- 7 Mart 2014
- 414
- 441
- 133
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #4.521
Kizlar birde kir dugunu benim 23 mayista yagmur korkusu var insallah yagmaz sizin dugunler nerede kapali yerlerde mi hep
o heves çok farklı canım bazı büyükler gelinin elinden iş görmekten çok memnun olurlar onure olurlar ama her zaman olamayacağını anlayana kadar idare etmen gerekli çünkü anlattığın kadarıyla çok anlayışlılar ve birbirinizi seviyorsunuz he anlayışsızlar var onlar başka tabi görümcene gelince belki o farklı düşüncede olabilir onu da maruz gör yaşıtın olmamasından kaynaklanıyor olabilir bi sürü büyük var şimdi ben de rahat edeyim diyebilir belki annesi ona hiç iş yaptırmıyordur öyle alışmıştır o da senin çözümün işte dediğim gibi yorgun olduğu anlamalarını sağla :)Çok haklısın canım söylediklerinde. Valla bak benimkinin bu iş mevzusu dışında bana hiç lafı sözü olmadı. Mobilyalar için de beraber gittik gelinlik seçimi için de. Hiç karışmadı sadece güzel kızım nasıl istersen kızım dedi. Diğer konuda da dediğiniz gibi yorgunum çok kötüyüm filan diyim ben de
Canım ben zaten her şeyi görümcem yapsın demiyorum. Beraber yapalım o da gelsin hem ben daha fazla yorulmayayım hem de çabucak bitsin. O odasına çekilince her şey bana kalıyor. Daha da yoruluyorum onlara gidesim gelmiyor. Bana karşı çok güler yüzlü annesi beni sevdiğini de hissediyorum ama ne bileyim içten içe yapmamı istediğini hissediyorum çünkü o da kenara çekiliyor. Mesela yemekleri kendisi servis edebilir, zaten sofrayı beraber kuruyoruz. Masaya oturup benim koymamı bekliyor. Bilmiyorum dediğiniz gibi yorgun olduğumu belli edeceğim ben de. Onun dışında iyi bir insan güler yüzlü. Hiçbir şeye karışmadı beni üzmedi. Allah razı olsun. Ben de yaparım elime yapışmaz da zorundaymışım hissi beni üzüyor.
link at canım :)kızlar evim evimde mutfak masası için konu açtım fikirlerinizi yazarsanız sevinirimmm
çok hoşş güle güle kullan canım :)
teşekkür ederimde canım iki tane farklı model var daha kararımı vermedimçok hoşş güle güle kullan canım :)
aa çok güzel canım çok şık :)
sanki ikincisinin sandalyeleri daha kullanışlı gibiteşekkür ederimde canım iki tane farklı model var daha kararımı vermedim
hangisi tatlım :))) birbirine çok yakın modelller dikkatli bakarsanız farklı markalr canımaa çok güzel canım çok şık :)
anladım canım teşekkür ederimsanki ikincisinin sandalyeleri daha kullanışlı gibi
canım şıklık açısından hangisini daha iyi buldun merak ettimm:)))aa çok güzel canım çok şık :)
1.si daha orjinal bi model o daha bi güzel geldi :)ama şu da var mutfağın klasik bi modelse 2 daha klasik 1 daha sporteşekkür ederimde canım iki tane farklı model var daha kararımı vermedim
ikisi de şık sadece çiçekli olan modelin sandalyeleri daha kullanışlı geldi gözüme çünkü diğerinde sırt kısmında detay var metal bişey zamanla orda yıpranma sürekli temizleme zorluğu çıkarabilir bir de diğerinin sandalyeleri kalabalık durumlarda kullanabileceğin rahat geldi banacanım şıklık açısından hangisini daha iyi buldun merak ettimm:)))
teşekkür ederim canım yorumun içinikisi de şık sadece çiçekli olan modelin sandalyeleri daha kullanışlı geldi gözüme çünkü diğerinde sırt kısmında detay var metal bişey zamanla orda yıpranma sürekli temizleme zorluğu çıkarabilir bir de diğerinin sandalyeleri kalabalık durumlarda kullanabileceğin rahat geldi bana
ben henüz almadım ama çok beğendiğim bi yer var onu da avm de tanıtım için sergilerinde gördüm isim unuttum ama çok güzeldi ürünler renkli bişey almayı düşünüyorum biraz araştırayım bulursam hemen resim koyarım canım
teşekkür ederim canım buraya atmam iyi olmuş ben hiç bu şekilde düşünmemiştim mutfağım spor tarza daha yakın cok yorumların için1.si daha orjinal bi model o daha bi güzel geldi :)ama şu da var mutfağın klasik bi modelse 2 daha klasik 1 daha spor
canım çok ya bukadar fiyatkuaförleri gezdim dün ve ben fiyatlardan hiç memnun kalmadımresim çekimini prova günü yapalım diyorum kabul etmiyorlar prova paketlerindeymiş ayrı bi yapım istiyorlarsa ücretini koyuyalar 900 800 fiyat veriyo çoğu çok fahiş değil mi ya hiç araştırdığımda öyle diyen arkadaşlar yok burda da başka yerlerde de burası mı pahalı çok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?