- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #1.321
Kendisi verdi numarayi ararsiniz diye acmiyor simdi. Yarin arayacak nisanlim. Teslim etmek icin bir ay var yetismez bence cunku hocayla gorusemiyorum moralim bozuk. Gorussek de begenmeyecek cunku zor biriGelsinler yaaa burası süper bir platform oldu bi gelişme olduğunda yazmak için sabırsızlanıyorum :) Allah allah neden açmıyorki çok şaşırtıcı bi şey mi geldi acaba adamın başınakalmazsın ya hemen kötü düşünmeyelimm
ayyyy canım benim hepsi harika görünüyor hele kahvaltı takımın süppperrrr :) güle güle iyi günler de kullan
Tühh yaa inşallah beğenir kuzum bir sürü emek sonuçtaKendisi verdi numarayi ararsiniz diye acmiyor simdi. Yarin arayacak nisanlim. Teslim etmek icin bir ay var yetismez bence cunku hocayla gorusemiyorum moralim bozuk. Gorussek de begenmeyecek cunku zor biri
Sagol canim kismet artik 3 ay uzatma alirim en iyi ihtimal kalirsam babamin cenesinden kurtulamicam ben sana demistim okul bitmeden nisan olmaz diye sirf bu yuzden kaldin diyecek dusunmekten kafani toplayamadin diyecekTühh yaa inşallah beğenir kuzum bir sürü emek sonuçta
canım reklama girer mi bilmiyorum ama kahvaltı takımın çok hoşuma gitti nereden aldın birde ne kadara aldın
Sonunda tepki geldi :) Ben arzum aldim forumdakiler genelde korkmaz tercih ediyor. Tost makinesini cok onemsemedigim icin pahalisini almadim ben.Kızlar bu konuların üzerine çok saçma olacak ama meraktayım sormam lazım :) Tost makinesi alanınız var mı? Hangi marka model tercih edeceğimi bilemedim de :-/
Korkmaz natura serisinden aldım canım :)Kızlar bu konuların üzerine çok saçma olacak ama meraktayım sormam lazım :) Tost makinesi alanınız var mı? Hangi marka model tercih edeceğimi bilemedim de :-/
Ayy bütün ailelerde aynı mantık var yaa :)Sagol canim kismet artik 3 ay uzatma alirim en iyi ihtimal kalirsam babamin cenesinden kurtulamicam ben sana demistim okul bitmeden nisan olmaz diye sirf bu yuzden kaldin diyecek dusunmekten kafani toplayamadin diyecek
Sonunda tepki geldi :) Ben arzum aldim forumdakiler genelde korkmaz tercih ediyor. Tost makinesini cok onemsemedigim icin pahalisini almadim ben.
Korkmaz natura serisinden aldım canım :)
Kendime alirken anneme de aldim aynisindan annem kullaniyor memnun. Ben de cok.tost tuketen biri degilim o yuzden secimimden yana memnunum :)Yok canım tepki değil; konuyu bölmek gibi olacaktı ondan dedim. Hatta gibisi fazla direkt bölmüşüm kusura bakmayın :))
Arzum'un ürünlerini etrafımda kullanan arkadaşlar var hatta annem de bir iki küçük ev aletini kullanıyor. Pek memnun değiller. Ben de her gün tost yapmam tabi ama kullandığımda da elde kalmasın istiyorum :) Yine de bir bakayım.
Estagfurullah :) Yani bizde kimse kullanmadı henüz memnunum diyemem direk ama ürünü sevdim seramik kaplı yanma yapışma yok :) ve ben sadece tost diye yaklaşmıyorum alternatif kullanımdan da yanayım :) bak belki seversin sende :)Korkmaz'ın tost makinesi olduğunu bilmiyordum ya ne cahilim :-/ Sağol canım bir bakayım.
canim cok parcali kahvalti takimlarinfdan.aldinmo yoksa.bu yeterlimi sence ben henuz almadim ama en.cok kararsiz kaldigim konulardan biri bukeramika 14 parça iki kişilik keyf-i aşk seti canım. evmambo.com sitesinden aldım en uygun şuan burada.46 tl diğer yerlerde 52 - 55 arası değişiyor. havale yapınca da %4 indirim var. sarıp sarmalamışlar hiç kırık çizik falan yok :)
canim cok parcali kahvalti takimlarinfdan.aldinmo yoksa.bu yeterlimi sence ben henuz almadim ama en.cok kararsiz kaldigim konulardan biri busenin aldigini cokkk begendim ama :)
Kuzum bizim evdeki Arzumun harika tostlar elde ediyoruz vallahi şuanda üretimde göremedim yoksa kaçırmıycam o yüzden mecburen Korkmaza kaldımKendime alirken anneme de aldim aynisindan annem kullaniyor memnun. Ben de cok.tost tuketen biri degilim o yuzden secimimden yana memnunum :)
Günaydın kızlar :)
Valla evde kullanıyoruz kuzum aynısından plakaları da çıkıyor annem ızgara filan da yaptı gayet güzel oldu. Ben tercihimden ötürü memnunum :)Kuzum bizim evdeki Arzumun harika tostlar elde ediyoruz vallahi şuanda üretimde göremedim yoksa kaçırmıycam o yüzden mecburen Korkmaza kaldımArzumun tost makinesinden şüphen olmasın hepsi aynı mıdır bilmem ama bizimki harika tek kötü yanı plakalarının çıkmıyor olması
Kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?