- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #9.821
Aynen kuzum bende regl olduğumda gideceğim ah bir de hafta içine 3.günü denk gelseÇok sağol kuzucum ben de çok rahatladım gerçekten. Tavırları çok çirkin oluyor gerçekten benim hiç çocuğum olayacak sandım söyledikleri yüzünden meğerse her şey normalmiş. Sen de ihmal etme tekrar gidip baktır hormon durumu ne alemde diye. Hep böyle kalmayacağız ya çocuk isteyeceğiz elbet :)
Gelir gelir olmadı bir dahaki sefer gidersin. Özelde çok para isterler değil mi?Aynen kuzum bende regl olduğumda gideceğim ah bir de hafta içine 3.günü denk gelse
Bir yer çok istemişti aslında eşim birini öneriyordu bakalım hafta sonu çalışması varsa ona giderimGelir gelir olmadı bir dahaki sefer gidersin. Özelde çok para isterler değil mi?
Sen onu bir sor bakalım öyle yaparsın olmadı 1 ay daha beklememiş olursun canım.Bir yer çok istemişti aslında eşim birini öneriyordu bakalım hafta sonu çalışması varsa ona giderim
Aynen öyle yapıcam kuzucumSen onu bir sor bakalım öyle yaparsın olmadı 1 ay daha beklememiş olursun canım.
Pazartesi sendromu olsa gerek kendisi zira aynı şeyler bende de varGünaydınn :) Ben ayılamadım ya bir türlü; sanki beynimin içinde 1 milyon küçük baloncuk var :)))
uuuuuu kafama kocca bi taş geldiHerkese günaydın... Başka topiclere gidip de burayı yalnız bırakanlar var gözümden kaçmıyor
uuuuuu kafama kocca bi taş geldi
naber güüzelllllliiiiikkkk
hahahahahAferin bir tane daha var o da alınır gelir birazdan. Sırt sırta sarıcam sizi az kaldı :) İyiyim canım sen nasılsın bakalım?
hahahahahheran yazabilirrr.
bende iyiiyim canım, geldik yine işe, akşam olmasını bekliyorum erkenden
kışın daha bi isteksiziz zaten,yumuş terlikleri ayağımdan çıkarıp sıcacık evden dışarı adım atmak ölüm gibiiBen de öyleyim zoraki geliyorum işe canım hiçbir şey yapmak istemiyor ama el mecbur. Hele de yağmurlu havalarda keşke yorganın altında olsaydım diye iç geçiriyorum. Bugün de o günlerden biri.
Geçmiş olsun canım neyin var?Ben de çok halsizim kızlar hastayım ya, hava da kötü zaten uyumak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?