• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

günaydın kızlarrrr :KK54:

ben henüz küçük ev aletlerini almaya başlamadım ama tost makinası olarak ise çok işlevli olacak birşey istiyorum :KK51:
Günaydınnn. Benimkinin ne olduğunu yukarıda yazdım tatlım. Hem tost hem de ızgara olarak kullanabiliyorum. Memnunum çünkü annem kullanıyor. Ama site geneli Korkmaz'ın ürünlerini tercih ediyor. Sana da fikir olsun :KK51:

Günaydınnn. Benimkinin ne olduğunu yukarıda yazdım tatlım. Hem tost hem de ızgara olarak kullanabiliyorum. Memnunum çünkü annem kullanıyor. Ama site geneli Korkmaz'ın ürünlerini tercih ediyor. Sana da fikir olsun :KK51:

peki waffle tarzı şeyler yapılabiliyor mu canım kullandığın modelde?

oo tencere tavadan geçilmiyor benim de çeyizimde :KK48::KK48:

tavsiye için teşekkür ederim canımmm:KK73:

sanırım ben arnica'ya fln da bakacağım, onun bora süpürgesini çok beğenmiştim :KK51:
Burada herkes süpürge olarak Dyson alıyor :) Çok pahalı bir süpürge, senin beğendiğin ne kadar?

Burada herkes süpürge olarak Dyson alıyor :) Çok pahalı bir süpürge, senin beğendiğin ne kadar?

evett Dyson'u da duydumm :KK52:

geçen sene anneler gününde almıştım anneme arnica bora'nın son modelini 350-400 gibi birşeydi sanırım fiyatıo_O

arada sırada evi süpürdüğüm için biliyorum çekişi falan çok güzel, hafif bir süpürge kullanımı kolay, sulu, özel parfümü var :KK51:

Valla evde kullanıyoruz kuzum aynısından plakaları da çıkıyor annem ızgara filan da yaptı gayet güzel oldu. Ben tercihimden ötürü memnunum :)
Gayet iyiymiş kuzum güle güle kullan hepimiz memnun kalalım:KK68:
günaydın kızlarrrr :KK54:

ben henüz küçük ev aletlerini almaya başlamadım ama tost makinası olarak ise çok işlevli olacak birşey istiyorum :KK51:

Günaydın canım hem tost makinası hem ızgara yapılanları tercih edebilirsin bana göre Tefal, Arzum,Korkmaz iyi görünüyor :cool:

evett Dyson'u da duydumm :KK52:

geçen sene anneler gününde almıştım anneme arnica bora'nın son modelini 350-400 gibi birşeydi sanırım fiyatıo_O

arada sırada evi süpürdüğüm için biliyorum çekişi falan çok güzel, hafif bir süpürge kullanımı kolay, sulu, özel parfümü var :KK51:
Fiyatı da uygunmuş. Hayırlısı olsun tatlım...

kuzu nasıl bişey krep tavan??

Bu krep tavam
krep tavası.jpg

Bu da çok severek aldığım sos tencerem
sos tenceresi.jpg

hmm tamam şimdi oldu :) ben de çeyiz topiği açmayı çok istiyorum da herşeyi alıp öyle mi açsam bilmiyorum. başbelası nevresimlerim yok ya hani daha :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Ben de birkaç eksiğimi daha aldıktan sonra bu topiği kapattırıp yenisini açmak istiyorum çok bölük pörçük oldu ve site değişince bazı resimler gitti. O yüzden yeniden açmak istiyorum :rolleyes:

Back