- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
- #1.361
tünaydın kızlar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
utu konusunda bende kararsizim cnm aslinda almistim tefalin sarjli kablosuz aynisindan annemede aldim cok kullanissiz malesef o yuzden yeniden alicambir duruşmaya gittim geldim maşallah kızlar hızınıza yetişilmiyor
anlaşılan küçük ev aletleri ayrı bir dünya, ucundan başlayacağım sanırım öncelik tost makinası ve ütü olacak
hangi süpürgeyi alacağımı biliyorum onun üstünü çizdim bile
utu konusunda bende kararsizim cnm aslinda almistim tefalin sarjli kablosuz aynisindan annemede aldim cok kullanissiz malesef o yuzden yeniden alicam
Philips azur iyi diyorlar. Nişanlım indirimde olan azur ütüyü metro marketlerden 180 tl'ye aldı bana bilginize kızlar. Topiğimde bakabilirsiniz.bir arkadaşım phılıps'in kazanlı ütüsünden almış internetten, hani şu akıllı olanlarından
ama ütüye o kadar para vermeye kıyamam ben heralde
Philips azur iyi diyorlar. Nişanlım indirimde olan azur ütüyü metro marketlerden 180 tl'ye aldı bana bilginize kızlar. Topiğimde bakabilirsiniz.
Canım bir kaç eksiğimi daha derledikten sonra yeni topic açacağım resimlerimin bir kısmı gitmiş, derli toplu tekrar açacağım. Şimdilik bekletiyorum Sen de dök saç bize de fikir olsun, beğenmene sevindimzaten senin çeyiz topiğinde çok hoş şeyler var okeanoss
bir gün ben de gaza gelip dökücem ne var ne yoksa
Gecmis olsun canimdişim ağrıyorrrrrr ve ağrısı kulağıma vurdu :'(
dişim ağrıyorrrrrr ve ağrısı kulağıma vurdu :'(
Merhaba hoş geldiniz... Ben de dahil olmak üzere 23 Mayıs'da evlenecek 4 bayan olduk :) Nerede yaşıyorsunuz?Merhaba bayanlar ben baya sonradan katıldım çok sevindim böyle bir platform bulduguma hemen yazmak istedım bnmde dugunum 23 mayıs 2015 te olacak kısmetse...
Çok şekerler ki sos tenceremiz aynı kuzu ne güzel soslar hazırlanır o cimcimeyle
Merhaba bayanlar ben baya sonradan katıldım çok sevindim böyle bir platform bulduguma hemen yazmak istedım bnmde dugunum 23 mayıs 2015 te olacak kısmetse...
Sos tenceresi kardeşliğiiiii Hem de neler yapacağız onlarla :)Çok şekerler ki sos tenceremiz aynı kuzu ne güzel soslar hazırlanır o cimcimeyle
Hoşgeldin aramıza canım maşallah 23 Mayıs da ne çok evlenen var bilseydim bende o tarihe alırdım düğün kardeşi olurduk
Sos tenceresi kardeşliğiiiii Hem de neler yapacağız onlarla :)
Evet ya çok fazla 23 Mayıs var ben de gördükçe şaşırıyorum
Bernardodan canım hala satılıyor olabilir bir bak sendesos tencerinizi nereden aldınız güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah :)
Bernardo'dan canım :)sos tencerinizi nereden aldınız güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah :)
Ben de bayılırım kuzu valla yaparız. Sen merak etme kına gecesi ertesi bile girip yaziciiimBen bayılırım soslara zevkle yaparız vallahi
Çabuk evlenin balayınızı yapın ben gitmeden gelin de bana bilgiler verin
Bende kınadan sonra bir gün ara vericem onda girip yazarım kuzuBernardo'dan canım :)
Ben de bayılırım kuzu valla yaparız. Sen merak etme kına gecesi ertesi bile girip yaziciiim