- 7 Mart 2014
- 414
- 441
- 133
- Konu Sahibi okeanoss00
- #9.861
Sen yat dinlen eşin dışardan getirsin
Ben yaparım dedi yemeği ama bilmiyorum yaa mutfağı çok temiz kullanmıyo sonra yine bana iş çıkıyo :-/ Söylesem de alınıyor napcam artık mecbur...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yat dinlen eşin dışardan getirsin
Ey ahali yemekte bugün ne var?
Olsun canım bırak yapsın hiç yapmamasından iyidir. Bizler aman beceremiyor aman şöyle böyle diye sorumluluk vermiyoruz eşlerimize. Dağıta dağıta toplamayı da öğrenirBen yaparım dedi yemeği ama bilmiyorum yaa mutfağı çok temiz kullanmıyo sonra yine bana iş çıkıyo :-/ Söylesem de alınıyor napcam artık mecbur...
Dünkü menü pek bir güzelmiş kuzucum afiyet bal şeker olsun :) Bugünkü menü de benim sevdiğim şeylerden şimdiden afiyet olsun :)Kuzu dün yeşil fasulye - Yoğurtlu mantı - Çoban salatası - Kola vardı bir de tek başıma yediğim saray sarmamBugün kolaya kaçıcam dün akşam yoruldum 2 makine çamaşır yıkadım astım falan etrafı toparladım bulaşıklar derken erkenden bayılmışımBugün naget kızartma belki yanına elma dilim patates - Şehriyeli pirinç pilavı - Cacık
Olsun canım bırak yapsın hiç yapmamasından iyidir. Bizler aman beceremiyor aman şöyle böyle diye sorumluluk vermiyoruz eşlerimize. Dağıta dağıta toplamayı da öğrenir
Dünkü menü pek bir güzelmiş kuzucum afiyet bal şeker olsun :) Bugünkü menü de benim sevdiğim şeylerden şimdiden afiyet olsun :)
Kesinlikle haklısın ama daha çok sorumluluk yüklemek lazım bizler nasıl çalışıp para kazanıyorsak onlar da bize yardım edecek :) O üçlüye ben de bayılıyorum vallahiErkekler çocuk gibi he çocuğa da böyle eğitim veriliyormuş eşler de annelerinden görmediğinde ileri de eşinin başına kalıyor işte
Sağol kuzum gel beraber olsunEvet sulu yemek olmasalar da seviyorum ben naget - patates - köfte bunlar benlik
Kesinlikle haklısın ama daha çok sorumluluk yüklemek lazım bizler nasıl çalışıp para kazanıyorsak onlar da bize yardım edecek :) O üçlüye ben de bayılıyorum vallahi
Sen de benim gibisin ben de derim getirir misin yapar mısın diye. O da yapıyor sağolsun İnşallah canım beraber yiyelimTabi ki bayan çalışmasa neyse diyeceğim de eşitiz yani ben uyanığım iş yaptırmayı severim otururken hazır ayaktayken kola getir cipsi aç getir derim hemen Bende çok seviyorum bir araya geldiğimizde yapılacak 3lü o zaman en başta
İşini bilcen işe gitmiycenSen de benim gibisin ben de derim getirir misin yapar mısın diye. O da yapıyor sağolsun İnşallah canım beraber yiyelim
Azıcık bana da geldi sanki ama eşim gelmeden düşünmüyorum hala. Sanırım istemeye başladımKızlar selammm :) çocuk düşünen isteyen var mi aramızda bana mi geldi bu his bu aralar ☺☺☺
Kızlar selammm :) çocuk düşünen isteyen var mi aramızda bana mi geldi bu his bu aralar ☺☺☺
Aynı şeyleri ben de düşünüyorum ama eşimle biraraya ancak 1 senelik evliyken (inşallah) gelebileceğiz. 1 sene daha beklemem gerek bu durumda 2 yıllık evlilikten sonra düşünmem lazım. Eşim de çok istiyor. Bakalım adamı nasıl durduracağımBen önümüzdeki sene sonu gibi planlıyorum işteki durumumdan dolayı. Ama öyle bi durum olmasa da 1 senelik evlilik olmadan düşünmezdim. Çocukları da çok seviyorum ama ev işler vs bir de çocuk işi düşününce sorumluluk çok ağır geliyor ya.. İnsan yetiştirmek ne zor...
Aynı şeyleri ben de düşünüyorum ama eşimle biraraya ancak 1 senelik evliyken (inşallah) gelebileceğiz. 1 sene daha beklemem gerek bu durumda 2 yıllık evlilikten sonra düşünmem lazım. Eşim de çok istiyor. Bakalım adamı nasıl durduracağım
Bana henüz gelmedi sadece hastalığımdan dolayı olmaz diye korkuyorum Evlilikte bir süre sonra o hisler oluşabiliyor eşinde istiyorsa neden olmasın evliliğinizde oturduysa bir şeylerKızlar selammm :) çocuk düşünen isteyen var mi aramızda bana mi geldi bu his bu aralar ☺☺☺
Azıcık bana da geldi sanki ama eşim gelmeden düşünmüyorum hala. Sanırım istemeye başladım
İkiniz de hazır hissederseniz neden olmasın :) Bir de bebek topiği çeviririz burda. Karnımız çatlamasın diye ne yapsak, çok kilo almamak için nasıl beslensek vs vs :)
İçimden istemeye başladım da kimseye çaktırmıyorum Olmayacak diye korkumdan istemeye başladım galiba kuzucum yoksa hiç hazır değilim aslında. Büyük sorumluluk.Bana henüz gelmedi sadece hastalığımdan dolayı olmaz diye korkuyorum Evlilikte bir süre sonra o hisler oluşabiliyor eşinde istiyorsa neden olmasın evliliğinizde oturduysa bir şeyler
Kuzucum sende istemeye başladın hee
Canım herkes için hayırlı bir zamanı vardır elbet içinde istiyorsun bebek çok zor büyük sorumluluk ama güzel bir duygu şuanda arkadaşım ve kuzenim Nil o kadar güzel duygu ki anlatamayız diyorlar demek ki bayılacak bir hisİçimden istemeye başladım da kimseye çaktırmıyorum Olmayacak diye korkumdan istemeye başladım galiba kuzucum yoksa hiç hazır değilim aslında. Büyük sorumluluk.
çok pis bir hismiş öyle diyollaa :)Canım herkes için hayırlı bir zamanı vardır elbet içinde istiyorsun bebek çok zor büyük sorumluluk ama güzel bir duygu şuanda arkadaşım ve kuzenim Nil o kadar güzel duygu ki anlatamayız diyorlar demek ki bayılacak bir his
Evet öyle diyorlar Bizde eve gidiyoruz bu akşam yorulmaya gerek yok dedi eşim zorla annesine götüreceğim benim gibi eş var mıçok pis bir hismiş öyle diyollaa :)
Senin gibi gelin her kaynananın başına olsunEvet öyle diyorlar Bizde eve gidiyoruz bu akşam yorulmaya gerek yok dedi eşim zorla annesine götüreceğim benim gibi eş var mı
Değer görmeyiz ama kuzu bu devirde iyi olan pek yaranmaz biliyorsunSenin gibi gelin her kaynananın başına olsun