- 12 Temmuz 2022
- 24.419
- 88.684
- Konu Sahibi morciveert
Biz evi ilk kiraladığımızda bomboş, soğuk bi yer gibi gelmişti. Eşyaları dizdikçe, o evi bizim evimiz yaptıkça ev de sıcaklaştı, evlilik de. Annemle her gün görüntülü görüşürüm belki 2 saat, yakın değiliz çok sık görüşmüyoruz o yüzden yüz yüze. O yüzden midir bilmem ben ilk günden alıştım herhalde. Baba evime gittiğimde rahat edememiştim hatta kendi düzenimi aradığım için.
Ama sizin konu zaten bunla ilgili değil. Kayınvalidenizle olan konunuzu okumadım ama baba evinde ailenin bi bireyiyken kayınvalidenizle olan tartışmanızda el kızı olduğunuzu hissetmiş olabilirsiniz. Ondan belki evliliğin dışında hissediyorsunuz kendinizi. Bunu telafi edebilecek kadar eşiniz de yanınızda değilse tek başınıza alışmaya çalışıyorsunuz o da zor
Ama sizin konu zaten bunla ilgili değil. Kayınvalidenizle olan konunuzu okumadım ama baba evinde ailenin bi bireyiyken kayınvalidenizle olan tartışmanızda el kızı olduğunuzu hissetmiş olabilirsiniz. Ondan belki evliliğin dışında hissediyorsunuz kendinizi. Bunu telafi edebilecek kadar eşiniz de yanınızda değilse tek başınıza alışmaya çalışıyorsunuz o da zor