- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
- #1.381
Ben de öyle yaptım ya kuzucum düğün cts. kına perşembe bir gün boşluk var.Bende kınadan sonra bir gün ara vericem onda girip yazarım kuzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de öyle yaptım ya kuzucum düğün cts. kına perşembe bir gün boşluk var.Bende kınadan sonra bir gün ara vericem onda girip yazarım kuzu
Gecmis olsun canim
20lik diş mi yoksaaa
çok geçmiş olsunn canımmmm
Git tatlım ihmal etme.teşekkürler kızlar. 20lik diş değil. ama geçti çok şükür ağrı. dün gidemedim bugün gidecem dişçiye :/
Ben yorulurum ertesi gün düğünde hortlak gibi olurum diye öyle yaptım canım. Sonuçta deli gibi tepinilecek. Ama çok da önemli değil Allah yardım eder son gün yapan da çok yani.günaydın kızlar. yaa ben araya gün koymadım hiç çok mu yorulurum ki
Ben de öyle yaptım ya kuzucum düğün cts. kına perşembe bir gün boşluk var.
günaydın kızlar. yaa ben araya gün koymadım hiç çok mu yorulurum ki
günaydın kızlar. yaa ben araya gün koymadım hiç çok mu yorulurum ki
ben de araya gün koyamadım, çünkü şehir dışından çok misafirimiz var
artık kına gecesi kına yakılır yakılmaz uykuya
nasıl olsa o gece misafiriz anamızın koynunda yatıcaz, oh mışıl mışıl uyuruz
ya da şeytan diyo git diktir 4750 tl ye sonra içimden bir ses sevimmmm yapma diyor sonra o borçları sen ödeyeceksin diyor zeten bir kere giyeceksin diyor off çok kararsızım
Bana yakınsın :) Ben de Çekmeköy'de oturuyorum.Hosbulduk ıstanbul sancaktepedeyim dedıgınız gabi baya kalabalıgız 23 mayısta hazırlık resımlerımızı ggonderırız artık birbirimize
Bana da atsana canım. Hazır bulamazsam ben de oraya bakarım. Fiyatları nasıl uygun mu?Burdan yazmak reklam olacak ama özel mesajdan atabilirim, 2 kuzenimin gelinliğinin de dikildiği yeri. Ve birebir istedikleri modeli diktiler. Ben de orada diktireceğim.
şey peki fiyatlar nasıl ve yeri nerede :)Burdan yazmak reklam olacak ama özel mesajdan atabilirim, 2 kuzenimin gelinliğinin de dikildiği yeri. Ve birebir istedikleri modeli diktiler. Ben de orada diktireceğim.
Biraz fazla istemiş sanki o fiyata Pronovias alabilirsin... Yine de sen bilirsin canım bir gün giyilecek bir şey için bana çok geldi. Ben de en fazla 3000 ayırırım diyorum bakalım.kızlar daldan dala atlamak gibi olmasın ama gelinlik için istanbulda avrupa yakasındaöz el dikim yapan bildiğiniz bir yer var mı ben modeli begendim lakin modelin sahibi 4750 istedi açıkcası benim için cok ben söle 2000 2500 c,ivarı istiyorum ben 4750 ile hem kına hem düğün hem bindallıyı hallderim :) varsa tavsiyeleriniz dikimine güvediğiniz can- ı gönülden bekliyorum zira nişanlığımı da özel diktirmiştim istanbul bakırköyde bir moda evine aslında cok begenildi ama yakından bakınca cook hataları vardı üstelik modacıya birşey sölemeye kalksan adam burnu havada yine bildiğini okuyordu sanki beleş dikiyor ... neyse ankayacağınız gelinlik için asla oraya gitmem bir daha ...
Ben de düğüne yetişemediğimi görüyorum hepOf kızlar ya düğün günü rüyama girip duruyo, hep bir telaş halinde görüyorum kendimi. Saçım olmamış, duvağım kayıp, çiçeğim yok.. Dans dersi almamışız prova yapmamışız eyvah diyorum bunu nasıl atladık rezil oldu günümüz vs.. Çok düşünmekten böyle rüyalar görüyorum sanırım hayırlar olsun
aynen hayır bir kere olmasa en güzel günüm verrim elbette ama bir kerecik.. niaşnlığımda ölece bazanın altında duruyor zaten .Biraz fazla istemiş sanki o fiyata Pronovias alabilirsin... Yine de sen bilirsin canım bir gün giyilecek bir şey için bana çok geldi. Ben de en fazla 3000 ayırırım diyorum bakalım.