Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

günaydın kızlarrrr

ben henüz küçük ev aletlerini almaya başlamadım ama tost makinası olarak ise çok işlevli olacak birşey istiyorum
Günaydınnn. Benimkinin ne olduğunu yukarıda yazdım tatlım. Hem tost hem de ızgara olarak kullanabiliyorum. Memnunum çünkü annem kullanıyor. Ama site geneli Korkmaz'ın ürünlerini tercih ediyor. Sana da fikir olsun

peki waffle tarzı şeyler yapılabiliyor mu canım kullandığın modelde?

oo tencere tavadan geçilmiyor benim de çeyizimde

tavsiye için teşekkür ederim canımmm

sanırım ben arnica'ya fln da bakacağım, onun bora süpürgesini çok beğenmiştim
Burada herkes süpürge olarak Dyson alıyor :) Çok pahalı bir süpürge, senin beğendiğin ne kadar?

Burada herkes süpürge olarak Dyson alıyor :) Çok pahalı bir süpürge, senin beğendiğin ne kadar?

evett Dyson'u da duydumm

geçen sene anneler gününde almıştım anneme arnica bora'nın son modelini 350-400 gibi birşeydi sanırım fiyatı

arada sırada evi süpürdüğüm için biliyorum çekişi falan çok güzel, hafif bir süpürge kullanımı kolay, sulu, özel parfümü var

Valla evde kullanıyoruz kuzum aynısından plakaları da çıkıyor annem ızgara filan da yaptı gayet güzel oldu. Ben tercihimden ötürü memnunum :)
Gayet iyiymiş kuzum güle güle kullan hepimiz memnun kalalım
günaydın kızlarrrr

ben henüz küçük ev aletlerini almaya başlamadım ama tost makinası olarak ise çok işlevli olacak birşey istiyorum

Günaydın canım hem tost makinası hem ızgara yapılanları tercih edebilirsin bana göre Tefal, Arzum,Korkmaz iyi görünüyor

Fiyatı da uygunmuş. Hayırlısı olsun tatlım...

hmm tamam şimdi oldu :) ben de çeyiz topiği açmayı çok istiyorum da herşeyi alıp öyle mi açsam bilmiyorum. başbelası nevresimlerim yok ya hani daha
Ben de birkaç eksiğimi daha aldıktan sonra bu topiği kapattırıp yenisini açmak istiyorum çok bölük pörçük oldu ve site değişince bazı resimler gitti. O yüzden yeniden açmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…