• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Herkesler bir meşgul bir meşgul. Hava da kapalı kızlar gelin de iki muhabbetin belini kıralım :KK51:
Ay nasıl ozledim dedikoduları konuşmaları işten fırsat bulup bakamıyorum bile akşam da kimsecikler kalmıyor buralarda :KK43:

Herkese günaydın... Başka topiclere gidip de burayı yalnız bırakanlar var gözümden kaçmıyor :KK47:
Kuzu ben hep selamımı bırakıyorum ama kimse gelip yazmıyor almıyor ondan diğer yere de yazıyorum :KK51::KK15:Tozpembe arkadaşımız hiç yok mesela nerede bilemedim:110:
Ben de çok halsizim kızlar hastayım ya, hava da kötü zaten uyumak istiyorum :KK43:
Geçmiş olsun canım vücut direncini yüksek tutacak şeyler tüketmelisin havalar çok dengesiz biz her gün balla tarçın karabiber falan tüketmeye başladık akşamları yemeklerin içine olmadı cacığa falan da sarımsak ekliyoruz iyi geliyor hafta da 1-2 kere de limonlu ıhlamur falan kaynatıyorum:KK76:

Kuzu ben hep selamımı bırakıyorum ama kimse gelip yazmıyor almıyor ondan diğer yere de yazıyorum :KK51::KK15:Tozpembe arkadaşımız hiç yok mesela nerede bilemedim:110:

Geçmiş olsun canım vücut direncini yüksek tutacak şeyler tüketmelisin havalar çok dengesiz biz her gün balla tarçın karabiber falan tüketmeye başladık akşamları yemeklerin içine olmadı cacığa falan da sarımsak ekliyoruz iyi geliyor hafta da 1-2 kere de limonlu ıhlamur falan kaynatıyorum:KK76:
Günaydın canım. Sen yaz boşver yazmayan yazmasın :)

Geçmiş olsun canım neyin var?

Sağolun kızlar. Üşüttüm ya da mikrop aldım bilmiyorum, yataktan kalkamıyorum resmen. İlaç ıhlamur vs hepsini deniyorum ama bakalım :-/ Siz de ne var ne yok?

Biz 2015 gelini değil miyiz? :KK70:
Her türden var yani 2015 de var :KK53:Ama geneli hamile ya da yeni anne oldu bazen kendimi hamile gibi hissediyorum bir şeyler aramaya başlıyorum onlardan duydukça:KK70:
Günaydııınnnnn :KK200:

Günaydın kizlarrr ☺
Günaydın güzel gelinler nasılsınız:KK76:
Sağolun kızlar. Üşüttüm ya da mikrop aldım bilmiyorum, yataktan kalkamıyorum resmen. İlaç ıhlamur vs hepsini deniyorum ama bakalım :-/ Siz de ne var ne yok?
Salgına yakalanmışsın canım bol bol terleme çalış pis teri at üzerinden:110:

Günaydın kizlarrr ☺
Günaydın tatlım hoş geldin :) Yeni haberler yok şimdilik :KK53:

İyiyim okeacım, sen nasılsın?
Bugünde aynı mı durum :):):)
İyiyim canım bugün :) Makyaj yaptım azcık o iyi hissettirdi :D
Her türden var yani 2015 de var :KK53:Ama geneli hamile ya da yeni anne oldu bazen kendimi hamile gibi hissediyorum bir şeyler aramaya başlıyorum onlardan duydukça:KK70:

Günaydın güzel gelinler nasılsınız:KK76:

Salgına yakalanmışsın canım bol bol terleme çalış pis teri at üzerinden:110:
Olur mu olur şekerim özeniyor insan:KK53:
Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen meyve ye ancak öyle geçer. Raporlu musun?

Back