Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Ey ahali yemekte bugün ne var?

Kuzu dün yeşil fasulye - Yoğurtlu mantı - Çoban salatası - Kola vardı bir de tek başıma yediğim saray sarmamBugün kolaya kaçıcam dün akşam yoruldum 2 makine çamaşır yıkadım astım falan etrafı toparladım bulaşıklar derken erkenden bayılmışımBugün naget kızartma belki yanına elma dilim patates - Şehriyeli pirinç pilavı - Cacık En sevdiklerimden

Ben yaparım dedi yemeği ama bilmiyorum yaa mutfağı çok temiz kullanmıyo sonra yine bana iş çıkıyo :-/ Söylesem de alınıyor napcam artık mecbur...
Olsun canım bırak yapsın hiç yapmamasından iyidir. Bizler aman beceremiyor aman şöyle böyle diye sorumluluk vermiyoruz eşlerimize. Dağıta dağıta toplamayı da öğrenir
Dünkü menü pek bir güzelmiş kuzucum afiyet bal şeker olsun :) Bugünkü menü de benim sevdiğim şeylerden şimdiden afiyet olsun :)

Erkekler çocuk gibi he çocuğa da böyle eğitim veriliyormuş eşler de annelerinden görmediğinde ileri de eşinin başına kalıyor işte

Sağol kuzum gel beraber olsunEvet sulu yemek olmasalar da seviyorum ben naget - patates - köfte bunlar benlik

Kesinlikle haklısın ama daha çok sorumluluk yüklemek lazım bizler nasıl çalışıp para kazanıyorsak onlar da bize yardım edecek :) O üçlüye ben de bayılıyorum vallahi

Kesinlikle haklısın ama daha çok sorumluluk yüklemek lazım bizler nasıl çalışıp para kazanıyorsak onlar da bize yardım edecek :) O üçlüye ben de bayılıyorum vallahi

Tabi ki bayan çalışmasa neyse diyeceğim de eşitiz yani ben uyanığım iş yaptırmayı severim otururken hazır ayaktayken kola getir cipsi aç getir derim hemen Bende çok seviyorum bir araya geldiğimizde yapılacak 3lü o zaman en başta

Sen de benim gibisin ben de derim getirir misin yapar mısın diye. O da yapıyor sağolsun İnşallah canım beraber yiyelim

Kızlar selammm :) çocuk düşünen isteyen var mi aramızda bana mi geldi bu his bu aralar ☺☺☺

Ben önümüzdeki sene sonu gibi planlıyorum işteki durumumdan dolayı. Ama öyle bi durum olmasa da 1 senelik evlilik olmadan düşünmezdim. Çocukları da çok seviyorum ama ev işler vs bir de çocuk işi düşününce sorumluluk çok ağır geliyor ya.. İnsan yetiştirmek ne zor...

Aynı şeyleri ben de düşünüyorum ama eşimle biraraya ancak 1 senelik evliyken (inşallah) gelebileceğiz. 1 sene daha beklemem gerek bu durumda 2 yıllık evlilikten sonra düşünmem lazım. Eşim de çok istiyor. Bakalım adamı nasıl durduracağım

İkiniz de hazır hissederseniz neden olmasın :) Bir de bebek topiği çeviririz burda. Karnımız çatlamasın diye ne yapsak, çok kilo almamak için nasıl beslensek vs vs :)

Kızlar selammm :) çocuk düşünen isteyen var mi aramızda bana mi geldi bu his bu aralar ☺☺☺
Bana henüz gelmedi sadece hastalığımdan dolayı olmaz diye korkuyorum Evlilikte bir süre sonra o hisler oluşabiliyor eşinde istiyorsa neden olmasın evliliğinizde oturduysa bir şeyler
Azıcık bana da geldi sanki ama eşim gelmeden düşünmüyorum hala. Sanırım istemeye başladım

Kuzucum sende istemeye başladın hee

İkiniz de hazır hissederseniz neden olmasın :) Bir de bebek topiği çeviririz burda. Karnımız çatlamasın diye ne yapsak, çok kilo almamak için nasıl beslensek vs vs :)

Daha ev sorumluluğu almadık ki hiç. Nasıl olur bilemiyorum. 15 gün geçende birarada kaldık ama o zaman ben çalışmıyordum izindeydim. Hayat güzel ve normaldi, çalışırken nasıl olur hiç bilmiyorum. Biranda çok zora gelirsem depresyona girerim ben korkuyorum ama istiyorum da Eşime kalsa hemen olsun diyor ayrıyken
Bu topicten daha çok yazılır ben sana söyleyeyim. Yok tahlil sonuçları yok değerler yok maması yok gazı ahahah
İçimden istemeye başladım da kimseye çaktırmıyorum Olmayacak diye korkumdan istemeye başladım galiba kuzucum yoksa hiç hazır değilim aslında. Büyük sorumluluk.

İçimden istemeye başladım da kimseye çaktırmıyorum Olmayacak diye korkumdan istemeye başladım galiba kuzucum yoksa hiç hazır değilim aslında. Büyük sorumluluk.
Canım herkes için hayırlı bir zamanı vardır elbet içinde istiyorsun bebek çok zor büyük sorumluluk ama güzel bir duygu şuanda arkadaşım ve kuzenim Nil o kadar güzel duygu ki anlatamayız diyorlar demek ki bayılacak bir his

çok pis bir hismiş öyle diyollaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…