- 2 Ekim 2013
- 2.065
- 710
- 178
- Konu Sahibi okeanoss00
- #1.301
canım aldıklarının resmini ekleme şansın var mı bende kalhvaltı takımında kararsızım birde romantik tavayı merak ettim :)
tabiiki kuzum :) battaniye çift kişilik :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım aldıklarının resmini ekleme şansın var mı bende kalhvaltı takımında kararsızım birde romantik tavayı merak ettim :)
valla cnm ben hiç bişey istemedim 2 bilezik ve set aldılar sanırım 4 tane de düğünde alacaklar hiç konuşmadık ailem herkes yapacağını bilir dedi.sağolsunlar aldıkları bilezikler ince falan değil zaten kendileri yapıyorlar ellerinden geleni birde benim kayınvalidem çok cömert o yüzden onlara karışmak istemiyorum ben.benim bütün çeyizimi hediye diye bana getirdi kendisi :)Nişanda bana 2 tane bilezik bir de takı seti taktılar. Düğünde de 5 tane daha ekleyecekler. Ailelerimiz arasında bu mevzu hiç konuşulmadı, ben nişanlımla zamanında konuşmuştum o şekilde alındı. Bakalım düğünde yapacaklar mı göreceğiz. Sen ne istedin canım?
benim ailemde 3 bilezik ve 2 künye falan düşünüyor daha almadık bakalım artık :)güle güle kullanın monarkkk
benim ailem 3 bilezik takıyor nişanlımın ailesi 4 bilezik takacak bir de set..
durduk yere canım sıkıldı işte
Bizimkiler de hiç konusunu açmadı canım. Biz nişanlımla kendi aramızda konuştuk. Aileler karar vermedi biz ikimiz verdik. Bana nişanda taktıkları da 20gr dandı, sağolsunlar almışlar. Nişanlıma sormuşlar ne yapacağız diye o da söylemiş almışlar.valla cnm ben hiç bişey istemedim 2 bilezik ve set aldılar sanırım 4 tane de düğünde alacaklar hiç konuşmadık ailem herkes yapacağını bilir dedi.sağolsunlar aldıkları bilezikler ince falan değil zaten kendileri yapıyorlar ellerinden geleni birde benim kayınvalidem çok cömert o yüzden onlara karışmak istemiyorum ben.benim bütün çeyizimi hediye diye bana getirdi kendisi :)
güle güle kullanın monarkkk
benim ailem 3 bilezik takıyor nişanlımın ailesi 4 bilezik takacak bir de set..
durduk yere canım sıkıldı işte
en güzeli bu şekilde olması zaten.aslında hepsi formalite Allah hepimize mutlu olmayı nasip etsinBizimkiler de hiç konusunu açmadı canım. Biz nişanlımla kendi aramızda konuştuk. Aileler karar vermedi biz ikimiz verdik. Bana nişanda taktıkları da 20gr dandı, sağolsunlar almışlar. Nişanlıma sormuşlar ne yapacağız diye o da söylemiş almışlar.
Aynen canım boş yere neden iki tarafında kalbi kırılsın ki. Böylesi en güzeli. Zaten ben o bilezikleri hayatta takmam yatırım amaçlı ileride evimizin peşinatı olacak.en güzeli bu şekilde olması zaten.aslında hepsi formalite Allah hepimize mutlu olmayı nasip etsin
ayyyy canım benim hepsi harika görünüyor hele kahvaltı takımın süppperrrr :) güle güle iyi günler de kullantabiiki kuzum :) battaniye çift kişilik :)
haklısın canım.bizimde ev için kullanılacak düğünde gelenleri de ailesine vericez sağolsunlar üzerine katıp ev alacaklar en azından o külfet kalktı üzerimizdenAynen canım boş yere neden iki tarafında kalbi kırılsın ki. Böylesi en güzeli. Zaten ben o bilezikleri hayatta takmam yatırım amaçlı ileride evimizin peşinatı olacak.
Bende paniğim 213 gün kaldı sanırımBu hafta sonu hiç bir şey bakmak içimden gelmedi yine beyaz eşyalar kaldı puffgünaydın güzel mayıs gelinleriii
düğünüme bugün itibariyle 180 gün kalmış i-na-na-mı-yo-rumm
sanırım yavaştan paniklemeye başlayabilirim
hazırlıklara devam etmem lazım, uzun zamandır tembellikteydim
Hayırlı olsun canım tarih kesinleşmiş kına mekanı halledilmiş daha ne olsun nevresimler en son iş boşver rahatlagünaydın kızlaaarrrr. bana da bugün itibariyle 179 gün kaldı. tarihi 2 Mayısa aldık kızlar. Dünde kına mekanını tuttuk kaporayı verdik. Kayserideki de ayarlanmış ve çok makul bir fiyata çok mutlu oldum :)
bunun dışında hala ve hala nevresim pike derdindeyim alamadım bir türlü ama bu haftasonu alacam artık. ve gelinlikçilere bakıcaz nişanlımla
Nişanda 1 tane onlar 1 tane benim ailem taktı düğünde de işte bizimkiler 2 tane takacak toplam 3 tane olacak 17-18 gramdan falanNişanlımın ailesi diğer kardeşine ne yapıldıysa ondan yapılacak sanırım bilezikler takı seti ben beşi bir yerde istedim bozdurucaz zarar etmeyelim diye toplam 9-10 bin tutacaklar tutmayacaklar yanikızlar bu arada şöyle bir gelişme yaşandı
malum altın fiyatları düştü haftasonu annemlerle gidip 3 bilezik bir de tuğralı, çerçeveli kolye aldık
nişanlıma da söyledim bunu
o da annesiyle konuşmuş, aradı kayınvalidem "gidip set alalım istersen" dedi..
oysa ben nişanlıma demiştim "seti gelinlik beğendikten sonra almak istiyorum ona uygun olsun sonuçta düğünde takacağım" diye..
hazır altın düşmüşken bileziklerin bir kısmını alın çok yüklenmeyin de dedim üstüne basa basa..
beyfendi gitmiş sanki biz hiç bunları konuşmamışız gibi hepsini birlikte alalım demiş annesine, kadıncağızın sesi telefonda nasıl mahçup geliyordu, "kızım şimdi hepsini almasak da set alsak olmaz mı" diye..
sinirden deliye döndüm, nişanlıma fırça attım "niye karıştırıyosun ortalığı, sanki ben zorla hepsini alın diye sıkıştırıyormuşum gibi oldu" dedim..
siz nasıl halletiniz bu işi
Çok güzeller canım aşkla kullantabiiki kuzum :) battaniye çift kişilik :)
Buarada kendi ailem de 20 gr.dan 5 bilezik takıyorlar bana.
canım reklama girer mi bilmiyorum ama kahvaltı takımın çok hoşuma gitti nereden aldın birde ne kadara aldıntabiiki kuzum :) battaniye çift kişilik :)
Çok güzel canım güle güle kullan...tabiiki kuzum :) battaniye çift kişilik :)
Hos geldin tatlim biz de seni ozledik :) var mi bir degisiklik?Merhabaaa kızlaaarr sizii çookkk özledimmm :)
Ay en son nerde kaldığımı bile hatırlamıyorum okul iş koşturmaca beni çok yoruyor :) Akşam gidip elyaf yorgan yastıkları alıcaz ve 17sinde gidip gün alıcaz işte bugün aklımda bunlar var :) Sen nasılsınnn? Televizyonunuz hayırlı olsun canımm :)Hos geldin tatlim biz de seni ozledik :) var mi bir degisiklik?
Sagol tatlim benim. Kina icin sikintidayim ben de bir yer bulduk fiyati da uygun cok da begendik kaporayi vercez adam telefonlaro acmiyor ulasamiyoruz saka gibi Onun disinda tez ile ugrasiyorum hoca bugunku bulusmamizi ekti kalacagim galiba Tv icin de tesekkur ederim canim. Sen ugramayali sayimiz artti valla mayis gelincikleri geliyor bir bir :)Ay en son nerde kaldığımı bile hatırlamıyorum okul iş koşturmaca beni çok yoruyor :) Akşam gidip elyaf yorgan yastıkları alıcaz ve 17sinde gidip gün alıcaz işte bugün aklımda bunlar var :) Sen nasılsınnn? Televizyonunuz hayırlı olsun canımm :)
Gelsinler yaaa burası süper bir platform oldu bi gelişme olduğunda yazmak için sabırsızlanıyorum :) Allah allah neden açmıyorki çok şaşırtıcı bi şey mi geldi acaba adamın başına kalmazsın ya hemen kötü düşünmeyelimmSagol tatlim benim. Kina icin sikintidayim ben de bir yer bulduk fiyati da uygun cok da begendik kaporayi vercez adam telefonlaro acmiyor ulasamiyoruz saka gibi Onun disinda tez ile ugrasiyorum hoca bugunku bulusmamizi ekti kalacagim galiba Tv icin de tesekkur ederim canim. Sen ugramayali sayimiz artti valla mayis gelincikleri geliyor bir bir :)