- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.864
- Konu Sahibi fahri konsolos
"Eşimle geçinemiyoruz, bu evlendikten sonra değil sadece nişanlılık döneminde de, sevgililik döneminde de vardı." diyen benim amcam mıydı yoksa
biraz öp sev, yumuşıcağından eminim yav. ama için kızgınlıkla dolmuş ve sen konuyu uzattıkça onun da soğukluğu uzuyor işte. ben uzatmıyorum mesela. ilişkimizin başlarında birbirimizi yeterince tanımadığımız için sorunlarımız oluyodu, nasıl ağlıyodum var ya tartışınca. hem başakla tartışmak iğrenç bi şeydir, kendini savunmak için bi cümle kurarsın ordan cımbızla laf seçip ona takılır. bu sefer o kelimenin hesabını vermeye başlarsın şimdiyse bunların geçici huysuzluklar olduğunu bildiğim için boşveriyorum, geçiyo kendiliğinden.
bence hiçbir şey olmamış gibi davranmak en iyi yol bir başağa karşı
bu dediğğimi yapamıyorsan da yapacak bir şey yok, zaten diyorum ya başağı çoğu insan çekemez diye ben sevgilime de diom seni herkes çekemez diye ama beni de herkes çekemez, öyle bi durum var
sen kendi haline üzül bence şekerim..
bizim sevgililik döneminde bana kendimi dünyanın en mutlu kadını hissettiren bir adam, evlendikten sonra evrimini bir öküze dönüşerek tamamladı.
seninki gibi bir huysuz sevgilinin evlendikten sonra neye dönüşeceğini tahayyül bile edemiyorum.. aman dikkat..