• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

günaydın kızlar. yaa ben araya gün koymadım hiç çok mu yorulurum ki :KK17::KK17::KK17:
Ben yorulurum ertesi gün düğünde hortlak gibi olurum diye öyle yaptım canım. Sonuçta deli gibi tepinilecek. Ama çok da önemli değil Allah yardım eder son gün yapan da çok yani.

Ben de öyle yaptım ya kuzucum düğün cts. kına perşembe bir gün boşluk var.

günaydın kızlar. yaa ben araya gün koymadım hiç çok mu yorulurum ki :KK17::KK17::KK17:

Hiç ara vermeden istedim ama olmaz benim için çok oynarım sabah uyanamam ya da günüm bitik geçer diye bakalım 1 gün aralıklı ayarlıycaz nasipse ama monarkkk monarkkk kuzum öyle yapan çok var Rabbim yardım eder benimde tam belli değil :D

ben de araya gün koyamadım, çünkü şehir dışından çok misafirimiz var:KK43:

artık kına gecesi kına yakılır yakılmaz uykuya :KK50:

nasıl olsa o gece misafiriz anamızın koynunda yatıcaz, oh mışıl mışıl uyuruz :cry:

ben de araya gün koyamadım, çünkü şehir dışından çok misafirimiz var:KK43:

artık kına gecesi kına yakılır yakılmaz uykuya :KK50:

nasıl olsa o gece misafiriz anamızın koynunda yatıcaz, oh mışıl mışıl uyuruz :cry:

5 saatlik yola gidecem ben bide. ama düğün akşam olduğu için yetişir diye umuyorum.

Hosbulduk ıstanbul sancaktepedeyim dedıgınız gabi baya kalabalıgız 23 mayısta hazırlık resımlerımızı ggonderırız artık birbirimize

benim düğün la kına arasında tam bir hafta var bakalım nasıl olacak :) 11 nisan kına 18 nisan düğün :)
erkek tarafı ankarada onlara kolaylık olsun die yaptık böle ama bakalım hayırlısı :)

kızlar daldan dala atlamak gibi olmasın ama gelinlik için istanbulda avrupa yakasındaöz el dikim yapan bildiğiniz bir yer var mı ben modeli begendim lakin modelin sahibi 4750 istedi açıkcası benim için cok ben söle 2000 2500 c,ivarı istiyorum ben 4750 ile hem kına hem düğün hem bindallıyı hallderim :) varsa tavsiyeleriniz dikimine güvediğiniz can- ı gönülden bekliyorum zira nişanlığımı da özel diktirmiştim istanbul bakırköyde bir moda evine aslında cok begenildi ama yakından bakınca cook hataları vardı üstelik modacıya birşey sölemeye kalksan adam burnu havada yine bildiğini okuyordu sanki beleş dikiyor ... neyse ankayacağınız gelinlik için asla oraya gitmem bir daha ...:(

ya da şeytan diyo git diktir 4750 tl ye sonra içimden bir ses sevimmmm yapma diyor sonra o borçları sen ödeyeceksin diyor zeten bir kere giyeceksin diyor off çok kararsızım :(

ya da şeytan diyo git diktir 4750 tl ye sonra içimden bir ses sevimmmm yapma diyor sonra o borçları sen ödeyeceksin diyor zeten bir kere giyeceksin diyor off çok kararsızım :KK43:

Burdan yazmak reklam olacak ama özel mesajdan atabilirim, 2 kuzenimin gelinliğinin de dikildiği yeri. Ve birebir istedikleri modeli diktiler. Ben de orada diktireceğim.

Burdan yazmak reklam olacak ama özel mesajdan atabilirim, 2 kuzenimin gelinliğinin de dikildiği yeri. Ve birebir istedikleri modeli diktiler. Ben de orada diktireceğim.
Bana da atsana canım. Hazır bulamazsam ben de oraya bakarım. Fiyatları nasıl uygun mu?

Of kızlar ya düğün günü rüyama girip duruyo, hep bir telaş halinde görüyorum kendimi. Saçım olmamış, duvağım kayıp, çiçeğim yok.. :cry: Dans dersi almamışız prova yapmamışız eyvah diyorum bunu nasıl atladık rezil oldu günümüz vs.. Çok düşünmekten böyle rüyalar görüyorum sanırım hayırlar olsun :KK75:

kızlar daldan dala atlamak gibi olmasın ama gelinlik için istanbulda avrupa yakasındaöz el dikim yapan bildiğiniz bir yer var mı ben modeli begendim lakin modelin sahibi 4750 istedi açıkcası benim için cok ben söle 2000 2500 c,ivarı istiyorum ben 4750 ile hem kına hem düğün hem bindallıyı hallderim :) varsa tavsiyeleriniz dikimine güvediğiniz can- ı gönülden bekliyorum zira nişanlığımı da özel diktirmiştim istanbul bakırköyde bir moda evine aslında cok begenildi ama yakından bakınca cook hataları vardı üstelik modacıya birşey sölemeye kalksan adam burnu havada yine bildiğini okuyordu sanki beleş dikiyor ... neyse ankayacağınız gelinlik için asla oraya gitmem bir daha ...:KK43:
Biraz fazla istemiş sanki o fiyata Pronovias alabilirsin... Yine de sen bilirsin canım bir gün giyilecek bir şey için bana çok geldi. Ben de en fazla 3000 ayırırım diyorum bakalım.

Of kızlar ya düğün günü rüyama girip duruyo, hep bir telaş halinde görüyorum kendimi. Saçım olmamış, duvağım kayıp, çiçeğim yok.. :cry: Dans dersi almamışız prova yapmamışız eyvah diyorum bunu nasıl atladık rezil oldu günümüz vs.. Çok düşünmekten böyle rüyalar görüyorum sanırım hayırlar olsun :KK75:
Ben de düğüne yetişemediğimi görüyorum hep:KK70:

Biraz fazla istemiş sanki o fiyata Pronovias alabilirsin... Yine de sen bilirsin canım bir gün giyilecek bir şey için bana çok geldi. Ben de en fazla 3000 ayırırım diyorum bakalım.
aynen hayır bir kere olmasa en güzel günüm verrim elbette ama bir kerecik.. :( niaşnlığımda ölece bazanın altında duruyor zaten .

Back