Ben de yeni evliyim eşim tayinci olduğundan dolayı burda 2 sene kalacağız ben de isterdim şahsen 4 4 lük evim olsun yeni eşyalarım olsun ama eşimin bekarlıktan kalma eşyalarını kullanıyorum çeyiz de almadım batıya gideceğimizde alırız diye eşyalar gelip geçici önemli olan mutluluk bizde de kredi var ikimiz de memuruz benim maaşım full ve onun maaşının nerdeyse yarısı kredilere ev ihtiyaçlarına gidiyor. Bekarken çok takıyordum ev sıfır olsun eşyalar çok güzel olsun ama evlenince beni eşyalar çok da rahatsız etmedi koltukları felan tertemiz yıkattı ben gelmeden sadece yatak eşyaları ve mutfak eşyalarını kullanmak istemeidm ona da internetten en uygununu sipariş verdim çok da güzeller valla ben çok seviyorum
eşya gelip geçici bence önce borçlarınızı kapatmaya bakın düğünde takılanlarla felan borçlarınızı kapatsanız rahatlarsınız biraz maddi şeyler için kırıp boşanma konusunu açmak bence hoş değil çok da yeni evlisiniz ama aileye yardım konusunda kesinlikle sınırınızı çizin ben nişanlıyken o sınırı çizdim şuan bir sorunum yok şükür muhtaç durumdalarsa elbet yardım edecek anne baba bu ama yeni bir ailesi bar artık önceliği kendi ailesi olmalı alıp karşınıza konuşun bu şekilde olmayacağını anlatın baktınız anlamıyor o zaman boşanmakla ilgili gözdağı verin bence umarım hakkınızda hayırlısı olur bu günleri atlatırsınız