- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #1.341
Günaydınnn. Benimkinin ne olduğunu yukarıda yazdım tatlım. Hem tost hem de ızgara olarak kullanabiliyorum. Memnunum çünkü annem kullanıyor. Ama site geneli Korkmaz'ın ürünlerini tercih ediyor. Sana da fikir olsungünaydın kızlarrrr
ben henüz küçük ev aletlerini almaya başlamadım ama tost makinası olarak ise çok işlevli olacak birşey istiyorum
Günaydınnn. Benimkinin ne olduğunu yukarıda yazdım tatlım. Hem tost hem de ızgara olarak kullanabiliyorum. Memnunum çünkü annem kullanıyor. Ama site geneli Korkmaz'ın ürünlerini tercih ediyor. Sana da fikir olsun
Öyle bir özelliği yok sanırım. Ben onun için krep tavası aldım :)peki waffle tarzı şeyler yapılabiliyor mu canım kullandığın modelde?
Öyle bir özelliği yok sanırım. Ben onun için krep tavası aldım :)
Burada herkes süpürge olarak Dyson alıyor :) Çok pahalı bir süpürge, senin beğendiğin ne kadar?oo tencere tavadan geçilmiyor benim de çeyizimde
tavsiye için teşekkür ederim canımmm
sanırım ben arnica'ya fln da bakacağım, onun bora süpürgesini çok beğenmiştim
Burada herkes süpürge olarak Dyson alıyor :) Çok pahalı bir süpürge, senin beğendiğin ne kadar?
Gayet iyiymiş kuzum güle güle kullan hepimiz memnun kalalımValla evde kullanıyoruz kuzum aynısından plakaları da çıkıyor annem ızgara filan da yaptı gayet güzel oldu. Ben tercihimden ötürü memnunum :)
günaydın kızlarrrr
ben henüz küçük ev aletlerini almaya başlamadım ama tost makinası olarak ise çok işlevli olacak birşey istiyorum
Fiyatı da uygunmuş. Hayırlısı olsun tatlım...evett Dyson'u da duydumm
geçen sene anneler gününde almıştım anneme arnica bora'nın son modelini 350-400 gibi birşeydi sanırım fiyatı
arada sırada evi süpürdüğüm için biliyorum çekişi falan çok güzel, hafif bir süpürge kullanımı kolay, sulu, özel parfümü var
Kızlar bu konuların üzerine çok saçma olacak ama meraktayım sormam lazım :) Tost makinesi alanınız var mı? Hangi marka model tercih edeceğimi bilemedim de :-/
günaydın kızlarrrr
Öyle bir özelliği yok sanırım. Ben onun için krep tavası aldım :)
canim cok parcali kahvalti takimlarinfdan.aldinmo yoksa.bu yeterlimi sence ben henuz almadim ama en.cok kararsiz kaldigim konulardan biri busenin aldigini cokkk begendim ama :)
kuzu nasıl bişey krep tavan??
Onu süs diye koymuşlar kuzum bende o yok bilmiyorum ama önü ve arkası orda gördüğün gibi :)çok tatlılar kuzum yaaa. güle güle kullan :) tavanın resmindeki en küçük şey de ayrı bir tava mı?
Onu süs diye koymuşlar kuzum bende o yok bilmiyorum ama önü ve arkası orda gördüğün gibi :)
günaydın kızlarrrr
Ben de birkaç eksiğimi daha aldıktan sonra bu topiği kapattırıp yenisini açmak istiyorum çok bölük pörçük oldu ve site değişince bazı resimler gitti. O yüzden yeniden açmak istiyorumhmm tamam şimdi oldu :) ben de çeyiz topiği açmayı çok istiyorum da herşeyi alıp öyle mi açsam bilmiyorum. başbelası nevresimlerim yok ya hani daha
arnica boranin supurgesini aldim cnm ben ablam kullaniyor cok memnunoo tencere tavadan geçilmiyor benim de çeyizimde
tavsiye için teşekkür ederim canımmm
sanırım ben arnica'ya fln da bakacağım, onun bora süpürgesini çok beğenmiştim
sagol tatlimmm :)canım bu arada trendyolda bugün satışa girmiş keramika. bilgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?