- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #9.841
Ay nasıl ozledim dedikoduları konuşmaları işten fırsat bulup bakamıyorum bile akşam da kimsecikler kalmıyor buralardaHerkesler bir meşgul bir meşgul. Hava da kapalı kızlar gelin de iki muhabbetin belini kıralım
Ben de özledim elmos. Kimse gelmiyor artık muhabbet kalmadı kiAy nasıl ozledim dedikoduları konuşmaları işten fırsat bulup bakamıyorum bile akşam da kimsecikler kalmıyor buralarda
Evlilik hepimizi sarsmış durumda yetişemiyor muyuz neBen de özledim elmos. Kimse gelmiyor artık muhabbet kalmadı ki
Kuzu ben hep selamımı bırakıyorum ama kimse gelip yazmıyor almıyor ondan diğer yere de yazıyorumHerkese günaydın... Başka topiclere gidip de burayı yalnız bırakanlar var gözümden kaçmıyor
Geçmiş olsun canım vücut direncini yüksek tutacak şeyler tüketmelisin havalar çok dengesiz biz her gün balla tarçın karabiber falan tüketmeye başladık akşamları yemeklerin içine olmadı cacığa falan da sarımsak ekliyoruz iyi geliyor hafta da 1-2 kere de limonlu ıhlamur falan kaynatıyorumBen de çok halsizim kızlar hastayım ya, hava da kötü zaten uyumak istiyorum
Günaydın canım. Sen yaz boşver yazmayan yazmasın :)Kuzu ben hep selamımı bırakıyorum ama kimse gelip yazmıyor almıyor ondan diğer yere de yazıyorumTozpembe arkadaşımız hiç yok mesela nerede bilemedim
Geçmiş olsun canım vücut direncini yüksek tutacak şeyler tüketmelisin havalar çok dengesiz biz her gün balla tarçın karabiber falan tüketmeye başladık akşamları yemeklerin içine olmadı cacığa falan da sarımsak ekliyoruz iyi geliyor hafta da 1-2 kere de limonlu ıhlamur falan kaynatıyorum
Yazıyorum kuzum hiç bırakır mıyım burayıGünaydın canım. Sen yaz boşver yazmayan yazmasın :)
Ben çok sahiplendim topiği başka yerlere yazamıyorumYazıyorum kuzum hiç bırakır mıyım burayıBenim çenem düşük yetişiyorum her şeye
Oraya da arada gelip yazabilirsin kuzum bütün 2014 gelinleri de varBen çok sahiplendim topiği başka yerlere yazamıyorum
Biz 2015 gelini değil miyiz?Oraya da arada gelip yazabilirsin kuzum bütün 2014 gelinleri de var
Günaydın canım nasılsın?Günaydııınnnnn
Geçmiş olsun canım neyin var?
Geçmiş olsun canım vücut direncini yüksek tutacak şeyler tüketmelisin havalar çok dengesiz biz her gün balla tarçın karabiber falan tüketmeye başladık akşamları yemeklerin içine olmadı cacığa falan da sarımsak ekliyoruz iyi geliyor hafta da 1-2 kere de limonlu ıhlamur falan kaynatıyorum
İyiyim okeacım, sen nasılsın?Günaydın canım nasılsın?
Her türden var yani 2015 de varBiz 2015 gelini değil miyiz?
Günaydııınnnnn
Günaydın güzel gelinler nasılsınızGünaydın kizlarrr ☺
Salgına yakalanmışsın canım bol bol terleme çalış pis teri at üzerindenSağolun kızlar. Üşüttüm ya da mikrop aldım bilmiyorum, yataktan kalkamıyorum resmen. İlaç ıhlamur vs hepsini deniyorum ama bakalım :-/ Siz de ne var ne yok?
Günaydın tatlım hoş geldin :) Yeni haberler yok şimdilikGünaydın kizlarrr ☺
Sağolun kızlar. Üşüttüm ya da mikrop aldım bilmiyorum, yataktan kalkamıyorum resmen. İlaç ıhlamur vs hepsini deniyorum ama bakalım :-/ Siz de ne var ne yok?
İyiyim canım bugün :) Makyaj yaptım azcık o iyi hissettirdiİyiyim okeacım, sen nasılsın?
Bugünde aynı mı durum :):):)
Olur mu olur şekerim özeniyor insanHer türden var yani 2015 de varAma geneli hamile ya da yeni anne oldu bazen kendimi hamile gibi hissediyorum bir şeyler aramaya başlıyorum onlardan duydukça
Günaydın güzel gelinler nasılsınız
Salgına yakalanmışsın canım bol bol terleme çalış pis teri at üzerinden
Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen meyve ye ancak öyle geçer. Raporlu musun?Sağolun kızlar. Üşüttüm ya da mikrop aldım bilmiyorum, yataktan kalkamıyorum resmen. İlaç ıhlamur vs hepsini deniyorum ama bakalım :-/ Siz de ne var ne yok?
Evet özenmiyor değilOlur mu olur şekerim özeniyor insan
Ey ahali yemekte bugün ne var?
Sen yat dinlen eşin dışardan getirsinBen de düşünüyorum ne pişirsem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?