- 4 Aralık 2014
- 969
- 843
- 78
- Konu Sahibi okeanoss00
- #9.801
Zor olmaz mı hem de çok zor. Sağlıkla ilgili problemlerim de çıktı onlarla uğraşıyorum bir yandan depresyona girdim galiba
aaa hayırdır canım geçmiş olsun inşallah kötü bişey yoktur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zor olmaz mı hem de çok zor. Sağlıkla ilgili problemlerim de çıktı onlarla uğraşıyorum bir yandan depresyona girdim galiba
aaa hayırdır canım geçmiş olsun inşallah kötü bişey yoktur
Geçmiş olsun hayırdır? Ciddi bir şey yoktur inşallah??
Çok geçmiş olsun canım benzer problem bende de var aynı senin gibi aradayim olmazsa n azından ne durumda diye bakmaya başlarız olursa nasip ama sorun varsa şimdiden tedavisi de başlar diyorum hala kararsızım evliliğe alışmak zaten bi muammaTeşekkür ederim kızlar korkmayın çok kötü bir şey degil iyiyim çok şükür. Regl kanamalarım uzun sürüyor diye doktora gitmistim vajinal ultrason çektirmeyi istemişti onu çektirip gösterdiğimde yumurtalarında tembellik var çocuğun zor olabilir dedi ona canım sıkkın. Pco olabilirmiş. Düzenli regl oluyorum pco ya dair hiçbir şikayetim yok. Yarın hormon tahlili yapilacak. Bakalım ne çıkacak. Zaten saçlarım da aşırı dökülüyor onun neden olduğunu anlamaya çalışıp bir ton ilaç kullanırken bir de başıma bu çıktı. Eşim de eğer zor olacaksa korunmayı bırakalım diyor. Çocuk için hazır değilim hem de hiç daha eşim yanımda yok ki. Evlilik nedir anlamadım henüz. Ama doktorun söylediği ya olmazsa korkusu. Kafam çok karışık ve üzgünüm. Ne için gittim ne duydum.
Pko mu var canım sende de? Benim henüz kesin tanı konulmadi bugün tahlil verdim pazartesi doktora göstereceğim o zaman cikacakmis sonuçlar. Başka bir doktordan da randevu aldım bir de ona göstereceğim sonuçları bakalım endişeliyim dediğim gibi. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.Çok geçmiş olsun canım benzer problem bende de var aynı senin gibi aradayim olmazsa n azından ne durumda diye bakmaya başlarız olursa nasip ama sorun varsa şimdiden tedavisi de başlar diyorum hala kararsızım evliliğe alışmak zaten bi muamma
gunaydn cnmmmGünaydın güzel gelinler hayırlı cumalarRabbim dualarımızı kabul etsin gönlümüzce olsun herşey inşallah
Teşekkür ederim kızlar korkmayın çok kötü bir şey degil iyiyim çok şükür. Regl kanamalarım uzun sürüyor diye doktora gitmistim vajinal ultrason çektirmeyi istemişti onu çektirip gösterdiğimde yumurtalarında tembellik var çocuğun zor olabilir dedi ona canım sıkkın. Pco olabilirmiş. Düzenli regl oluyorum pco ya dair hiçbir şikayetim yok. Yarın hormon tahlili yapilacak. Bakalım ne çıkacak. Zaten saçlarım da aşırı dökülüyor onun neden olduğunu anlamaya çalışıp bir ton ilaç kullanırken bir de başıma bu çıktı. Eşim de eğer zor olacaksa korunmayı bırakalım diyor. Çocuk için hazır değilim hem de hiç daha eşim yanımda yok ki. Evlilik nedir anlamadım henüz. Ama doktorun söylediği ya olmazsa korkusu. Kafam çok karışık ve üzgünüm. Ne için gittim ne duydum.
Günaydın canım hayırlı cumalar nasılsın bakalım?Günaydın güzel gelinler hayırlı cumalarRabbim dualarımızı kabul etsin gönlümüzce olsun herşey inşallah
Sağol canım benim ister istemez içime dert oldu. Sadece ultrason sonucuna göre böyle bir şey söylemesi de ayrı muamma. Benim regl durumum çok düzenlidir kendimi bildim bileli her ay günü gününe olurum. Tek sıkıntım 10 gün sürüyor olmasıydı açıkçası evlenene kadar da bu durumu önemsememiştim. Pco'ya dair belirtilerim yok ultrasondaki görüntü sadece polikistik şekilde gözüküyor. Dün hormon tahlili verdim. Pazartesi çıkacakmış, başka bir doktordan daha randevu aldım ona da göstereceğim. Umarım doktor yanılıyordur. Rabbim hepimize istediğimiz zamanlarda evlat nasip etsin. Zor olabilir dediğinde doktor içim bir burkuldu. Ama pco olsa bile olmaz diye bir şey yok bir sürü örneği var hamile kalınabiliyormuş. İçimizi ferah tutalım ne yapalım :)Geçmiş olsun canım, canını sıkma. Bende de pko var, hap kullansam düzelse sonra yine oluyor, sebepsiz bir şey. Ama sanki seninki başaka bir sıkıntı gibi. Tedaviyle geçer diye düşünüyorum içini ferah tut canım, ne sorunları olan insanların çocuğu oluyor diye düşünüyorum ben :) Bir an önce iyileşirsin inşallah
Günaydın canım hayırlı cumalar nasılsın bakalım?
Sağol canım benim ister istemez içime dert oldu. Sadece ultrason sonucuna göre böyle bir şey söylemesi de ayrı muamma. Benim regl durumum çok düzenlidir kendimi bildim bileli her ay günü gününe olurum. Tek sıkıntım 10 gün sürüyor olmasıydı açıkçası evlenene kadar da bu durumu önemsememiştim. Pco'ya dair belirtilerim yok ultrasondaki görüntü sadece polikistik şekilde gözüküyor. Dün hormon tahlili verdim. Pazartesi çıkacakmış, başka bir doktordan daha randevu aldım ona da göstereceğim. Umarım doktor yanılıyordur. Rabbim hepimize istediğimiz zamanlarda evlat nasip etsin. Zor olabilir dediğinde doktor içim bir burkuldu. Ama pco olsa bile olmaz diye bir şey yok bir sürü örneği var hamile kalınabiliyormuş. İçimizi ferah tutalım ne yapalım :)
Onun ne sorunu vardı canım?Aynen öyle canım, hormon testi önemli, asıl sonucu o verir zaten. Duruma uygun bir ilaç verecek sana sanırım, benzer bir sorun kuzenimde de vardı geçmişti. Seninki de çabucak geçsin gitsin
Onun ne sorunu vardı canım?
Nasılsın canımgunaydn cnmmm
Günaydın canım hayırlı cumalar nasılsın bakalım?
Sağol canım benim ister istemez içime dert oldu. Sadece ultrason sonucuna göre böyle bir şey söylemesi de ayrı muamma. Benim regl durumum çok düzenlidir kendimi bildim bileli her ay günü gününe olurum. Tek sıkıntım 10 gün sürüyor olmasıydı açıkçası evlenene kadar da bu durumu önemsememiştim. Pco'ya dair belirtilerim yok ultrasondaki görüntü sadece polikistik şekilde gözüküyor. Dün hormon tahlili verdim. Pazartesi çıkacakmış, başka bir doktordan daha randevu aldım ona da göstereceğim. Umarım doktor yanılıyordur. Rabbim hepimize istediğimiz zamanlarda evlat nasip etsin. Zor olabilir dediğinde doktor içim bir burkuldu. Ama pco olsa bile olmaz diye bir şey yok bir sürü örneği var hamile kalınabiliyormuş. İçimizi ferah tutalım ne yapalım :)
Pco değil ama kist oluşup geciyo sürekli biraz da hormon problemi bana doktor çocuk sahibi olmayı ertelememi söyledi şimdi tekrar testler yaptiricam dediğin gibi değişik doktorlara da danisicamPko mu var canım sende de? Benim henüz kesin tanı konulmadi bugün tahlil verdim pazartesi doktora göstereceğim o zaman cikacakmis sonuçlar. Başka bir doktordan da randevu aldım bir de ona göstereceğim sonuçları bakalım endişeliyim dediğim gibi. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.
Ne mutlu sana takipte olmak önemli iyi yapiosun canım sonra düşünürken vitaminler baslarsin herşey sağlıklı kontrolde ilerlerTahlil sonuçlarım erken çıkmış gidip doktora gösterdim. Tahlillerim temiz çıktı kızlar. Pco değilmiş. Yine de yumurtlama da sorun var mı için rahat etsin diye yumurta takibi yaptıracağım haftaya cuma tekrar ultrason çektireceğim. Çok şükür bir sorun yokmuş boş yere üzdü doktor beni.
Evet canım içim rahat etsin istiyorum. Başka bir doktora daha gösterceğim sonuçları yine de haftaya cuma hem de yumurta takibi yapılacak. Bir sorun varsa baştan öğrenelim ki önlemini alalım. Sen de ihmal etme başka doktora da git. Her doktor doğru sonuç veremiyor emin olmak lazım canım.Ne mutlu sana takipte olmak önemli iyi yapiosun canım sonra düşünürken vitaminler baslarsin herşey sağlıklı kontrolde ilerler
O kadar sevindim ki kuzum inşallah diğerinde de sorun yoktur böyle cahil insanlara denk gelmek sinir bozucu gerçektenBana gittiğimde bayan sen pco doğmuşsun öyle öleceksin dedi böyle kalakaldımDeli mi ne ben zaten biliyorum bünyemin yaptığını ama ne gerek var yaniTahlil sonuçlarım erken çıkmış gidip doktora gösterdim. Tahlillerim temiz çıktı kızlar. Pco değilmiş. Yine de yumurtlama da sorun var mı için rahat etsin diye yumurta takibi yaptıracağım haftaya cuma tekrar ultrason çektireceğim. Çok şükür bir sorun yokmuş boş yere üzdü doktor beni.
Çok sağol kuzucum ben de çok rahatladım gerçekten. Tavırları çok çirkin oluyor gerçekten benim hiç çocuğum olmayacak sandım söyledikleri yüzünden meğerse her şey normalmiş. Sen de ihmal etme tekrar gidip baktır hormon durumu ne alemde diye. Hep böyle kalmayacağız ya çocuk isteyeceğiz elbet :)O kadar sevindim ki kuzum inşallah diğerinde de sorun yoktur böyle cahil insanlara denk gelmek sinir bozucu gerçektenBana gittiğimde bayan sen pco doğmuşsun öyle öleceksin dedi böyle kalakaldımDeli mi ne ben zaten biliyorum bünyemin yaptığını ama ne gerek var yani