Yoo eleştirmedim ki. Aynı tarz konuşan ve düşünen insanlar evlenebilir. Zıt kişiler pek mutlu olamaz bana göre her ne kadar ben eşimle çok çok zıt olsam da,bu şekilde düşünüyorum.yeni nesil erko olarak bahsettiğim insanlar zaten olgunluğunu tamamlayamamış ergen tipler. ki bilirsiniz çoğu karşımıza çıkmıştır. Yani şu soruda da eleştirecek bi şey bulmanız takdire şayan :)
Kesinlikle yapmalısınız. Babana da söyle. Bilsin. ( İleride hiçbir adımında pişman olmaman için diyorum) Kafan rahat olur. Zaten seviyorsun. Buraya kadar ok. Geriye ciddiyet kalıyor. O zaman iyi araştıracaksınız. Yine diyorum ay, yıl bunlara takılmayın. Ben 6 ay da evlendim. Ama referanslarım çok sağlamdı. Ailesini tanıyorlardı. Hakkında denilen her şey doğru ve evliliğim de yaşıyorum. O yüzden bu konu üzerinde lütfen durun. Ben 8 sene sevgili olup evlendikten 1 sene sonra boşanan da biliyorum. Ama referanslarin sağlam ise,araştırmalar olumlu sonuç verirse adım atmaktan çekinme. ( Çünkü bu araştırmaya maddi,manevi bakış açısının hepsi giriyor)geçmişteki ilişkilerimde hep bunu yaşadım. o yüzden durmak istiyor da olabilirim ama bu sütten ağzı yanan misali bir şey sanırım.
evet dediklerinizi ben de düşündüm. ailem biliyor babam hariç. bu yüzden ona da söyleyip araştırma evresine geçsek mi diyorum, teşekkür ederim fikriniz için
evet. ki muhtemelen çok iyi soruşturabiliriz. aile çok önemli ama kişinin kendisi de önemli işte aslında biraz kumar oluyor gibi evlilik yaa. tanıdın aha sonra değişti onları da bilemezsin. benimki biraz yersiz korkular sanırım. yazık o da diyor ki beni mi sevmiyorsun yeterince. hayır öyle değil diyorumKesinlikle yapmalısınız. Babana da söyle. Bilsin. ( İleride hiçbir adımında pişman olmaman için diyorum) Kafan rahat olur. Zaten seviyorsun. Buraya kadar ok. Geriye ciddiyet kalıyor. O zaman iyi araştıracaksınız. Yine diyorum ay, yıl bunlara takılmayın. Ben 6 ay da evlendim. Ama referanslarım çok sağlamdı. Ailesini tanıyorlardı. Hakkında denilen her şey doğru ve evliliğim de yaşıyorum. O yüzden bu konu üzerinde lütfen durun. Ben 8 sene sevgili olup evlendikten 1 sene sonra boşanan da biliyorum. Ama referanslarin sağlam ise,araştırmalar olumlu sonuç verirse adım atmaktan çekinme. ( Çünkü bu araştırmaya maddi,manevi bakış açısının hepsi giriyor)
konuşmaya tabirler çok girmez bence. Yani ben erko diyorum o demiyor diye uymuyor muyuz? biraz yazmış olmak için yazmışsınız gibime geldi :)Yoo eleştirmedim ki. Aynı tarz konuşan ve düşünen insanlar evlenebilir. Zıt kişiler pek mutlu olamaz bana göre her ne kadar ben eşimle çok çok zıt olsam da,bu şekilde düşünüyorum.
Siz elinizden geleni yapın gerisi artık Allah'ın takdiri. Orasını kimse bilemez. Ama araştırmalar ipucu veriyor.evet. ki muhtemelen çok iyi soruşturabiliriz. aile çok önemli ama kişinin kendisi de önemli işte aslında biraz kumar oluyor gibi evlilik yaa. tanıdın aha sonra değişti onları da bilemezsin. benimki biraz yersiz korkular sanırım. yazık o da diyor ki beni mi sevmiyorsun yeterince. hayır öyle değil diyorum
6 ay çok erken, ben eşimle 2 yıl görüştüm, ilk görüşte aşık olmadım zamanla tanıdıkça sevdim ve güvendim, acele etmeyin derim ...merhaba arkadaşlar. Bayadır kkdeyim. ama ilk konum. umarım sizi çok sıkmamevli kadınlar tabi daha iyi yorum yapabilirler sanırım. Ben 29 yaşındayım bir ofiste çalışıyorum. sevgilim 27 yaşında. o da özel sektörde çalışıyor. 6 aydır bir ilişkimiz var.
haftada 4 5 gün görüşüyoruz neredeyse. aslında şu süreçte falsolu hiçbir hareketini görmedim.
benim için önemli olan şudur karşımdaki insanla konuşabiliyor muyum? sorunlarımız olsun başka bir şey olsun. bu konuda hakkını asla yiyemem bir sorunumuzda başka bir şeyde hemen halledelim öyle kapatalım ister. yeni nesil erkolarda bu yok malumunuz.
ayrıca gizlisi saklısı yoktur telefonu ortadadır arkadaşlarını bilirim o benimkileri bilir, yalanı vs hiç yakalamadım.
şimdi ise evlenelim istiyor evlilik için acele etmek istemiyorum yani bu kişiyi tabiki seviyorum ve onunla olmak istiyorum ama evlilik çok ciddi bir mesele. sizler nasıl emin oldunuz evleneceğiniz kişiye 'hah bu işte.' mi dediniz, yoksa hep bir şüphe oluyor mu?
Uymuyorsunuz oluyor bana göre. Kendimden pay biçerek anlatıyorum, kendi tarzımda konuşan bir kişiyle mutlu olabilirim ben. Benim tarzımda konuşmayan biriyle birlikte olamam. Bu demek değildir ki ben iyiyim ,siz kötüsünüz. Ya da siz iyisiniz ben kötüyüm. Ha tabii sizin doğrularınız sizi bağlar,benimkiler de beni bağlar.konuşmaya tabirler çok girmez bence. Yani ben erko diyorum o demiyor diye uymuyor muyuz? biraz yazmış olmak için yazmışsınız gibime geldi :)
hah evet 2. dediğiniz daha olası bir sebep :) yoksa ben de sürekli erko diye konuşmuyorumUymuyorsunuz oluyor bana göre. Kendimden pay biçerek anlatıyorum, kendi tarzımda konuşan bir kişiyle mutlu olabilirim ben. Benim tarzımda konuşmayan biriyle birlikte olamam. Bu demek değildir ki ben iyiyim ,siz kötüsünüz. Ya da siz iyisiniz ben kötüyüm. Ha tabii sizin doğrularınız sizi bağlar,benimkiler de beni bağlar.
Ayrıca 6 ayda evlilik kararı da veremem. Verebilen biriyle de birlikte olamam. Bu da bir sıkıntı olurdu benim için
ben de ilk görüşte olmadım haklısınız. dediğim gibi çok sık görüştük tanıdıkça gördükçe sevdim. sevgi biraz da dürüstlük ve güvendir bence ve saygı6 ay çok erken, ben eşimle 2 yıl görüştüm, ilk görüşte aşık olmadım zamanla tanıdıkça sevdim ve güvendim, acele etmeyin derim ...
Hiç acele etmeyin. Gezin tanıyın,ayrı ayrı ortamlarda görün adamı. Mesela bana göre bir erkeği en iyi alkollü ortamda ,canlı müzikli konser gibi ortamlarda tanırsınız. İçki kullanıp kullanmaması önemli değil,o ortamda nasıl davranıyor,nasıl oturuyor,insanlara nasıl hitap ediyor önemli. Veya içki içince napıyor,sapıtıyor mu? Sizinle olan muhabbeti başka bir noktaya evriliyor mu bu önemli. İzleyin görün biraz. Hatta sırf onu denemek ve davranışlarını tartmak için farklı farklı tarz yerlere götürün. Hep cafede hep yemekte adam tanıyamazsınız çünkü.hah evet 2. dediğiniz daha olası bir sebep :) yoksa ben de sürekli erko diye konuşmuyorum
orayı geçelim neyse ama haklısınız 6 ay bence de çok erken biraz daha gözlemleyip sonra aileleri katacagım
Ben de böyle düşünüyorum kesinlikleevlilik aşktan önce mantıktır. günümüzde yapılan hata aşık olup mantığa sığdırmaya çalışıyor hayır.mantığına uyuyorsa aşık oluyorsun bu kalıcıdır .
dediğiniz gibi yaptım aslında hatta en sevdiğim şarkıcının konserine götürüp alkollü mekandı biraz sinirleriyle oynadım dedim ki napacak acaba senin için önemli bi konser tavır yapmıcam günün zehir olmasın dedi ve sonrasında da açmadı hiç konuyu tavır vs yapmadı. alkollü ortama sürekli giriyoruz hatta evde de içiyoruz bi sorun görmedim dozajında içer öyle çok sapıtmazHiç acele etmeyin. Gezin tanıyın,ayrı ayrı ortamlarda görün adamı. Mesela bana göre bir erkeği en iyi alkollü ortamda ,canlı müzikli konser gibi ortamlarda tanırsınız. İçki kullanıp kullanmaması önemli değil,o ortamda nasıl davranıyor,nasıl oturuyor,insanlara nasıl hitap ediyor önemli. Veya içki içince napıyor,sapıtıyor mu? Sizinle olan muhabbeti başka bir noktaya evriliyor mu bu önemli. İzleyin görün biraz. Hatta sırf onu denemek ve davranışlarını tartmak için farklı farklı tarz yerlere götürün. Hep cafede hep yemekte adam tanıyamazsınız çünkü.
Bu doğru değil. Belki söylemediği bir şey ortaya çıkacak, belki ailesiyle ilgili konu sahibi kendisine uymayan bir durum fark edecek… beklemek candır. 22 olsanız 5 sene bekleyin derdim. en az bir yıl beklemenizi tavsiye ederim şu durumda.beklemek hiçbirşeyi değiştirmiyor
6 aylık kız arkadaşının neyine sinirlensin… benim eşim de çok sakin bir insandı. Şu an 12 yıllık evliyiz iki çocuğumuz var bazen onu boğasım geliyor. O da bana karşı aynı şeyleri hissediyordur kesindediğiniz gibi yaptım aslında hatta en sevdiğim şarkıcının konserine götürüp alkollü mekandı biraz sinirleriyle oynadım dedim ki napacak acaba senin için önemli bi konser tavır yapmıcam günün zehir olmasın dedi ve sonrasında da açmadı hiç konuyu tavır vs yapmadı. alkollü ortama sürekli giriyoruz hatta evde de içiyoruz bi sorun görmedim dozajında içer öyle çok sapıtmaz
işte diyorum ya hiç şu özelliği de kötü demedim. o yüzden biraz arada kalıyorum ya zaten
merhaba arkadaşlar. Bayadır kkdeyim. ama ilk konum. umarım sizi çok sıkmamevli kadınlar tabi daha iyi yorum yapabilirler sanırım. Ben 29 yaşındayım bir ofiste çalışıyorum. sevgilim 27 yaşında. o da özel sektörde çalışıyor. 6 aydır bir ilişkimiz var.
haftada 4 5 gün görüşüyoruz neredeyse. aslında şu süreçte falsolu hiçbir hareketini görmedim.
benim için önemli olan şudur karşımdaki insanla konuşabiliyor muyum? sorunlarımız olsun başka bir şey olsun. bu konuda hakkını asla yiyemem bir sorunumuzda başka bir şeyde hemen halledelim öyle kapatalım ister. yeni nesil erkolarda bu yok malumunuz.
ayrıca gizlisi saklısı yoktur telefonu ortadadır arkadaşlarını bilirim o benimkileri bilir, yalanı vs hiç yakalamadım.
şimdi ise evlenelim istiyor evlilik için acele etmek istemiyorum yani bu kişiyi tabiki seviyorum ve onunla olmak istiyorum ama evlilik çok ciddi bir mesele. sizler nasıl emin oldunuz evleneceğiniz kişiye 'hah bu işte.' mi dediniz, yoksa hep bir şüphe oluyor mu?
merhaba arkadaşlar. Bayadır kkdeyim. ama ilk konum. umarım sizi çok sıkmamevli kadınlar tabi daha iyi yorum yapabilirler sanırım. Ben 29 yaşındayım bir ofiste çalışıyorum. sevgilim 27 yaşında. o da özel sektörde çalışıyor. 6 aydır bir ilişkimiz var.
Ben eşimle toplamda 6 yıl sevgililik,nişanlılık süreci yaşamama rağmen evlenmeden bir gün önce ben ne yapıyorum diye tereddüt etmiştim. Emin olmak için karşındaki insandan emin olmak yetmez.Kendinden de emin olman lazım. Evlilik zor. Aşk birgün illa bitiyor. Aynı evin içine girince herşey değişiyor. Bir süre sonra sorumlulukların getirdiği yorgunluklar başlayınca eşinin yüzüne bakacak hali kalmıyor insanın.Sorunlar başlıyor ardından. Yani şimdiki aklım olsa asla evlenmezdim. Hem güzel, hem değil. Kişinin yapısıyla alakalı.merhaba arkadaşlar. Bayadır kkdeyim. ama ilk konum. umarım sizi çok sıkmamevli kadınlar tabi daha iyi yorum yapabilirler sanırım. Ben 29 yaşındayım bir ofiste çalışıyorum. sevgilim 27 yaşında. o da özel sektörde çalışıyor. 6 aydır bir ilişkimiz var.