- 11 Şubat 2023
- 9.282
- 19.549
-
- Konu Sahibi morciveert
Zamanla geçer. Yalnızlığıma ortak olsun diye çocuğu aceleye getirme. Eşinle her fırsatı degerlendir. Evinde ne kadar güzel anı biriktirirsen artık o ev sana güzel gelecek. ( Bir süre sonra anne baba evinde rahat uyuyamadigini hatta tuvalete bile evindeki kadar rahat giremedigini fark edeceksin.)Merhaba kızlar. Yaklaşık 4 aylık evliyim. Ama hala evime alışamıyorum. Bekarlığımı özlüyorum. Eski konularımdan bilirsiniz belki kv ile sorunlar yaşamıştım ondan sonra daha çok böyle düşünmeye başladım. Belki de eşimin vardiyalı çalışması da yoruyor beni. Çünkü çoğunlukla yalnızım. Ağlamaktan üzülmekten yoruldum. Annemlere yakın oturuyorum ama yine de zor geliyor. Eşimi çok seviyorum onunla çok mutluyum çok şükür kendi zevkimize göre yaptırdığımız dizdiğimiz evimiz var. Ama yine de baba evi çok özel bir yermiş..
Siz ne zaman alışmıştınız evliliğe? Böyle şeyler hissetmem normal mi? Sizce eşime haksızlık mı ediyorum? Sürekli beni ailem için ağlarken görüyor..
Normal. Benim alışmam 1 seneyi buldu açıkçası. Seni linçleyenlere aldırma tamamen psikolojik bu. Geçecek emin olMerhaba kızlar. Yaklaşık 4 aylık evliyim. Ama hala evime alışamıyorum. Bekarlığımı özlüyorum. Eski konularımdan bilirsiniz belki kv ile sorunlar yaşamıştım ondan sonra daha çok böyle düşünmeye başladım. Belki de eşimin vardiyalı çalışması da yoruyor beni. Çünkü çoğunlukla yalnızım. Ağlamaktan üzülmekten yoruldum. Annemlere yakın oturuyorum ama yine de zor geliyor. Eşimi çok seviyorum onunla çok mutluyum çok şükür kendi zevkimize göre yaptırdığımız dizdiğimiz evimiz var. Ama yine de baba evi çok özel bir yermiş..
Siz ne zaman alışmıştınız evliliğe? Böyle şeyler hissetmem normal mi? Sizce eşime haksızlık mı ediyorum? Sürekli beni ailem için ağlarken görüyor..
teşekkrür ederim. inşallah zaman herşeyin ilacıNormal. Benim alışmam 1 seneyi buldu açıkçası. Seni linçleyenlere aldırma tamamen psikolojik bu. Geçecek emin ol
Yani şurada aldatıldım,şiddet gördüm,evden atıldım vs. sonrası bu hiç olmadıMerhaba kızlar. Yaklaşık 4 aylık evliyim. Ama hala evime alışamıyorum. Bekarlığımı özlüyorum. Eski konularımdan bilirsiniz belki kv ile sorunlar yaşamıştım ondan sonra daha çok böyle düşünmeye başladım. Belki de eşimin vardiyalı çalışması da yoruyor beni. Çünkü çoğunlukla yalnızım. Ağlamaktan üzülmekten yoruldum. Annemlere yakın oturuyorum ama yine de zor geliyor. Eşimi çok seviyorum onunla çok mutluyum çok şükür kendi zevkimize göre yaptırdığımız dizdiğimiz evimiz var. Ama yine de baba evi çok özel bir yermiş..
Al benden de o kadar canım, anne babaya yakın olmak gerçekten çok güzel bir şey. Hafta da bir gider görürsün aileni filan ama bizim öyle değil tabi bunları yaşamayan da halimizden anlamaz bence o yüzden halinden hoşnut değil.Bak ablacım ne güzel annene babana yakinmissin...çok aşırı olmamak kaydı ile git kahve veya kahvaltı yap gel evine...ne güzel eviniz var mış eşini seviyorsun...böyle düşünürsen daha çok üzülürsün..yurt dışına gelin gidenleri veya uzağa gelin gidenleri düşün...ki bunlardan biri benim ailem İstanbul un bir başında ben bir basindayim...nerde öyle kahveye gideyim kahvaltıya gideyim...en son 1.5 ay oldu göreli...haline şükür et her zaman...
Milleti kıslandırmak için uydurma dert mi yazdınızçalışıyorum zaten kafamı dağıtacak bir işim var. çevremde var arkadaşlarım ailem hep yakınlar. ama yine de değişik işte..
Yoo aileye yakın olmak hiç de güzel birşey değil.koca kadın olana kadar zaten bıkmışım onlardan.senede 2 defa güç bela gidip görüyorum.insan hiç kendini yetişkin gibi hissedemiyor.20, 25 sene aynı kişileri görmekten bıkmadınız mı ya? Şu sitede yerin dibine soktuğunuz ana kuzusu erkeklerin dişi versiyonusunuz.hiç yakışmıyor.koca koca insanlara ana baba diye sayıklamak.ben yaşıyorum ve hâlinden anlamıyorum yani.Al benden de o kadar canım, anne babaya yakın olmak gerçekten çok güzel bir şey. Hafta da bir gider görürsün aileni filan ama bizim öyle değil tabi bunları yaşamayan da halimizden anlamaz bence o yüzden halinden hoşnut değil.
Asıl bombayı sonraya bırakmiş.bütün akrabalar, arkadaşlar da yanındaymış.işi de varmış.bu acıya yürek dayanmaz vallaVay be ne dertler varmış
Kac yasindasiniz bilmiyorum ama bence yanlis bakiyorsunuz durumunuza, bu yüzden mutsuz his ediyorsunuz: Evlilik öncesi olan tatsizliklar gecmiste kaldi. Bitti. Bakin, her sey olacagina varmis, sevdiginizle kendinize bir dünya kurmussunuz ve keyfini cikarin. Aileniz ve arkadaslarinizda yaninizda. Bence cok sanslisiniz. :) Bir cogumuzun istedigi seye siz ulasmissiniz (masallah :)). Siz ailenizden ayrilmadiniz: esinizle ailenizi genislettiniz. Ne güzel bakin iste. Biz insanlarin garip bir huyu var: Sahib olduklarimizi anca kaybedince degerli oldugunu anliyoruz. Sagliklimisiniz? Sevdikleriniz yaninizda mi? Hayal ettiginiz yuvayi kurdunuz mu? Eh birde isinizde varmis: Dünyanin en zengin insanlarindan birisiniz bence. Mutlu olun, kendinize sahib olduklarinizi hatirlatin ve umarim daha huzurlu bir hayat sürersiniz o zaman. Üzülmeniz icin hic bir durum yok bence. Mutluluklar diliyorum size.Merhaba kızlar. Yaklaşık 4 aylık evliyim. Ama hala evime alışamıyorum. Bekarlığımı özlüyorum. Eski konularımdan bilirsiniz belki kv ile sorunlar yaşamıştım ondan sonra daha çok böyle düşünmeye başladım. Belki de eşimin vardiyalı çalışması da yoruyor beni. Çünkü çoğunlukla yalnızım. Ağlamaktan üzülmekten yoruldum. Annemlere yakın oturuyorum ama yine de zor geliyor. Eşimi çok seviyorum onunla çok mutluyum çok şükür kendi zevkimize göre yaptırdığımız dizdiğimiz evimiz var. Ama yine de baba evi çok özel bir yermiş..
Sıkılmak? Anne baba'dan sıkılıyorsan tabi ki bu senin görüşün ona yorumum yok.Yoo aileye yakın olmak hiç de güzel birşey değil.koca kadın olana kadar zaten bıkmışım onlardan.senede 2 defa güç bela gidip görüyorum.insan hiç kendini yetişkin gibi hissedemiyor.20, 25 sene aynı kişileri görmekten bıkmadınız mı ya? Şu sitede yerin dibine soktuğunuz ana kuzusu erkeklerin dişi versiyonusunuz.hiç yakışmıyor.koca koca insanlara ana baba diye sayıklamak.ben yaşıyorum ve hâlinden anlamıyorum yani.
nerenden okuyup ne anlıyorsun acaba. sana göre dert küçük olabilir ama şuan benim yaşadığım durumdan bana göre en büyüğüdür. biraz insanların dertlerine saygı duymayı öğren. kendince eğlenmişsin birde. allah herkese kaldırabileceği kadar yük verirmiş, elbette şükrediyorum. ama ben daha yeni evliyim. aileme anneme babama hep çok düşkündüm zaten. üniversiteyi açıköğretimden bitirdim. hiç onlardan bu denli uzak kalmadım. affalıyor oluşum gayet normal. buraya da tanımadığım insanların yorumlarını okumayı sevdiğim için ve benim gibi olanlar varmı diye sormak istediğim için konu açtım. seni alakadar eden bir durumsa yada sana komik gelen bir durumsa çıkabilirsin konudan. Zorla tutmuyoruz kimseyi burda. Çık ki madem destek olmuyorsun köstekte olma. Zaten zor zamanlar geçiren bi insana yüklenilmemesi gerektiğini öğren. Ailenden bahsederken bile koca kadın adam diye bahsetmişsin, belki onlara biraz saygı duysaydın bu karakterde birisi olmazdın. allah yardımcın olsunAsıl bombayı sonraya bırakmiş.bütün akrabalar, arkadaşlar da yanındaymış.işi de varmış.bu acıya yürek dayanmaz vallaannesini görmek için şehiriçi otobüse binmek zorunda kalıyor kadıncağız.koca koca diye ağlaşıp duruyor millet arkadaş az şükretmiyor.eee insanlar da kızıyor doğal olarak.hayattaki en zor şeyi bulmuş.
kayınvalidemle alakalı sorunlar yaşadım baya büyük hemde. ondan bu toparlanamayışım aslında. ama haklısınız kendimi düzeltmem gerekOlayı fazla dramatikleştirmişsiniz. Ne güzel aileniz yakın, eşinizle iletişiminiz iyi, ev istediğiniz gibi, çalışıyorsunuz da yani tamam yeni ev yeni düzen, yeni aile alışmak zaman alabilir ama sık sık ağlayarak yapmak abartı biraz. Eşiniz de sıkılır devamlı ağlayan birini görmekten.
Evi acaba çok mu model ev gibi kullanıyorsunuz ne bileyim koltuğa battaniye koyun film izlerken sarılın güzel kupalar alın duvarlarınıza tablo obje asın boş duvar falan da evi soğuk yapıyor. Misafire göre değil kendinize göre bir ev oluşturun rahat edeceğiniz başka da ne diyeyim bilemedim.