Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

bir duruşmaya gittim geldim maşallah kızlar hızınıza yetişilmiyor

anlaşılan küçük ev aletleri ayrı bir dünya, ucundan başlayacağım sanırım öncelik tost makinası ve ütü olacak

hangi süpürgeyi alacağımı biliyorum onun üstünü çizdim bile

utu konusunda bende kararsizim cnm aslinda almistim tefalin sarjli kablosuz aynisindan annemede aldim cok kullanissiz malesef o yuzden yeniden alicam

utu konusunda bende kararsizim cnm aslinda almistim tefalin sarjli kablosuz aynisindan annemede aldim cok kullanissiz malesef o yuzden yeniden alicam

bir arkadaşım phılıps'in kazanlı ütüsünden almış internetten, hani şu akıllı olanlarından

ama ütüye o kadar para vermeye kıyamam ben heralde

bir arkadaşım phılıps'in kazanlı ütüsünden almış internetten, hani şu akıllı olanlarından

ama ütüye o kadar para vermeye kıyamam ben heralde
Philips azur iyi diyorlar. Nişanlım indirimde olan azur ütüyü metro marketlerden 180 tl'ye aldı bana bilginize kızlar. Topiğimde bakabilirsiniz.

zaten senin çeyiz topiğinde çok hoş şeyler var okeanoss

bir gün ben de gaza gelip dökücem ne var ne yoksa
Canım bir kaç eksiğimi daha derledikten sonra yeni topic açacağım resimlerimin bir kısmı gitmiş, derli toplu tekrar açacağım. Şimdilik bekletiyorum Sen de dök saç bize de fikir olsun, beğenmene sevindim

Merhaba bayanlar ben baya sonradan katıldım çok sevindim böyle bir platform bulduguma hemen yazmak istedım bnmde dugunum 23 mayıs 2015 te olacak kısmetse...
Merhaba hoş geldiniz... Ben de dahil olmak üzere 23 Mayıs'da evlenecek 4 bayan olduk :) Nerede yaşıyorsunuz?

Bu krep tavam
Eki Görüntüle 1292343

Bu da çok severek aldığım sos tencerem
Eki Görüntüle 1292349
Çok şekerler ki sos tenceremiz aynı kuzu ne güzel soslar hazırlanır o cimcimeyle
Merhaba bayanlar ben baya sonradan katıldım çok sevindim böyle bir platform bulduguma hemen yazmak istedım bnmde dugunum 23 mayıs 2015 te olacak kısmetse...

Hoşgeldin aramıza canım maşallah 23 Mayıs da ne çok evlenen var bilseydim bende o tarihe alırdım düğün kardeşi olurduk

Sos tenceresi kardeşliğiiiii Hem de neler yapacağız onlarla :)
Evet ya çok fazla 23 Mayıs var ben de gördükçe şaşırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…