Ankara ya gittiğim gibi yazılıcam ..Spor yapmanı tavsiye ederim.
Çok haklısın ablacım diğer mesajımı okursaniz bizim evimiz düzensiz derme çatma gibi bir evdi ama ben alismistim olumsuz yönü çoktu evt ama ben olumlu yönlerinden baktım hep sahiplendim kabullendim ve tahammül ettim etrafımızda komşu yoktu pek zaten olsa da dil kültür farklılığı vardı ama güzel bi. Bahçesi vardı yakınında çayır vardı zamn zaman oralara gittim bunalınca camiye gittim eşim imam olunca bi şekilde benimsedim alışınca gerçekten neresi olursa olsun insanın evi gibisi olmuyor bir günlük yolu gidiyorduk iznin yarisinda evime dönmek istiyorum ne kadar uzak da olsa kotu de olsa şartları da neredeyse yaşanmaz da olsa istiyodum çünkü orası bizim evimizdi kendi yuvamızHastalıklarınız üzerine bir yorum yapamam, doktor değilim ya da bu hastalıkları yaşamadım
Ancak 40 yaşında, evli epeyce yol gitmiş biri olarak sana şunu söyleyebilirim, bütün bu sorunlar evini benimsemeyi reddettiğin için yaşanıyor. Ev enerjisi denen bir şey var, sen orayı seversen, yuva olarak benimsersen her şey değişir. Tabi ki sosyallik lazım ama önce o evi sahiplen. Haftalarca ailende kalabilmen sahiplenmediğini gösterir. Mesela ben şimdi gidip ablamda kalamam kolayına, yerimi, yatağımı yadırgarım, banyomu yadırgarım, düzenimi ararım. Önce artık evlendiğini kabullen, sonra evini sevmeye çalış. Mekanik olarak temizlik yemek, iş güç ekseninde boğulma, evine güzel dokunuşlarda bulun, eşinle paylaşımını arttır, göreceksin evini sevdiğinde sorunu %80 halledeceksin
Biraz eşinde de hata var, sürekli göndermemeli seni, evinde iyi vakit geçirmek için o da çabalamalı, ortak çözümler üretirseniz, kaygıların azalacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?