Ne kadar yüce gönüllülermiş. Kız, erkek ve erkeğin ailesi masraf yaparken kendileri bu mevzunun tam olarak neresinde?bizimkilerin zaten ev talebi de asla olmadı sadece evi dizin elinizden geldiğince kızım da alabileceğini alır zaten es koymaz dediler.
Dediğim gibi bizimkilerin hiç durumu yok ama benim maaşım tüm çeyizi almak yatak odasını dizmek için fazlasıyla yeterliydi zaten düğüne kadar, diğer eşyalar bana kitlendiği için Şuan alamıyorumNe kadar yüce gönüllülermiş. Kız, erkek ve erkeğin ailesi masraf yaparken kendileri bu mevzunun tam olarak neresinde
Siz atanır atanmaz niye koştur koştur evleniyorsunuz ki? Yazık değil mi, ilk maaşınızla bir elbise bile alamadan hemen borç yükünün altına girmişsiniz. Nişanlınızın ailesi size altın alıyormuş zaten. Beklentilerinizi düşürün. Kimse ileride daha da değerlenecek arsayı oğlunun evlendirmek için satmaz. Benim kayınbabamın da dönüm dönüm arazileri var ama beklentim olmadı hiç en başından beri. Bunu kabullenirseniz mutlu olursunuz.Dediğim gibi bizimkilerin hiç durumu yok ama benim maaşım tüm çeyizi almak yatak odasını dizmek için fazlasıyla yeterliydi zaten düğüne kadar, diğer eşyalar bana kitlendiği için Şuan alamıyorum
Ailem söylemişti zaten bekle diye ama uzun süredir birlikte olduğumuz için ve eşim de evliliğe her anlamda hazır olduğunu ailesinin de oğlumuz kaç senedir atandı mürvetini görelim ısrarları üzerine iki gönül bir olsun evleneyim dedim kızdığım nokta bu zaten evi tutarken depozitoyu verecek parası bile yoktu kendimi kandırılmış hissedip ailesine kinlenip beklentide olmamın nedeni bu galiba yoksa kimse kimseyi evlendirmek zorunda değil ama kendi kızları için bile evi olmayana kız verilmez bizim burada gibi şeyler söylüyorlar bu cümleler bu ithamlar bu durum bu maddi sıkışıklık hepsi üst üste ve en önemlisi bu durum hep nikaha kadar farklı lanse edildiği için evliliğimi etkiledi yoksa inanın açıl olsalardı bekler, sonra evlenir herşeyi de yavaş yavaş alırdıkSiz atanır atanmaz niye koştur koştur evleniyorsunuz ki? Yazık değil mi, ilk maaşınızla bir elbise bile alamadan hemen borç yükünün altına girmişsiniz. Nişanlınızın ailesi size altın alıyormuş zaten. Beklentilerinizi düşürün. Kimse ileride daha da değerlenecek arsayı oğlunun evlendirmek için satmaz. Benim kayınbabamın da dönüm dönüm arazileri var ama beklentim olmadı hiç en başından beri. Bunu kabullenirseniz mutlu olursunuz.
Söylediğim için çok tartıştık önce sen karışamazsınlar sonra zaten göndermiyorum yalanları vsnikah kıydığınız için elini çekmişler nasılsa evlendi diyerek. eşinize sınır koyun asla ailesine para yollamasın
Bilmiyorum hesabını kitabını bugüne kadar hep benden sakladı en son zor ikna ettim bu ay elimize gelen maaşlar tek hesapta toplanacak ama bence veriyordu çünkü depozito için bile parası yoktu köşede kredi çektik düşünün.. birde benim tek spor ayakkabım varken kardeşinin en lüks markalardan giyinip en iyi kuaförlere gidip (2 senedir hiç gitmedim) şehir şehir gezip para istemesi 10 güne bir beni ondan da soğuttu ben kıskanç veya öğrenciye verilecek desteği çok gören biri değilim ama bu durum farklı bu durumda ister istemez insan soğuyor evlendiğime pişman oluyorum 3 güne birEs ailesi evinizi dizmek zorunda degil tabiki ancak surekli para istemeleride gercekten soguma sebebi. Esiniz her istediklerinde veriyor mu para?
Keşke ailenizi dinleseydiniz. Yerinizde olsam nikah falan kıymazdım, bu kadar acele etmezdim. Borç harç alın eşyaları madem, çok sıkışırsanız altınlarla ödeme yaparsınız. Biraz yiyip içip gezmek varken bu kafalara girmek bana garip geliyor.Ailem söylemişti zaten bekle diye ama uzun süredir birlikte olduğumuz için ve eşim de evliliğe her anlamda hazır olduğunu ailesinin de oğlumuz kaç senedir atandı mürvetini görelim ısrarları üzerine iki gönül bir olsun evleneyim dedim kızdığım nokta bu zaten evi tutarken depozitoyu verecek parası bile yoktu kendimi kandırılmış hissedip ailesine kinlenip beklentide olmamın nedeni bu galiba yoksa kimse kimseyi evlendirmek zorunda değil ama kendi kızları için bile evi olmayana kız verilmez bizim burada gibi şeyler söylüyorlar bu cümleler bu ithamlar bu durum bu maddi sıkışıklık hepsi üst üste ve en önemlisi bu durum hep nikaha kadar farklı lanse edildiği için evliliğimi etkiledi yoksa inanın açıl olsalardı bekler, sonra evlenir herşeyi de yavaş yavaş alırdık
Bu adam daha aile oldugunuzun farkinda degil. Bu ay gozlemleyin tek hesapta birlestirmissiniz zaten maaslari hala gonderiyorsa bosanmak icin adim atin.Bilmiyorum hesabını kitabını bugüne kadar hep benden sakladı en son zor ikna ettim bu ay elimize gelen maaşlar tek hesapta toplanacak ama bence veriyordu çünkü depozito için bile parası yoktu köşede kredi çektik düşünün.. birde benim tek spor ayakkabım varken kardeşinin en lüks markalardan giyinip en iyi kuaförlere gidip (2 senedir hiç gitmedim) şehir şehir gezip para istemesi 10 güne bir beni ondan da soğuttu ben kıskanç veya öğrenciye verilecek desteği çok gören biri değilim ama bu durum farklı bu durumda ister istemez insan soğuyor evlendiğime pişman oluyorum 3 güne bir
Olayın en üzücü kısmı da bu babam kaza geçirdi çalışacak durumda değil bizi zor okuttu zaten bu gibi nedenlerden nikah yapma demişti insanlara mahcup olmayalım sende biraz birikim yaparsın diye inanın durumları yok sadece para istemeyerek yardımcı olabiliyorlarSizin aileniz kendilerini hiç katmıyor olaya anladığım oğlanın ailesinden isteyip kızım da alabileceğini alır diyorlar ben yanlış kı anladım.
Madem eliniz sıkışık. Çeyize babanız destek olsun. Neden karşıdan bekliyorsunuz.
Bu adamla siz çok sorun yaşarsınız gibi. Acele etmeyin aynı eve girmek için. Belki boşanırsınız.Bilmiyorum hesabını kitabını bugüne kadar hep benden sakladı en son zor ikna ettim bu ay elimize gelen maaşlar tek hesapta toplanacak ama bence veriyordu çünkü depozito için bile parası yoktu köşede kredi çektik düşünün.. birde benim tek spor ayakkabım varken kardeşinin en lüks markalardan giyinip en iyi kuaförlere gidip (2 senedir hiç gitmedim) şehir şehir gezip para istemesi 10 güne bir beni ondan da soğuttu ben kıskanç veya öğrenciye verilecek desteği çok gören biri değilim ama bu durum farklı bu durumda ister istemez insan soğuyor evlendiğime pişman oluyorum 3 güne bir