evliliğe nasıl emin olunur?

Nerelerinden memnun değilsiniz?
Mesela tartıştığında engelleyemiyorsun aynı evin içindesin.Ayrılmak istediğinde öyle ayrılıyorum demekle olmuyor :) Allahtan çocuğum yok olsa daha kötü olurdu.Ayrıca sıkıcı,banel.İstediğin gibi gezip tozamıyorsun sorumlulukların var.

Anladım.tam da tahmin ettiğim şeyler.benim birkaç tane uzun süreli bağlayıcı birlikteliğimiz olmuştu.tahmin edebiliyorum.aynı evin içine girince herkese bir uyku modu geliyor.biz ki iki enerjik insandık.kimse hizımıza yetişmezdi.sonrq bir ben uyudum bir o uyudu.bir ben uyudum, bir o uyudu.bqnq da fenalıklar bastı seda sayan diyor ya uyuyan adam sevem.kalk git be adam. cinsel çekim de çok azalıyor özlemediğimiz için.bir etkinlik yapacaksın, bir arkadaşla bir plan yapacaksın aklında sürekli sevgilim ne der, mırın kırın eder mi? Birlikte gitmezsek yanlış anlar mı? Cart curt.onu bunu yanlış anlar mı? Sürekli tetiktesin.

Kardeşim bakkal dediğin 3 günlük bakkal değil. Mahallenin yerlisi ,yerli komşu. Aileler hep tanıyor. Yani bilmeden yorum yapıyorsunuz. Tabii ki aileyi bilmeyene sorulmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…