• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Valla planlara göre ben de önümüzdeki yazdan sonra diyorum ama içimde de bi telaş var biseyleri ertrliyomusum geç kalacakmisim gibi biran önce tatmak istiyorum o duyguyu da yaşta 28 e gidiyo genç anneleri de çok severim ☺

Valla planlara göre ben de önümüzdeki yazdan sonra diyorum ama içimde de bi telaş var biseyleri ertrliyomusum geç kalacakmisim gibi biran önce tatmak istiyorum o duyguyu da yaşta 28 e gidiyo genç anneleri de çok severim ☺
Hayırlı zamanda nasip etsin Rabbim inşallah canım:KK68:

Benimde her hafta sonum genelde dolu yoğun:KK70:Temizlik mi var hafta sonu canım:KK54:
her cumartesı yapmaya calısıyorum cnm ama bazen olmuyo ıste haftaıcı calısıgımz ıcın hersey haftasonuna kalıyo mecburen temızlemem lazm ama hıc vaktım olcagını da sanmıyorum ve bı dolu utu var :(

her cumartesı yapmaya calısıyorum cnm ama bazen olmuyo ıste haftaıcı calısıgımz ıcın hersey haftasonuna kalıyo mecburen temızlemem lazm ama hıc vaktım olcagını da sanmıyorum ve bı dolu utu var :KK43:
Ben bu akşam nasipse yapacağım ütülerimi canım çünkü hafta sonu dışarıdayım o yüzden ev çekme olayını belki akşam gittiğimde yaparım ama sanırım pazar döndüğümde hallederim onu da :KK53:

Back