önce evlenincede çıkarsın bu en yakın arkadaşınla, kafanı dağıtırsın diyordum, o arkadaşınada güveniyordum ya o zamanlar.Daha biz 6 aylık evliyiz, bekarken zaten ne zaman görüşelim deseler görüşüyorlardı iş arkadaşlarıylada, diğerleriylede. Ama güvenimi alt üst etti.Yalan herşeyi mahvediyormuş.
Kendisine aynen şöyle dedim. arkadaşların için bana yalan söyleyebiliyormuşsun, şimdi benim içinmi söyleyemiyorsun dedim.Ayrıca evlenmeden önce nişanlıyken ben seni gece bırakıp gitmem gidersem illaki senide götürürüm,sensiz bir yere gitmem diyordun dedim. Daha öncede kaç kez görüşelim demişlerde gitmemiş zaten, böyle dedi bana ki inanmıyorum, bende bu insanlar sık sık eşlerini bırakıp gece gezmelerine gidiyorsa, bu arkadaşlarında yoldan çıkmış, bu size sana normalse,ben bunu normal bulmuyorumdedim.
Ailem başka şehirde,dün gitmek istedim 1-2 günlüğüne ailemin yanına, kalktım ta burdan otobüsün kalktıgı yere gittim. Sonra düşündüm anlarlar belki diye. Taksime gittim bende akşam 7,5 tu. Bende gezecektim. 10 a kadar taksimdeydim. Sürekli aradı vs. Taksimde değilmiş başka bir yerdeymiş arkadaşları daha akşam 10 da taksime geçeceklermiş. Ben zaten taksime geçmeyecektim o saatten sonra dedi, bu da yalan. Yani ben orda olmasaydım geçecekti elbette. Ki taksimden gece 12 de ayrılsa eve gelmesi 2 yi buluyor, çok uzak bir yerdeyiz oraya. Ki ben istemiyordum gece onu evde yalnız beklemeyi, bunca reziilikten sonra güvenmiyorum artık önceden de sevgiliyken bana gelicem gelicem deyip gelmeyip üstüne birde kaza yaptık vs gibi yalan uydurabiliyorsa vardı o zamanda bi gizlediği demekki
Dönerken tek bir kelime dahi etmedim, konuşmayı da düşünmüyorum. Gelmiş bana yok üşüme yok şunu üstüne al, gece ayrı yattım, yok üstümü örtmeler. Önceden de bu kadar iyi davranıyordu yalan söylerken. Yok saymak kolay değil Çok zorlanıyorum. Keşke evlenmeseydim ama ben onun dışında da bu kadar kolay yalan söyleyebilen bir insan oldugunu bilmiyordum. Dediklerine koşulsuz inanıyordum. Şimdi eski o msjlara bakıyorum ,kimbilir daha hangileride yalandı.
Son düzenleme: