• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Çok sağol kuzucum ben de çok rahatladım gerçekten. Tavırları çok çirkin oluyor gerçekten benim hiç çocuğum olayacak sandım söyledikleri yüzünden meğerse her şey normalmiş. Sen de ihmal etme tekrar gidip baktır hormon durumu ne alemde diye. Hep böyle kalmayacağız ya çocuk isteyeceğiz elbet :)
Aynen kuzum bende regl olduğumda gideceğim ah bir de hafta içine 3.günü denk gelse :110:

Herkese günaydın... Başka topiclere gidip de burayı yalnız bırakanlar var gözümden kaçmıyor :KK47:

hahahahah :KK53: heran yazabilirrr.
bende iyiiyim canım, geldik yine işe, akşam olmasını bekliyorum erkenden:KK12:
:D Ben de öyleyim zoraki geliyorum işe canım hiçbir şey yapmak istemiyor ama el mecbur. Hele de yağmurlu havalarda keşke yorganın altında olsaydım diye iç geçiriyorum. Bugün de o günlerden biri.

:KK70: Ben de öyleyim zoraki geliyorum işe canım hiçbir şey yapmak istemiyor ama el mecbur. Hele de yağmurlu havalarda keşke yorganın altında olsaydım diye iç geçiriyorum. Bugün de o günlerden biri.
kışın daha bi isteksiziz zaten,yumuş terlikleri ayağımdan çıkarıp sıcacık evden dışarı adım atmak ölüm gibii :mad:
dediğin gibi yapacak bişey yok.

Herkesler bir meşgul bir meşgul. Hava da kapalı kızlar gelin de iki muhabbetin belini kıralım :KK51:

Back