evliliğe alışamamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim. Elbette alışacağım. Sadece garipsiyor ve boşlukta hissediyorum kendimi. Bilmiyorum regl dönemindeyim belki onunda duygusallığı oluyordur. Zaten duygularını hep uclarda yaşayan birisiyim her zaman. Ama her şey için çok şükür elbette

o sorunlardan sonra böyle oldum. ama evet geçmiş geçmişte kaldı. eşim bıktı artık çünkü evliliğim için onun için toparlanmam lazım

çok teşekkür ederim. çok güzel yazmışsınız. evet hayata olumlu bakmayı öğrenmem gerekiyor

Şu sitedeki onca kişiden eş ailesi ile sorun yaşamayan %20lik kesim falandır. Ne gibi sorunlar yaşadınız mesela.
kv ile altlı üstlü oturuyorum. onunla alakalı sorunlar yasadım. kendisi ile anlasamıyorum. sürekli onda yememizi onda kalmamızı istedi. kabul etmedik diye bi hafta küstü, eşim görümcem hep yanımda oldular sağolsunlar. ben yokken evime girip donumu yerde gördü diye olay cıkarttı cok pis bi insan olduhumu annemin bana hç mi bişet ögretmediğini sorguladı. suratımın surekli asık oldugunu vurguladı. halbuki ben isten geliyorum uzanmak istiyorum zırt pırt bizde yada bizi cagırıyor elbette moralim bozulabilir. asla onunla paylasabileceğim bir sey yok kafamız asla uyuşmaz. ama saygımı bozmadım hiç. bu denli seylerde işte yoruldum cok fazla

Eve niye alışamadığınızın cevabı buradaymış zaten, bence taşının

o sorunlardan sonra böyle oldum. ama evet geçmiş geçmişte kaldı. eşim bıktı artık çünkü evliliğim için onun için toparlanmam lazım
Artık evlisiniz,eğer gerçekten eşinizi seviyor ve onunla bir ömür geçirmek istiyorsanız her iki aileyi bir kenara bırakıp, kendi çekirdek ailenize odaklanacaksınız.Artık yetişkin bir bireysiniz ve yeni evlisiniz.Tadını çıkarmanız gerekirken böyle şeylere kafa yoruyorsunuz.Gerekirse terapi alın ve bir çaresine bakın.Eşinizle daha çok vakit geçirmeye çalışın ve sizi böyle çocuk gibi ağlarken görmesin mümkünse.

haklısın. dikkat edeceğim..

Altlı üstlü oturduğunu belirtmen lazımdı mesela bu önemli bir detay.
Valla sana tavsiyem sana kirli mi dedi ağlamayacaksın diyeceksin ki burası benim evim sanane. Sen kendi evinde istediğini yap burası benim evim ister pis olurum ister kirli.
Yemeğe gel gelmiyorum evde yeriz biz. Küserse küssün ağlarsa ağlasın eşin de sana tek laf etmesin ettirme mutlu olmak için evlendin o ne derse onu yapmak için değil. Aranızın bozulmasın diye eşin uğraşsın sen değil. Çalışıyorsun para kazanıyorsun dimdik dur. Böyle alıştırırsan böyle gider. Azıcık güçlü dur ağlama öyle her şeye

çalışıyosan, evin işlerini anca yetiştirirsin sıkılmaya vaktin kalmaz aslında ne güzel ailenede yakınmışsın istediğin zaman gidersin onlar gelir. benim kızımda 1,5 yıllık evli oda bize yakın sık sık görüşüyoruz.her zaman şükrediyorum.yakın olduğuna
zaten kafamı dağıtacak bir işim var. çevremde var arkadaşlarım ailem hep yakınlar. ama yine de değişik işte

haklısınız. en başında hep ağladım. kaynanama eşime. hep güçsüz gördüler beni. iki hafta hep ağladım 5 kilo birden verdim düşün o kadar dertlendim. diyorum ya duygularımı uclarda yaşayan birisiyim. ama sonra eşiminde desteği ile tüm düşündüklerimi söyledim kv ye. nankörsün bile dedim. şimdi bana gayet normal gayet iyi. yani iyi dedğim aramız artık benim sitediğim mesafede. çok şükür. şimdiki durumumda eşimin de mesafeli olmasını istemem. ama o öyle olamıyor ki ondan bunu beklemem de yanlış. şuan her şey düzeldi sende düzel diyor bana. ben bana yapılanları unutamıyorum bir ayda. artık bu konudada şöyle karar aldım asla bir araya gelmicem annesi ile. evet şuan ban bir şey demiyor etime sütüme karışmıyor ama ben gecmisi düşünüp hep kendimi üzüyorum ufacık lafını kendime dert ediyorum. o yüzden kendim toparlanana kadar en iyisi onunla hiç bir araya gelmemek.

Eşini düşünsene empati yap vardiyalı çalışıyorsun yorgun argın eve gitme zamanı geldi şimdi evde seni ağlayan bir eş bekliyor
ayakları bir süre sonra o eve girmek istemeyecek
Abartmasan mi artık
Arkanda duran eşin ve görümce nasıl nimet biliyor musun
Annemiz de annemiz deseler napicaktin ?
Kusura bakma dost acı söyler bu hallerin onu soğutur ve uzaklaştırır ama tabii olumsuz yorum sevmiyorsun ne diyeyim iyi yapıyorsun o zaman devam et

Ne güzel kendi evin kendi düzenin var. Ailen de sana yakın.Daha ne istiyorsun.. Eşin gece çalıştığı zamanlar gidip ailen de kalabilirsin en azından biraz evliliğe alışana kadar.

Ben yurt disinda yasiyorum. Ustelik gecen sene babami kaybettik, annem turkiyede yalniz… benim esim de sizinki gibi uc vardiya calisiyor. Ben de zaman zaman turkiyedeki hayatimi ve annemi ozluyorum. Ama hicbir zaman esime bunu belli ede ede aglamadim. Bence esiniz icin cok kotu bi durum. Allah kolaylik versin. Aileniz yakininizda… bence siz de calismaya baslayin biraz kafanizi dagitirsiniz

Siz de neler yasamissiniz kimse size dememis iticisiniz diye.

Konfor alanından çıktıktan sonra bocalama olması normal. Bir sene dolduğunda alışmış olursunuz bence. Ben resmen oynaya oynaya gelmiştim evime ama alışmak zaman aldı.
Eşinize çok yansıtmayın derim. Üstüne alınabilir. O da aynı süreçten geçiyor.

Siz de neler yasamissiniz kimse size dememis iticisiniz diye.
Amacım yorumumla sizi kırmak değildi, fakat eğer burada kullandığınız üslubu gerçek hayatınızda da kullanıyorsanız bana göre çirkin bir üslubunuz var. Ben kayınvalidemlerden dolayı çok üzüldüm, asla bir saygısızlık ve kötü söz etmedim, o yüzdende aramıza bir mesafe koydum.. Onlardan hiçbir şey istemem, kendileri teklif etse kabul etmem, herkes kendi imkanlarıyla yaşasın.. Oğulları arar sorar konuşur, bende onun hatırına güleryüz gösteririm sadece.. Benim tavrımda onlara göre itici olabilir tabi, bilemem :)

Gercek hayatta uslübum adamina gore kirdiniz ama bilip bilmeden siz de neler yasamissiniz empati kurmanizi beklerdim ay ne kadar itici biri gibisini, cok ayip. Ben de kv kotu soz soylememek icin konu actim beni asagi cekiyorsunuz.

Gercek hayatta uslübum adamina gore kirdiniz ama bilip bilmeden siz de neler yasamissiniz empati kurmanizi beklerdim ay ne kadar itici biri gibisini, cok ayip. Ben de kv kotu soz soylememek icin konu actim beni asagi cekiyorsunuz.
Sonradan yaptiginiz aciklamalar konunuzda yoktu hanfendi, müneccim degilim bilemem yaptiginiz jestleri veya sadece 3 kez götürdüklerini.. Basta yazsaydiniz bende ona göre yorum yapar ve hakli oldugunuzu söylerdim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…