• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Gelsinler yaaa burası süper bir platform oldu bi gelişme olduğunda yazmak için sabırsızlanıyorum :) Allah allah neden açmıyorki çok şaşırtıcı bi şey mi geldi acaba adamın başına :KK43: kalmazsın ya hemen kötü düşünmeyelimm :KK43:
Kendisi verdi numarayi ararsiniz diye acmiyor simdi. Yarin arayacak nisanlim. Teslim etmek icin bir ay var yetismez bence cunku hocayla gorusemiyorum moralim bozuk. Gorussek de begenmeyecek cunku zor biri :(

Tühh yaa inşallah beğenir kuzum bir sürü emek sonuçta :KK43:
Sagol canim kismet artik 3 ay uzatma alirim en iyi ihtimal kalirsam babamin cenesinden kurtulamicam ben sana demistim okul bitmeden nisan olmaz diye sirf bu yuzden kaldin diyecek dusunmekten kafani toplayamadin diyecek:KK70:

canım reklama girer mi bilmiyorum ama kahvaltı takımın çok hoşuma gitti nereden aldın birde ne kadara aldın

keramika 14 parça iki kişilik keyf-i aşk seti canım. evmambo.com sitesinden aldım en uygun şuan burada.46 tl diğer yerlerde 52 - 55 arası değişiyor. havale yapınca da %4 indirim var. sarıp sarmalamışlar hiç kırık çizik falan yok :)

Kızlar bu konuların üzerine çok saçma olacak ama meraktayım sormam lazım :) Tost makinesi alanınız var mı? Hangi marka model tercih edeceğimi bilemedim de :-/

Kızlar bu konuların üzerine çok saçma olacak ama meraktayım sormam lazım :) Tost makinesi alanınız var mı? Hangi marka model tercih edeceğimi bilemedim de :-/
Sonunda tepki geldi :) Ben arzum aldim forumdakiler genelde korkmaz tercih ediyor. Tost makinesini cok onemsemedigim icin pahalisini almadim ben.

Sonunda tepki geldi :) Ben arzum aldim forumdakiler genelde korkmaz tercih ediyor. Tost makinesini cok onemsemedigim icin pahalisini almadim ben.

Yok canım tepki değil; konuyu bölmek gibi olacaktı ondan dedim. Hatta gibisi fazla direkt bölmüşüm kusura bakmayın :))
Arzum'un ürünlerini etrafımda kullanan arkadaşlar var hatta annem de bir iki küçük ev aletini kullanıyor. Pek memnun değiller. Ben de her gün tost yapmam tabi ama kullandığımda da elde kalmasın istiyorum :) Yine de bir bakayım.

Yok canım tepki değil; konuyu bölmek gibi olacaktı ondan dedim. Hatta gibisi fazla direkt bölmüşüm kusura bakmayın :))
Arzum'un ürünlerini etrafımda kullanan arkadaşlar var hatta annem de bir iki küçük ev aletini kullanıyor. Pek memnun değiller. Ben de her gün tost yapmam tabi ama kullandığımda da elde kalmasın istiyorum :) Yine de bir bakayım.
Kendime alirken anneme de aldim aynisindan annem kullaniyor memnun. Ben de cok.tost tuketen biri degilim o yuzden secimimden yana memnunum :)

Korkmaz'ın tost makinesi olduğunu bilmiyordum ya ne cahilim :-/ Sağol canım bir bakayım.
Estagfurullah :) Yani bizde kimse kullanmadı henüz memnunum diyemem direk ama ürünü sevdim seramik kaplı yanma yapışma yok :) ve ben sadece tost diye yaklaşmıyorum alternatif kullanımdan da yanayım :) bak belki seversin sende :)

keramika 14 parça iki kişilik keyf-i aşk seti canım. evmambo.com sitesinden aldım en uygun şuan burada.46 tl diğer yerlerde 52 - 55 arası değişiyor. havale yapınca da %4 indirim var. sarıp sarmalamışlar hiç kırık çizik falan yok :)
canim cok parcali kahvalti takimlarinfdan.aldinmo yoksa.bu yeterlimi sence ben henuz almadim ama en.cok kararsiz kaldigim konulardan biri bu :( senin aldigini cokkk begendim ama :)

canim cok parcali kahvalti takimlarinfdan.aldinmo yoksa.bu yeterlimi sence ben henuz almadim ama en.cok kararsiz kaldigim konulardan biri bu :KK43: senin aldigini cokkk begendim ama :)

günaydın canım. benim 6 kişilik karacanın var çok önceden almıştım zaten. bunu günlük kullanmak için aldım :)

Kendime alirken anneme de aldim aynisindan annem kullaniyor memnun. Ben de cok.tost tuketen biri degilim o yuzden secimimden yana memnunum :)
Kuzum bizim evdeki Arzumun harika tostlar elde ediyoruz vallahi şuanda üretimde göremedim yoksa kaçırmıycam o yüzden mecburen Korkmaza kaldım:110:Arzumun tost makinesinden şüphen olmasın hepsi aynı mıdır bilmem ama bizimki harika tek kötü yanı plakalarının çıkmıyor olması:KK16:
Günaydın kızlar :)

:KK54:Kuzum:KK16:

Kuzum bizim evdeki Arzumun harika tostlar elde ediyoruz vallahi şuanda üretimde göremedim yoksa kaçırmıycam o yüzden mecburen Korkmaza kaldım:110:Arzumun tost makinesinden şüphen olmasın hepsi aynı mıdır bilmem ama bizimki harika tek kötü yanı plakalarının çıkmıyor olması:KK16:

:KK54:Kuzum:KK16:
Valla evde kullanıyoruz kuzum aynısından plakaları da çıkıyor annem ızgara filan da yaptı gayet güzel oldu. Ben tercihimden ötürü memnunum :)

Back